Kv sorunu lutfen bakarmisiniz

B bafelis merhaba vajinal varisiniz geçti mi acaba bende de aynı durum var fakat doğumdan sonra çıktı 10 gün önce normal doğum yaptım, çok ağrı yapıyor, ne kadar sürede geçer acaba bilginiz var mı

Bana kötü niyetli gelmedi kv niz ya. Belki hormon yüklemesi vs siz de biraz hassassınızdır. Başka büyük problemler yoksa sakinlikle konuşun çözün bence birebir

Çıkma telefonlarına böyle şeyleri de büyütme es geç.. tüp bebek kolay bir şey değil hormonlar da oldukça dalgalanır zaten uğraşma hiç bir yapsın etsin. Sen tadını çıkar niye bukadar üzüldük kız ne güzel pişi yapıyor mis gibi ben olsam bide çay demlerim

İki erkek evladı olan ileride kaynana adayı bir anne olarak düşündüm de gelinlere yaranilmaz. Kendi anneleri yapsa Allah Razi olsun ellerine sağlık derler. Keşke benim kayinvalidem zor anlarımda bir bardak çay verseydi başımın üstünde taşırdım. Laflarına he deyin geçin, yaptıklarına ellerine sağlık deyin geçin. Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin

Canim merak etme geçiyor bende vajinal doğum yaptım bende kesi atılmadı 3 tane falan doğarken okusan doğal yırtıkları diktiler onlarda kendiliğinden düştü 15 güne falan ilk zamanlar çok zorlandım dedim dikişlerim attı galiba kontrole gittim doktorum 40 çıkana kadar emzirdikce veya normal zamanda ara ara ağrı yapar dedi Allah yardımcın olsun sağlıkla büyüt bebeğini bol bol da dinlen

greatcook çok teşekkür ederim canım amin inşallah sen de sağlıkla büyüt inşallah evet çok zor oluyor oturamiyorum, zor yürüyorum, ama şükür daha iyiyim inşallah geçer İnsan bir an önce kalkıp bebeğine bakabilmek istiyor.

Benim böyle sorunlarım yok evimde kamera var hersey kayıt altında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…