- 26 Ekim 2015
- 8.397
- 20.243
- 348
- Konu Sahibi basim dertte
-
Çok guldurdun;:)
Ama beni görsen kizin osurugu bile gül bahcesi olduNiye takıyorsunuz.
Evet anne, haklisin anne, heee öyle anne de ve geç.
Senin çocuğun parmak sokdu pastaya derse, evet... bi öğretemedim dersin, uyumuyor derse evet öğretemedim de...
Seni öylede gömüyor böylede... bari sinir krizi gecirme. Ayda bir git salla başı gel evine. O övmeden sen öv eltiyi.
Benim müstakbel kv bana müstakbel eltiyi övüyor. Kiz daha 19 yaşında ben 31. Kiz yeni yeni çalışıyor ( fitness studioda, ben 3 uni okudum ve avukatim) gelmiş aklı sıra beni ezicek. Yahu ben 19 yaşındaki minnak kızı niye kiskanim? Kv öve öve öve bitiremedi. Bakdim sonu yok ben övmeye başladım. Ama beni görsen kizin osurugu bile gül bahcesi oldu. Kv mecbur susdu. Şimdi cit yok
Çok yakın değil.eskiden onlarda İstanbul'dayım.simdi onlarda Ankara'ya taşındılar.Eltiniz kayinvalidenize yakın oturuyor değil mi??
Ama beni görsen kizin osurugu bile gül bahcesi oldubayıldım
Ya işte eltimin.bunu yapıyor.bildigin kadına gömuyor ama arkasından bı kahkaha kimsenin dikkatini bile çekmiyor.ama ben yapamıyorum.
Benim yanımda çocuğuma müdahale ediyor KV. Eltim annesi var yanında sen ne karışıyorsun diyor.esime diyorum annen bana karisiyir Ayşe de annene:)
Harika bir yorum bende denicem inşallah yapabiliriz sagolunNiye takıyorsunuz.
Evet anne, haklisin anne, heee öyle anne de ve geç.
Senin çocuğun parmak sokdu pastaya derse, evet... bi öğretemedim dersin, uyumuyor derse evet öğretemedim de...
Seni öylede gömüyor böylede... bari sinir krizi gecirme. Ayda bir git salla başı gel evine. O övmeden sen öv eltiyi.
Benim müstakbel kv bana müstakbel eltiyi övüyor. Kiz daha 19 yaşında ben 31. Kiz yeni yeni çalışıyor ( fitness studioda, ben 3 uni okudum ve avukatim) gelmiş aklı sıra beni ezicek. Yahu ben 19 yaşındaki minnak kızı niye kiskanim? Kv öve öve öve bitiremedi. Bakdim sonu yok ben övmeye başladım. Ama beni görsen kizin osurugu bile gül bahcesi oldu. Kv mecbur susdu. Şimdi cit yok
Harika bir yorum bende denicem inşallah yapabiliriz sagolun
Neden tatile eşinizle başbaşa gitmek yerine 3. Şahısları katıyorsunuz(kim olduğu farketmez)Ben gerçekten kendimi çıkmazda hissediyorum.guclu bı insan olmadığım için bunlar zaten.aman sorun çıkmasın diye hep kendimden odun veriyorum.ilk defa tatile bu sene dedim.yine vicdanım el vermedi.2 dolgun onlarla gidelim gerisinde gemi turuna katılalım dedim.
Bı hot diyebilsem
Bence kendi sorumsuzluğu ve beceriksizliğini size söylenerek Yok saymaya çalışıyor aklına kendi yaptıkları geliyordur sizin yaptıklarınızı görünceEvet benim.agrima giden de kendisi 7 haftalıkken çocukları Almanya'da bakıcı aile olayı varmış onlara veren bı insan.wsim.hep der annem ne yemek yapardı bize ne bişey.
Yaz tatilinde eltimin oğlu yas pasta parmakladi mesela.gorumcem diyorki mert ten gördü.eltim sağolsun yok.mert yapmadı böyle bişey .kendisi tadini aldı pastanın ondan yedi dedi.
Yani kötü ne yapılıyorsa benim.cocuklarim yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?