Esim uni okumak icin ayrilmis evden snra hep merkezde yasamis. Snrasinda da doguda goreve gitti tayini oldu tekrar buraya donmek icin Biz evlenirken baktim hungur hungur agliyo sabahlari oglunun yanina yatamicakmis artik sok oldum yaa zaten senelerdir oglun ayri yasiyo tatillerde geliyo. Goreve doguya gitmis sen geri geliyo diye sevinecegine oturmus agliyo. Cok degisik cokkkOkurken gerildim....
Evlendirmeseymis oğlunu
Cnku hasta oluyo kafaya bagliyo tulbenti hic konusmuyo agliyo. Sekeri var esim de korkuyo bisey olmasin diye. Birde esimin bi abisi var esiyle kotu seyler yasadi ne yazikki. arada aldatma fln oldu eltim tarafindan. Cocuklar icin baristilar kv cok yipranmis cok uzulmus. Esimde annem cok yiprandi hayatim biraz idare edelim artik uzulmesin diyorEşiniz de testi değilse dolmasın arkadaşım. Annesi sonuçta sert çıkamaz çıkmasın da zaten ama he hu deyip kulak ardı etsin size niye taşıyor kayınvalide hezeyanlarını
Dogru soyluyosunuz muhtemelen oyle. Birde onlar kapali bir aile ama esim bana hic karismaz kimseye de karistirtmaz. Onlari da kaldiramiyo bi nevi bn ozgurum diye. Esim demis ki evlenecegim insanin giyimine kusamina kimse karisamaz. Kv diyor ki bak sana hic karismiyoruz. Sanki karisabilecek hakki verdik o lutfediyor karismamayi.Saf dışı kalıyor olması onu huzursuz ediyor bence...
Aradaki mesafe,sizin annenize daha yakın oturuyor olmanız...
Bebeğe ananesinin bakacak olması...
Bunları düşündükçe dolduruyor olabilir kendini ve oğlunu...
Takmayın kafanıza...
Kulak ardı edin...
Tamam da anladığım kadarıyla siz elinizden geldiğince idare etmeye çalışıyorsunuz zaten. Bence eşinizle açıkça konuşun; anneni zor zamanlarında idare etmeye çalışıyorum ama sen de annenin zor bir insan olduğunu anla ve söylediği her şeyi bana sitem olarak taşıma deyin. Hemen ağlayıp hasta oluyor psikoloğa mı götürsen acaba deyin kayınvalide kabul etmezse de e kendisi iyileşmek istemiyor ben ne yapabilirim dersiniz. Hastalıkla duygu sömürüsü yapmak da önüne geçilmezse bir ömür gidiyor maalesefCnku hasta oluyo kafaya bagliyo tulbenti hic konusmuyo agliyo. Sekeri var esim de korkuyo bisey olmasin diye. Birde esimin bi abisi var esiyle kotu seyler yasadi ne yazikki. arada aldatma fln oldu eltim tarafindan. Cocuklar icin baristilar kv cok yipranmis cok uzulmus. Esimde annem cok yiprandi hayatim biraz idare edelim artik uzulmesin diyor
Dogru soyluyosunuz muhtemelen oyle. Birde onlar kapali bir aile ama esim bana hic karismaz kimseye de karistirtmaz. Onlari da kaldiramiyo bi nevi bn ozgurum diye. Esim demis ki evlenecegim insanin giyimine kusamina kimse karisamaz. Kv diyor ki bak sana hic karismiyoruz. Sanki karisabilecek hakki verdik o lutfediyor karismamayi.
Zaten pskytr a gidiyo ilaclari var ama teshis ne bilmiyorum. Ilaclarin ismine bakayim bari netten ogrenebilirim. Valla bildiginiz pskljm bozuldu inanin daha anlatsam 5 sayfa dolar. Arkadaslarimin agzi acik kaliyo acayip patavatsiz degisik bisey allah kimseye vermesinTamam da anladığım kadarıyla siz elinizden geldiğince idare etmeye çalışıyorsunuz zaten. Bence eşinizle açıkça konuşun; anneni zor zamanlarında idare etmeye çalışıyorum ama sen de annenin zor bir insan olduğunu anla ve söylediği her şeyi bana sitem olarak taşıma deyin. Hemen ağlayıp hasta oluyor psikoloğa mı götürsen acaba deyin kayınvalide kabul etmezse de e kendisi iyileşmek istemiyor ben ne yapabilirim dersiniz. Hastalıkla duygu sömürüsü yapmak da önüne geçilmezse bir ömür gidiyor maalesef
Sende öyle yap.
Eşinin yanında canım kvm bal kvm de
Bize gelsenize sık sık ne güzel olur de
Eşinden su iste o mutfağa gitsin
Sık sık gelmen iyi olur her geldiğinde dip köşe temizlik yaparız mantı açarız buzluğuma atarız iyi olur de
Eşin geldiğinde konuyu sürdürürse temizlik falan diye "aa hayır yanlış anladın ben gelmeden haber ver temizlik yapayım dedim" de
Korkut gözünü yani
Hiç sevmem iki yüzlü yapışık insanları
Valla ne yapacagimi sasirdim. Kendi kardesine ki yegenleri var onlar gezmeye gidiyor gidin teyzenize yardim edin diyo ki esim anne bnm karima boyle bi teklif sunma kac tane kizi var teyzemin ne musabebet yapsinlar diyo. Kv elinize mi yapiscak diyor. Ama amcamlar tarafindan esime ve abisine bi rica gelse siz enayi misiniz diyo. Bu anlatigim bi gun 5 dakika arayla gerceklesti. Ve dedim ki ne kadar adil bir insanSende öyle yap.
Eşinin yanında canım kvm bal kvm de
Bize gelsenize sık sık ne güzel olur de
Eşinden su iste o mutfağa gitsin
Sık sık gelmen iyi olur her geldiğinde dip köşe temizlik yaparız mantı açarız buzluğuma atarız iyi olur de
Eşin geldiğinde konuyu sürdürürse temizlik falan diye "aa hayır yanlış anladın ben gelmeden haber ver temizlik yapayım dedim" de
Korkut gözünü yani
Hiç sevmem iki yüzlü yapışık insanları
Deli deliyi görünce sopasını saklarmış ya, bazen deli gibi davranmak lazımGayet profesyonelce
Ya kıllık yap işte sendeValla ne yapacagimi sasirdim. Kendi kardesine ki yegenleri var onlar gezmeye gidiyor gidin teyzenize yardim edin diyo ki esim anne bnm karima boyle bi teklif sunma kac tane kizi var teyzemin ne musabebet yapsinlar diyo. Kv elinize mi yapiscak diyor. Ama amcamlar tarafindan esime ve abisine bi rica gelse siz enayi misiniz diyo. Bu anlatigim bi gun 5 dakika arayla gerceklesti. Ve dedim ki ne kadar adil bir insan
Guzellikle nazikce izah ederek anlamiyo zaten isine geldigi gbi. Yazin hava haliyle cok sicak bana diyor ki kapinizi kapatmayin ki ben hic sikayet etmiyorum sicak diye. Bnde izah ettim anne bn rahat edemem yanlis anlama diye. Snra bi gece geldik kapimiza perde asmis bize sormadan acik kalsin diye. Bu sene de yatagin yonunu cevirmis boyle durursa kapi acikken bacaklariniza dgru gelir siz gozukmezsiniz diye. Takti. Yaz gunu kis gunu farketmez nedn acicam kapimi bizi dusunuyo sozde amaci ne anlamadimDeli deliyi görünce sopasını saklarmış ya, bazen deli gibi davranmak lazım
Ya kıllık yap işte sende
Mesela kv sana emreder gibi çağırdı gel yemek hazırlamama yardım et misafir gelcek dedi ya da gel ev temizliğine yardım et dedi eşinin yanında aa tabi gelirim kvcim hem sana da kolaylık olur de
Git yemek yaparken baharatlığı devir çorbaya biberi fazla koy toz mu alıyorsun bibloya yanlışlıkla çarp eşine de "ahh neden iyi niyetle yardım etmeye çalışırken böyle oluyor üzülüyorumm" de. Azcık sinsi olmak gerek yoksa çok başını ağrıtır insanlar.[/QUOTE
dizilerdeki karakterlerden esinlenelim diyorsun dogru valla bazen gerekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?