KV sorununu cozemedik

Çok guldurdun;:)

Bence dene... ama az buz değil böyle resmen suyunu cikart överken. Artik ööhhhh gelsin kadina. Yani resmen sacmala.

Benim övme incim: müstakbel eltinin yemeğini övmek...( eltinin daha yemeğini yemedim, ve kv bunu bıliyor) beni görsen... parmak yemekden girdim, gourmet olmakdan çıkartdim kizi... kv en sonunda dayanamadi. Sen nezaman yedin onun yemeğini diye sordu... bende gevrek gevrek daha yemedim, ama kesin cok güzel yapıyordur dedim. Kv şok.

Bence kvyi catcun delisi yap. Başa cikamazsin başka. Ben öyle yapiyorum ve kv benim ondan iki gidim daha deli olduğumu anladi

Ama beni görsen kizin osurugu bile gül bahcesi oldu bayıldım

Eltim oglunu bir donem.hicbirsey giydirmefen gezdirdi.Geçen geldiğinde muhabbeti oldu.esim dediki düğünde herkes ayipladi işte çıplak dolaşıyor diye dedi.e napsin gitmiyor çocuk diye eltimi savundu KV. esimde onlarda kötü bişey lunca çocuk yapmıyor bizde kötü bişey olunca beceremiyirsunuz oluyor demi dedi.
Bildiğin esimde söylüyor ama maalesef bı değişiklik yok

Ya bırakın trip atarsa atsın ama size aymasın sürekli burnunu herseye sokan annesine trip atsın. Magdur olan sizseniz niye alttan alıyorsunuz bırakın kendi gidip gelsin

Sen çok takiyorsun,relax birazcık...Bırak ne derse desin " Ben böyle yetiştirmeyi tercih ediyorum , kimsenin anneliği ilgilendirmiyor beni,biz çocuklarımızdan memnunuz önemli olanda bu " de geç...
Sen de başka kayinvalideleri öv ara :) "Falancanin kayınvalidesi çok hanımefendi,gelinine hiç karışmıyor,bayıldım kadına" falan gibi :)

Ama beni görsen kizin osurugu bile gül bahcesi oldu bayıldım

Hahhaha... vallah benim kv italyan manyağı. Başka çözümü yok. Mecbur yapiyorum. Ama beni görsen...nasil övüyorum ki osurugu gercekden övdüm. Kiz spor yaparken pirtlatmiş bendeki cevap şu: olsun, kiz saglikli besleniyor pis kokmazki onunki...

Ben bu hallere düşecek kadin değildim dermişiiiiiim :)

Kv sorununu kım çözmüş ki bizde çözelim.
Gitmesek eşimiz tavır yapar
Gitsek kendileri surat yapar.
Bende çok doldum artık
Senelerce suratlarını görmesem üzülmem.

Oyle bi kayonvalidem olsa o nezamn laf soksa bende sokarim.elestirilerine sessiz kalmam veririm cevabini.ben boyle cocuk yetirtiriyorum kimse karisamaz begenmeyen begenmez der gecerim

İşte eltin susmadığı için kıymetli. Deveye diken insana s.. durumu yani..
Deli deliyi görünce sopasını saklar. Biraz sen de konuş bak o zaman kv bu kadar karışıyor mu?

İnsan eşinden destek bekliyor ezdirmesin gerektiği yerde müdahale etsin istiyor ama yok yapamıyorlar işte. Kendi aileleri oldu mu çok pasifler. Bu durumda biraz dalgayla lafını geçir..

Belli ki, kocanizi coook guzel doldurmuslar. Kocanizin agzindan laf almaya calisin. Eninde sonunda konusacak kocaniz ...

Harika bir yorum bende denicem inşallah yapabiliriz sagolun

Bu kadar dert edecek bir şey yok ki bunda.
Yani kayınvalidenizin ağzından çıkan gerçekleşmiyor. İstediğini söylesin, he diyin geçin.

Çoçuğunuz uyumuyorsa uyumuyordur zaten bu tespiti yapmak için ekstra bir zekaya ihtiyaç yok, kayınvalide de dile getiriyor kendince konuşup duruyor işte

Aynısının anne modeli bende var.
İlk çoçuğum çok hareketli, muzur, mızmız , yemek bilmez uyku bilmez bir çocuk.
Onu ben öyle yapmışım.
Hiç bir şey demese o senin gerginliğini hissediyor derdi :)

İkincisi ustalık eserim nispeten daha normal. Ona pek bir şey demiyor. Biraz da gördü takmadığımı :)

Eğer görüşmekten rahatsızsanız eşiniz ayda bir siz iki ayda bir gidin.
Bence bu kadar abartacak bir şey değil, çocuğunuzun etkileneceğini düşündüğünüz vakit duruma el koyun, ve lütfen konuşun.

Anne çocuk bu yaptığınızdan etkileniyor, lütfen biraz daha özenli davranın.

Kimse bunu söyledi diye terbiyesiz olmaz. Siz de diyorsunuz çok kötü insanlar değiller diye.
Kendi ilişkilerinizi eşinize yönettirmeye çalışmayın.
Eşiniz de yeterince rahatsızsa Konuşup konuşmamak onun tercihi...

İstersen rahat bir anne ol kime ne ?

Kocana da pes
Hak veriyor hali bu mu ?

Neden tatile eşinizle başbaşa gitmek yerine 3. Şahısları katıyorsunuz(kim olduğu farketmez)

Bence kendi sorumsuzluğu ve beceriksizliğini size söylenerek Yok saymaya çalışıyor aklına kendi yaptıkları geliyordur sizin yaptıklarınızı görünce

merak etmeyin yanlız degilsinizdir
çapraz bir eşleştirme ile hayatımız kıyaslanıyor onun kocası bunun evladı diye say say bitmiyor.
ne degişecek sizin iyi bir anne oldugunuzu söylediklerinde?
hiç birşey siz kendinizi biliyorsunuz zaten
hadi diyelim ilgisiz bir anne olsaydınız ne olacaktı.
sizi yaralayacak bir nokta bulmuşlar ordan yaklaşıyorlar.
bırakın umursamayın cevap vermeyin aksini iddaa etmeyin.
valideniz eltinizle aranıza kötülük tohumu ekmeye çalışıyor bunuda kendi canından parçalarla yapıyor.
begenmedigi torunları kendi oglundan oldugunu unutmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…