- 8 Şubat 2017
- 222
- 109
- 103
- 44
- Konu Sahibi basim dertte
-
Evet benim.agrima giden de kendisi 7 haftalıkken çocukları Almanya'da bakıcı aile olayı varmış onlara veren bı insan.wsim.hep der annem ne yemek yapardı bize ne bişey.Bizide annesi ve abisi her hafta arayip su gün gelicek misiniz derdi.Hatta gelicekmisiniz dedikleri tarihlerden bazılarında ben çalışıyor oluyordum.Yani sen gel yeter demek istiyorlar esime.Yaptigim herseye karisiliyordu.Ama benim kizim ailenin gozbebegi,ornek gosterileni.Onlarin kanindan.oldugu icin boyle olduguna yonelik inanislari var.Ben ikinci doğumu yapinca iyice güven geldi bana.Aramizda fark yok sizde iki çocuk dogurmussunuz bende ! Ustelik ben cocuklari anneanneye atıp gün gezmesi yapmıyorum ,kimseden öğrenmek istedigim birşey yok dedim en sonunda
Söyleyin eşinize bunları,kuserse kendi problemi.Her türlü üzüleceksem önce eteğimdeki taşları dokerim.Cocugunuza kimsenin böyle davranmaya hakkı yok,size değer vermedikleri için böyle yapiyorlarEvet benim.agrima giden de kendisi 7 haftalıkken çocukları Almanya'da bakıcı aile olayı varmış onlara veren bı insan.wsim.hep der annem ne yemek yapardı bize ne bişey.
Yaz tatilinde eltimin oğlu yas pasta parmakladi mesela.gorumcem diyorki mert ten gördü.eltim sağolsun yok.mert yapmadı böyle bişey .kendisi tadini aldı pastanın ondan yedi dedi.
Yani kötü ne yapılıyorsa benim.cocuklarim yapıyor.
Terapist eşiniz ailenin küçüğü olduğu için böyle dedi.Söyleyin eşinize bunları,kuserse kendi problemi.Her türlü üzüleceksem önce eteğimdeki taşları dokerim.Cocugunuza kimsenin böyle davranmaya hakkı yok,size değer vermedikleri için böyle yapiyorlar
Evet çok büyük haksızlık var ortada. bence tırnaklarını çıkarma zamanın gelmiş canım malesef, tabiki eşinin yanında yapma, çünkü a desen saygısız olursun. kaynana her lafı söler saygısız olmaz ama gelin bi karşılık verse saygısız olur. Vay adaletsiz dünyaC
Ok cadı bişey değilim.maalesef.simdiye kadar eşim.uzulmesin diye herşeye evet dedim.ama artık biraz bencil olmak istemiyorum.
Kızımın ismini bile istemediğim bir isim.koydum KV yüzünden.simdi iki ismi var kizimin ve ben onlar her o ismi soylediginde bin pisman oluyirum.nefen izin verdim.diye.ve kv su sekilde isim onerisinde bulundu .kizimixin ismi ece olacak o kadar diye.icimde patlayan bi volkan vat.cok doluyum.
İki çocuğuma da isim söyledi mesela.eltimin çocuğuna hicbisey yok.eltimde eşimde ikisi de farkında bizi farklı davranildiginin. Bize çok müdahale ediyorlar.
Ondan önce sende ölebilirsin...İllaki büyükler ölecek diye bir kaide yok. Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır unutma!Bı de şu var.kv ye bişey olsa ölse falan ben çok.vicdan azabı çekerim.esime nasıl davranacagimi. Bilemem.
Çok uzulecegimi biliyorum
Unutsam bişey yok gibi mı davransam diyorum.
Onu da yapmam çok zor.
Ben gerçekten kendimi çıkmazda hissediyorum.guclu bı insan olmadığım için bunlar zaten.aman sorun çıkmasın diye hep kendimden odun veriyorum.ilk defa tatile gitmiycem bu sene dedim.yine vicdanım el vermedi.2 dolgun onlarla gidelim gerisinde gemi turuna katılalım dedim.Çözüm basit kesinlikle gitmeyeceksiniz bu kadar sık . Bir de eltime şöyle bana böyle diyorsunuz ya bu tamamen eşinizle ilgili bir durum bence eşiniz yanınızda dursa size ve çocuklarınıza böyle davranamazlar. Çocukların yalnız gitmesi de hiç iyi bir fikir değil ayrıca.
Haklısınız.vicdan meselesi yapacak bir şey yok ortada görüyorsunuz kendileri bile söylüyormuş yinemi geldiniz diye bu kadar abartacak ne var gitmeyi.
Benim ablamlar da her hafta giderlerdi eskiden şimdi çocuklar büyüdü keşke ailecek vakit geçirseymişiz gideceğimize diyor çünkü ihmal ediliyor çekirdek aile.
Lütfen yol yakınken düzeninizi kurun.
Maalesef o karakterde birisi degilimİyi bi rezil etmeniz gerekiyor yoksa sonu gelmez
bu kadar uzak mesafeniz varken nasıl size bu kadar müdahele ediyorBiz İstanbul onlar ankara
E bı geldiğinde en az bir ay kalır.bizde ayda bir giderdik.yaz tatilini nde 1 hafta beraber geçirirdik.geldi mı gitmeme huyu vardı saolsunbu kadar uzak mesafeniz varken nasıl size bu kadar müdahele ediyor
cocuklarını nasıl yetiştirdiğini nereden biliyor
Kimse kimsenin anneliğini eleştirmesin bi zahmet. Elbette sizde istersiniz çocuklarınızın uykusu düzenli olsun. Verdiğiniz herşeyi yesin ama öyle olmuyor. Küçükken hiç yemek yemediğimi hatırlıyorum. Annemin zorlamasıyla aldığım birkaç kaşık. Ama açlıktan da ölmedim şükür 26 yaşındayım :) Mesela yeğenime verdiğimiz bir lokmanın saatlerca yanağında kaldığını biliyorum ama kalkıp kimse de annesine laf etmedi.Merhaba arkadaşlar.oglum dogdugundan beri yani yaklaşık 5 yıldır kayınvalidemle anlaşamıyoruz.onceki konuları pek anlatmitcam.sadece iplerin koptuğu olaydan bahsetmek istiyorum.kv bize geldi ve bir hafta sonra çocuk yetiştirmeyi beceremiyirsunuz diye annemle bana baya konuştu.eltimi örnek verdi sürekli.o çok güzel yetistiriyor dedi.fazla detaya gitmiycem bu olaydan beri kendisi ile görüşmek istemiyorum.en son bekar bir gorumcemde var o da işin içine girdi.o da anneligimi eleştirmeye kalktı.
Yalnız şöyle bir durum var.benim çocuklarım ne yapsa olay oluyor eltimin çocuğu yaptığında eşim de farketti ona bişey denmiyor.o daha kucukmus. Öyle demisler eşime.aralarinda 1.5 yaş var oğlumla.kizimsa ondan küçük.
Neyse evlerine bu olaydan sonra iki kere falan gittim ama kendimi berbat hissediyorum.inceden laf sokmaları falan var.dolayisi ile gitmek istemiyorum.
Eşimden bana hak veriyor haklısın ama bir gün dayanacaksin diyor.
En son bize geldi ocakta.surekli yanımda eltimi ve oğlunu övüp durdu.eltimin bı suçu olmamasına rağmen onla da görüşmek istemiyorum.
Geçen hafta eşim oğlumu da aldı ikisi tek başına gidip iki gece kaldılar.benim vicdanım rahat etmedi.iatiyosan geliyim dedim.yok gerek yok dedi.geldiginden beri suratı yerlerde.ne yapacağımı şaşırdım.sordim yok bişey diyo.
Not:ben gerçekten çocuklarıyla çok ilgilenen birisiyim.ne bı TV izlerim ne bı gezmeye giderim.cocuklarim erken uyumuyomus yemek yemiyomus bunların yüzünden bana öyle dedi.o yüzden çok gücüme gidiyor.haketmedigimi düşünüyorum .sindiremiyorim bı turlu dediklerini.
Teşekkür ederim.cok güzel ifade etmişsin iz.Kimse kimsenin anneliğini eleştirmesin bi zahmet. Elbette sizde istersiniz çocuklarınızın uykusu düzenli olsun. Verdiğiniz herşeyi yesin ama öyle olmuyor. Küçükken hiç yemek yemediğimi hatırlıyorum. Annemin zorlamasıyla aldığım birkaç kaşık. Ama açlıktan da ölmedim şükür 26 yaşındayım :) Mesela yeğenime verdiğimiz bir lokmanın saatlerca yanağında kaldığını biliyorum ama kalkıp kimse de annesine laf etmedi.
Bence vicdanınız rahatsa hiç dert etmeyin böyle şeyleri. Çocuğunuz düzenli uyuyup çok yemek yese de eleştirecek birşey bulurlar. Evlenmeden gözüm korkuyor bu kayınvalidelerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?