• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KV ve nişanlımın ailesi ile görüşmek istemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay söylediklerine aynen katılıyorum. Hepsi mevcut. Başlıkta yanlış ifade etmişim hiç görüşmek istemiyor değişim. Zaten farklı şehirdeyiz. Nişanlım bile ailesi ile aynı şehirde yaşamak istemediği için benim şehrimde ev aldı. Sadece toplumda kabul gören kayınvalide gelin olamam diyorum. Saygı duyuryım ama samimi olmak istemiyorum. Bu da dışarıdan biraz tepkiye sebep oluyor örneğin kvnin yiğeni nişanlandı kvsine annecrğçm annecim diyerek dolanıyormuş kadın da heves ediyor galiba.
Zaten farklı sehirdeymissiniz. Ne kadar samimi olabilirsiniz ki?arada bir arayarak hal hatır sorabilirsiniz.sizinkisi ,vur diyince öldürmek olmuş

Merhaba 5 yıllık güzel bir ilişkim var 5 aydır da nişanlıyız. Birbirimizin ailesiyle de kendi karar verdiğimiz gibi nişandan 6 7 ay önce tanıştık. Aileleri de nişandan 3 4 ay önce tanıştırdık.
Ben zaten insanlarla yüz göz olmayı çok sevmiyorum. Bir de ailesinin nişanlıma karşı onu ihmal ettiğini düşündüğüm için biraz önyargılıydım. Ciddi ihmalkarlıkları var. Nişanlım geçmişinden bahsettiğinde çok üzülüyorum.

Neyse aramızda ailesi ile bir sorun yok, olay diyebileceğim bir durum yaşanmadı. En azından bana karşı. Bohça alışverişini bile biz nişanlım ile yaptık. Bana karışmıyor bir durum olsa da nişanlım kesin bir tavırla benim tarafımı tutup annesine tek kelime ettirmiyor. Annesi biraz gösteriş istiyor ve ben de bir o kadar minimalist tarzı severim. Gösterişten de haz etmem. Bu nedenle beni birkaç kez küçümsedi. Nişanlımın hatrına size burada KV kötülemek istemiyorum. Nişanımız da annesinin birkaç kusuru oldu ama nişanlımın duruşundan dolayı ikimiz de boşver modundayız. Unutmadım ama nişanlımın hatrına annesine tek bir şey söylemedim.
Çevremde KV ile ilgili çok fazla örnek var bu yüzden ben temkinli olmak istiyorum. Fazla muhatap olmak istemiyorum. Evimizi de nişanlımın isteği üzerine başka şehirde aldık.

Nişandan sonra annesi 2 3 kez aradı ben aramadım. Telefonu açarken haliyle utanıyorum çünkü benim büyüğüm ve ben saygısız veya ailesini hiçe sayıyorum gibi gözükmek istemiyorum. Annem kızıyor ara ayıp diye hâlâ siz diye hitap ediyorum mesela. Ama art niyet olduğundan değil içimden gelmiyor.

Ama dediğim gibi ailesine saygı duyuyorum ama samimiyet kurmak istemiyorum bu da geleneksel toplumumuzda pek kabul gören bir şey değil annemle ters düşüyoruz. Bana ne önerirsiniz? Samimi ol anneciğim modunda takıl demeyin lütfen çünkü yapmacık olmayı hiç sevmem
Aynı senin gibiydi eşimle ailesinin iletişimi. Hatta kardeşleriyle bile samimi değillerdii. Ne düğüne ne nişana hiçbirşeye karıştırmadık.
Bende uzun süre hepsine siz diye hitap ettim. Fazla samimi olmadım ama yüzsüz insan her zaman yüzsüzdür bunu unutma.
Eltim olacak yüzsüz, kvdem bikaç yaptığım iyilikleri sanırım enayilik sanarak hep yapar diye beklediler ki yüz vermediğim halde düşün.
Eşimin ailesini bende bayramdan bayrama arar giderdim. Şu an malesef aile apt. Taşındık hatta geçen hafta eşimle boşanma aşamadına geldik. Oysa eşim bekarken de aileci imiş ama bana hiç öyle yansıtmadı. Şu an ilişkiyi toparlama aşamasındayız ama bakalım.
Mesela izin günümüz yarın gezmeye gidicez ama annesi hep onu bekler hastaneye gidicek, işi varsa benim eşim halledicek. Diğer abisine asla demez bişey. Yani mesafe iyidir ben mesafeli olduğum halde böyleyim şu an.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back