KV ve nişanlımın ailesi ile görüşmek istemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zaten farklı sehirdeymissiniz. Ne kadar samimi olabilirsiniz ki?arada bir arayarak hal hatır sorabilirsiniz.sizinkisi ,vur diyince öldürmek olmuş

Aynı senin gibiydi eşimle ailesinin iletişimi. Hatta kardeşleriyle bile samimi değillerdii. Ne düğüne ne nişana hiçbirşeye karıştırmadık.
Bende uzun süre hepsine siz diye hitap ettim. Fazla samimi olmadım ama yüzsüz insan her zaman yüzsüzdür bunu unutma.
Eltim olacak yüzsüz, kvdem bikaç yaptığım iyilikleri sanırım enayilik sanarak hep yapar diye beklediler ki yüz vermediğim halde düşün.
Eşimin ailesini bende bayramdan bayrama arar giderdim. Şu an malesef aile apt. Taşındık hatta geçen hafta eşimle boşanma aşamadına geldik. Oysa eşim bekarken de aileci imiş ama bana hiç öyle yansıtmadı. Şu an ilişkiyi toparlama aşamasındayız ama bakalım.
Mesela izin günümüz yarın gezmeye gidicez ama annesi hep onu bekler hastaneye gidicek, işi varsa benim eşim halledicek. Diğer abisine asla demez bişey. Yani mesafe iyidir ben mesafeli olduğum halde böyleyim şu an.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…