KV sorununu cozemedik

Evet benim.agrima giden de kendisi 7 haftalıkken çocukları Almanya'da bakıcı aile olayı varmış onlara veren bı insan.wsim.hep der annem ne yemek yapardı bize ne bişey.
Yaz tatilinde eltimin oğlu yas pasta parmakladi mesela.gorumcem diyorki mert ten gördü.eltim sağolsun yok.mert yapmadı böyle bişey .kendisi tadini aldı pastanın ondan yedi dedi.
Yani kötü ne yapılıyorsa benim.cocuklarim yapıyor.

Söyleyin eşinize bunları,kuserse kendi problemi.Her türlü üzüleceksem önce eteğimdeki taşları dokerim.Cocugunuza kimsenin böyle davranmaya hakkı yok,size değer vermedikleri için böyle yapiyorlar

Söyleyin eşinize bunları,kuserse kendi problemi.Her türlü üzüleceksem önce eteğimdeki taşları dokerim.Cocugunuza kimsenin böyle davranmaya hakkı yok,size değer vermedikleri için böyle yapiyorlar
Terapist eşiniz ailenin küçüğü olduğu için böyle dedi.

Evet çok büyük haksızlık var ortada. bence tırnaklarını çıkarma zamanın gelmiş canım malesef, tabiki eşinin yanında yapma, çünkü a desen saygısız olursun. kaynana her lafı söler saygısız olmaz ama gelin bi karşılık verse saygısız olur. Vay adaletsiz dünya

Son düzenleme:
Eşim üzülmesin diye bir şeyleri alttan alabilirim, istemediğim yerlere gidebilir, onun hatrına sevmediğim insanlara katlanabilirim.
Ama kimseye kanımdan canımdan olan insanları ezdirmem, hiç kimsenin hatrı için.
Hele ki evladımı biri hor görecek, haksızlık yapacak. Asla susmam. Herkes sınırını bilecek.

Eşiniz adil olsun biraz. Şu yaşlıları idare etme olayından bana gına geldi artık.

Geçen gittikten sonra KV eşimle aile arasında filmine gittik.dusunun komedi filmi.ben AVM de geçtim kenara hoykure hoykure ağladım.hazmedemiyorum bı turlu bana söyleneni.

Bı de şu var.kv ye bişey olsa ölse falan ben çok.vicdan azabı çekerim.esime nasıl davranacagimi. Bilemem.
Çok uzulecegimi biliyorum
Unutsam bişey yok gibi mı davransam diyorum.
Onu da yapmam çok zor.

Bı de şu var.kv ye bişey olsa ölse falan ben çok.vicdan azabı çekerim.esime nasıl davranacagimi. Bilemem.
Çok uzulecegimi biliyorum
Unutsam bişey yok gibi mı davransam diyorum.
Onu da yapmam çok zor.
Ondan önce sende ölebilirsin...İllaki büyükler ölecek diye bir kaide yok. Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır unutma!

Çözüm basit kesinlikle gitmeyeceksiniz bu kadar sık . Bir de eltime şöyle bana böyle diyorsunuz ya bu tamamen eşinizle ilgili bir durum bence eşiniz yanınızda dursa size ve çocuklarınıza böyle davranamazlar. Çocukların yalnız gitmesi de hiç iyi bir fikir değil ayrıca.

Ben gerçekten kendimi çıkmazda hissediyorum.guclu bı insan olmadığım için bunlar zaten.aman sorun çıkmasın diye hep kendimden odun veriyorum.ilk defa tatile gitmiycem bu sene dedim.yine vicdanım el vermedi.2 dolgun onlarla gidelim gerisinde gemi turuna katılalım dedim.
Bı hot diyebilsem

vicdan meselesi yapacak bir şey yok ortada görüyorsunuz kendileri bile söylüyormuş yinemi geldiniz diye bu kadar abartacak ne var gitmeyi.
Benim ablamlar da her hafta giderlerdi eskiden şimdi çocuklar büyüdü keşke ailecek vakit geçirseymişiz gideceğimize diyor çünkü ihmal ediliyor çekirdek aile.
Lütfen yol yakınken düzeninizi kurun.

Haklısınız.

Benim kaynanamda ayni. öyle konusur. yok yemiyor yok soyle yok boyle. ama ben lafimi esirgemem. sende esirgeme. yoksa daha cok konusur. eltimi över bana. her konuda. bende gülerim. cunku numara yapiyor bana laf carpmak icin. cunku zamaninda cok kotu konusmustu arkasindan. kendi dedikleritle bile celiskiye duser. cok takma.hepsi ayni.

Kimse kimsenin anneliğini eleştirmesin bi zahmet. Elbette sizde istersiniz çocuklarınızın uykusu düzenli olsun. Verdiğiniz herşeyi yesin ama öyle olmuyor. Küçükken hiç yemek yemediğimi hatırlıyorum. Annemin zorlamasıyla aldığım birkaç kaşık. Ama açlıktan da ölmedim şükür 26 yaşındayım :) Mesela yeğenime verdiğimiz bir lokmanın saatlerca yanağında kaldığını biliyorum ama kalkıp kimse de annesine laf etmedi.
Bence vicdanınız rahatsa hiç dert etmeyin böyle şeyleri. Çocuğunuz düzenli uyuyup çok yemek yese de eleştirecek birşey bulurlar. Evlenmeden gözüm korkuyor bu kayınvalidelerden

Bende hep görümcemle kıyaslandım ne zaman görüşmeyi kestim kıyaslama bitti beni görmeyince konuşamıyor doğal olarak o huzursuzluğu tedirginliği bilirim siz eleştirip kötülemediğiniz sürece kazanan olursunuz bırakın eşiniz takılsın öyle o mutlu olsun diye siz huzursuz mutsuz olacaksınız doğal olarak çocuklarınızla yazık günah.

Teşekkür ederim.cok güzel ifade etmişsin iz.
Ben de çocuklarım.uyusun biraz kendime vakit kalsın isterim tabi.ama olmuyor işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…