Evinizi ayırırsanız o binadan, gelip kalmak isteyeceği belli. Sosyal mesajları yağdırmış maşallah. Böyle ibretlik ve acıklı hikayelerle insanlara yer yapmaya çalışanlarda ne kafasız. Sanki herkes mal, bi onlar akıllı da anlatılan hikayelerden ders çıkarıp hemen kucak açacaksınz. Sanki anlamıyorsunuz niye anlattığını. Ne bekliyorsa sürekli laf sokarakSelam arkadaşlar,
Kv’nin bazı tavırlarını takıntı haline getirdim eşimede anlatmak istemiyorum. Biraz içimi dökmek istedim. Kv’yle altlı üstlüyüz, kp bu sene vefat etti. Aramızda seviyeli bir mesafe var, haftada bir veya iki giderim yanına. Çalışıyorum çocuğumuz yok, iki kaynım daha var onlar senede taş çatlasa iki kere gelirler uzaktalar ama sorsan daha kıymetliler. Eşim annesinin tavırlarına tahammül edemediğinden bi küser bi barışır. Bir aydır birbirlerine küsler. Ben gidip gelirim. İlk evlendiğimiz zamanlar çok bunaltıcıydı. Hergün aramamı beklerdi, herşeyi sorar bilmek isterdi. Nişan döneminde mobilya vs karıştı, bizi kavgalarına başka özel konulara sürekli dahil ederdi, bunlar normal kv şeyler dedim. Ev bakmaya başladık nişan döneminde çok ağladı oğlum beni bırakıyor diye yakındı. Benim önümde bayılma numaraları ağlamalar vs. Şansından daire çıktı aynı binada başka bulunmadı dügün dönemi yerleştik. Alt üst olunca beklentiler daha çok olur haliyle. Ama pek oralı olmadım. Maalesef kavgalarda gerekti, aramız soğudu. Öyle çat kapı gelme huyu yoktur ama alttan alta laf söyleyip durur. Benim eşimi doldurduğumu herseyi anlattığımı söylerevlenmeden önce çok iyi anlaşıyorlarmis güya Halbuki öyle birsey yok. “İlerde ev bulursanız ben yalnız kalcam”, “komşular kp vefat ettikten sonra bir oğuldan ötekinde kalıp durur evini kapatırsın” tarzı şeyler konuştu. Sürekli yalnız kaldığından evlatları yalnız bıraktığından yakınır. Anneleri kendisi çok üstün tutar, hep anne hakkını anne bedduasini konuşur. Geçenlerde yalnız yaşlı ninelerden, huzur evinde kalıp yakınanlardan bahsetti. Anneler 9 ay taşır büyütür çocuklar sonra istemez tarzı konuşup durur. Sürekli feryadlarda. Beni kötü hissettiriyor bu durum, vicdan yapıp duruyorum. Kadını yalnız bıraktığımızda yok ama ilerde beraber yaşama gibi hayalim yok. Elden ayaktan düşer ozaman başım üstüne ama kadın daha 62 yaşında... şimdiden ilerisi için yer yapma çabasında gibi hissediyorum bilmiyorum kendim mi kuruyorum bunları kafamda. Zaten evlendiğimiz günden beri altlı üstlüyüz..
Öyle bir niyetimiz yok yani anlatıyor ediyor ben takmamaya çalışıyorum sürekli konuyu değiştiriyorum. Evliliğimi kv’yle geçirmeye hiç niyetim yok. Başından beri yakındayız zaten. Ogluyla zaten anlaşamıyorlar yani savaş alanı olurEvinizi ayırırsanız o binadan, gelip kalmak isteyeceği belli. Sosyal mesajları yağdırmış maşallah. Böyle ibretlik ve acıklı hikayelerle insanlara yer yapmaya çalışanlarda ne kafasız. Sanki herkes mal, bi onlar akıllı da anlatılan hikayelerden ders çıkarıp hemen kucak açacaksınz. Sanki anlamıyorsunuz niye anlattığını. Ne bekliyorsa sürekli laf sokarak
Ben çok direndim maalesef başka bir secenegimiz yoktu. Yalnız olmaktan korkuyor ama herkesi kendinden böyle tavırlarla itiyor. Haftada bir inerim, hafta boyu yalnız kaldığı içinde çok surat asar. Ama napiyim bu mesafeyi istiyorum öbür türlü daha çok takıyorum. Eşimin gidip gelmesine karışmam oda hiç uğramaz küs diye. Ortada ben kalıyorumKeşke aynı binada oturmayı kabul etmeseydiniz dicem ama olan olmuşBelli ki tek başına kalmaktan korkuyor oda kafasında bunu sarıp duruyor ve size saçma sapan yerlerden sunuyor bunu.Bence çok fazla takmamaya çalışın yoksa işin içinden çıkamazsınız
Gelin de çok akıllıymış bravo valla.böyle insanlara saygı duyuyorum ama ben beceremiyorum.çok fevri bir insanım.Burada birinin arkadaşı cok güzel bir tavir sergilemişti. Kv "yalnız kalacagim, oğlumu elimden alıyorsun" triplerine girip geline sarmış. Gelin de bir gün tek başina KVnin evine gidip iyi niyetle ve net olarak konuşmuş: "anne ben senin niye böyle yaptığını biliyorum. Korkmana gerek yok, sen eksilmedin arttın. Ben oğlunu senden uzaklaştırmayacagim. Ama sen böyle yaparsan biz anlasamayiz" demiş, KV cevap verememiş ağlamış. Gelin bazı durumlarda arayıp annecim annecim diye ilgisini eksik etmemiş. KV arada laf soksa da bayağı değişmiş.gelin de kavga etmek yerine bu kadarıni idare edeyim demiş.
Yani kvlerin çoğu böyle galiba. Siz de onun içini rahatlatacak bir konuşma yapıp endişesini yok etseniz... Sonra da böyle yapmamasını, ters teptigini anlatsaniz...
Evet ama sinsi akıllılardan değil, aklını iyiliğe kullanmış helal olsun.Gelin de çok akıllıymış bravo valla.böyle insanlara saygı duyuyorum ama ben beceremiyorum.çok fevri bir insanım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?