- 8 Şubat 2017
- 222
- 109
- 103
- 44
- Konu Sahibi basim dertte
-
Evet berbat bı his.ne diyeceğimi bile bilemiyorum.Bende hep görümcemle kıyaslandım ne zaman görüşmeyi kestim kıyaslama bitti beni görmeyince konuşamıyor doğal olarak o huzursuzluğu tedirginliği bilirim siz eleştirip kötülemediğiniz sürece kazanan olursunuz bırakın eşiniz takılsın öyle o mutlu olsun diye siz huzursuz mutsuz olacaksınız doğal olarak çocuklarınızla yazık günah.
allah yardımcın olsunE bı geldiğinde en az bir ay kalır.bizde ayda bir giderdik.yaz tatilini nde 1 hafta beraber geçirirdik.geldi mı gitmeme huyu vardı saolsun
Çok iyi anlıyorum...Bu sebepten o diyalogdan çıktım ana kız takılıyorlar bende rahatım onlarda rahat gerçekten umursamayın üzülmeye bile değmez.Evet berbat bı his.ne diyeceğimi bile bilemiyorum.
İngilizce sınavına girdim mesela nasıl geçti diye sordu KV.iyi işte geçtim dedim.ayse nin İngilizcesi çok iyi dedi.buyur burdan yak.kendisi de ilkokul mezunu bu arada.yargilamak için söylemiyorum sadece derecelendirme yetisine sahip olamadığını belirtmek için belirtiyorum.
Ama görüşmeme gibi bir durum olsun istemiyorum.o yüzden aradayim.esim de üzülmesin ben de üzülmeyim.kimse üzülmesin:)Çok iyi anlıyorum...Bu sebepten o diyalogdan çıktım ana kız takılıyorlar bende rahatım onlarda rahat gerçekten umursamayın üzülmeye bile değmez.
Malesef kimsenin üzülmeme gibi bir durumu olmuyor görüştüğünüz sürece üzülen siz olursunuz görüşmeyince eşiniz insanlar böyle rahat durmuyor.Ama görüşmeme gibi bir durum olsun istemiyorum.o yüzden aradayim.esim de üzülmesin ben de üzülmeyim.kimse üzülmesin:)
Eşim en son geldiğinde gel sen uyut o zaman dedi.alistirmissiniz dedi bu seferdeannelik eleştirmekte ne hele bekar görümcenin inan o en berbat anne olurda utanmadan onu da över o kaynanan. övdüğü kişinin lafını taşımasın söyleyin.acaba kendi çok mükemmel anne de oğlu dört dörtlük mü kızı dört dörtlük mü?eşiniz savunmaya kalkarsa senin annenin analığı eleştirilse hoşuna gider mi de.laf kalabalığı edip neden huzurunuzu kaçırmak zorunda.
eşin arkanda duracağına şaçmalamaya devam ediyor.Eşim en son geldiğinde gel sen uyut o zaman dedi.alistirmissiniz dedi bu seferde
İlk defa yaptık böyle birşey.artik ne yapacağımı şaşırdım.her çözümü deniyorum.
Dolduruşa getirdiklerini sanmıyorum.ozlerinde iyi insanlar.kayinvalidem oldukça patavatsız bir insan sadece.esimde annesini biliyor.haklisin ama ölecekler surda 10 yıl daha yaşarlar diyor ve ben acayip vicdan yapıyorum.ama onların yanında da çok tedirginim. Sürekli karşılaştırılacagim hissi var.
Evet berbat bı his.ne diyeceğimi bile bilemiyorum.
İngilizce sınavına girdim mesela nasıl geçti diye sordu KV.iyi işte geçtim dedim.ayse nin İngilizcesi çok iyi dedi.buyur burdan yak.kendisi de ilkokul mezunu bu arada.yargilamak için söylemiyorum sadece derecelendirme yetisine sahip olamadığını belirtmek için belirtiyorum.
Çok guldurdun;:)Niye takıyorsunuz.
Evet anne, haklisin anne, heee öyle anne de ve geç.
Senin çocuğun parmak sokdu pastaya derse, evet... bi öğretemedim dersin, uyumuyor derse evet öğretemedim de...
Seni öylede gömüyor böylede... bari sinir krizi gecirme. Ayda bir git salla başı gel evine. O övmeden sen öv eltiyi.
Benim müstakbel kv bana müstakbel eltiyi övüyor. Kiz daha 19 yaşında ben 31. Kiz yeni yeni çalışıyor ( fitness studioda, ben 3 uni okudum ve avukatim) gelmiş aklı sıra beni ezicek. Yahu ben 19 yaşındaki minnak kızı niye kiskanim? Kv öve öve öve bitiremedi. Bakdim sonu yok ben övmeye başladım. Ama beni görsen kizin osurugu bile gül bahcesi oldu. Kv mecbur susdu. Şimdi cit yok
Ya işte eltimin.bunu yapıyor.bildigin kadına gömuyor ama arkasından bı kahkaha kimsenin dikkatini bile çekmiyor.ama ben yapamıyorum.Ya biraz konuş o zaman. Bak biz buradan sinir oluyoruz. O öyle dediyse "nereden biliyorsun ki anne derecesini? İngilizce diyalog mu kurdunuz ki?" de gül geç :)
Bak 1 sefer dalgaya al gülerek ama böyle kötüler gibi değil rahatlayacaksın ve devamı gelecek.
Ve eskisi gibi takmadığını hissedeceksin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?