kv nin hamileliğime karışması..

Ufff zor...fazla heycandan saçmaliyor :)
Ayi falan bilmem de ayva veya ayva suyu ic o guzellestiriyormuş diyollaaa
Tamam tamam sinirlenme :))))

ay bu benim küçük oğlan gibi her şeye bir cevabı var maşallah

duyma görme diyecemde bir süre sonra sinir bozar umursamasanda..

Hamile olmasam hiç duymam da :) hamilelikte sinirlerimi bozuyor haliyle. Yoksa normalde hiç kaale alıp dinlemiyorum bile saçmalıklarını bildiğim için. Şimdi mecbur kulak kayıyor o tarafa :))))

Senin kv baya azimli galiba insan çıldırtma konusunda
Hemde nasıl :) önce kışkırtır sinirden patlatır insanı,tepki verince de alınıp aylarca konuşmaz :)) Ama normal değil sağlıklı değil diye birşey demiyorum işte kaale almıyorum çok fazla ama hamilelikte kulak kayıyor sinirler de bozuluyır haliyle :)))

tahminim kadının hayattaki tek başarısı doğurup büyüttüğü çocuklar, dolayısıyla hayat tecrübesi bundan ibaret. sana caka satabileceği (aklınca) tek konu bu yani. hepsi birer profesör doktor çocuk büyütmede. ben böyle yaptım ama sen bilirsin demek yok, illa dediğini yapacaksın.. amannn içim şişti. görüşünce hamilelik ve çocuk dışında konuşmaya çalış.

ay onu benim annem başkalarına demiş

doğumdan 30 gün sonra annem evine döndü

ay git kızına yardım et niye geldin vs vs diye bıdı bıdı etmişler

o da siz cahilmişsiniz yardıma ihtiyacınız varmış benim kız 30unda doğurdu her şeyi benden iyi biliyor yapıyor ben evde de ona sadece ev işi yaparak yardımcı oldum demiş

aynen de öyle oldu

ne kadar kendin yaparsan o kadar kolay alışırsın

Benim kayinpederde 10 gundir bizde surekli bana balli sut yapiyor. Oksuruyorum diye. Hem bebege iyi gelir hem oksuruge iyi gelir diyem sut midemi agritiyor ona ragmen iciyorum. 75 yasinda adam kalkmis sut isitmis ayagima getirmiş banane icmem demiyorum maksat gonlu olsun. Yaslilar tecrubelerine fazla guveniyor. Ama neticede yaslilar bugun var yarin yoklar kalplerini kirmamak lazim. Eger tek derdiniz aydir yemektir vs ise yani onun disinda bir kotulugu yoksa au gordugunde bakiverin aya ne onun gonlu kirilir ne siz gerilirsiniz. He deyip gecin kisaca :)

İyi ki hamilesiniz.Mazallah ya o batıl inançları hamile kalmanız için seferber etseydiAllah yüzünüze bakmış

Ay benim de ayağıma bişeyler gelse dinlerim valla :)) ama kendisi mutfağa gitmesine rağmen kendi boş çay bardağını bile almayıp geri oturur çay içermisin dediğimde de olur diyen biri. Ayı getirsin ayağıma bakarım neden olmasın :)))
Sizinki iyi niyetli. Benimkisi değil. Tek sorun da bu değil şahsen. Ama diğerlerini kaale almıyorum kendisini daha doğrusu pek takmıyorum. Ama konu hamileliğim olunca hassas olabiliyorum işte..

Ne güzel demiş.
Benim kendi annem inanılmaz kendi doğrusuna bağlıdır. Şey derdi hep, sen yapmazsın ama ben diyim, ben olsam böyle yaparım diye. Ahaha psikolojik baskının alası.

Eşimin ailesinde de ısrar etme kültürü var, konu sahibinin kv si gibi, asla hayırdan anlamaz, zira kendisi de bir şeye hayır diyorsa ısrar edilmesini bekler, yi yimezsen darılırım diye bana bir tüm gece boyunca çiğ köfte yedirmeye çalışmışlığı var, sütüm çekermiş, bunu yaptığında çocuk da bir yaşında falan yani, süt çekerse çeksin. Böyle kişiler asla konuşmaktan anlamıyorlar. En iyisi eş de varken bir iki kez güzelce kendini ifade etmek, sonrasında da kendini hiç yormamak. Benim kv ısrara başladığı an bana sinirden gülme geliyor artık,sonra eşim başlar gülmeye, böyle histerik yaptı bizi, çözemedik.

Sana bol sabırlar diliyorum.
Bebek doğduktan sonra bir dakika yalnız bırakma onunla.

Aynen öyle :) kesinlikle bırakmam. Zaten anlatıyor kendi yeğenlerine çocuklarına 3 aylıkken pirinç lapası yedirmiş. Meyve suyu vermiş. Hayır iyi değil diyorum su bile verimiyor anne sütü içtiği zaman diyorum ben verdim birşey olmadı diye cevap veriyor. Nasıl emanet ediym yada yalnız bırakiym :)

Benimkinin bi değişk versiyonu
Dut ye oğlun bembeyaz dut gibi patlak patlak olsun demişti

O değilde gerçekten oğlum oldu ve bembeyaz pamuk gibi pardon dut gibi

Allah bol bolsabır versin bizlere

Bence git deveye hendek filan atlat yavrum sen :) patatesmis.. cok istiyosa kendi yesin patates.. ha bire patates yenir mi ya kilo alsin diye.. agir bi bebek iyi degil tabii kendi doguracak degil.. sezeryanda degil ama normal dogumda boyle birsey cikinca ortaya kara kara dusunuyon bu cocuk nasil cikacak diye..,konusma diycem ama o nasil olacak :) bebekle ilgili konusma diycem ama cenesi durmuyodur.. Allah sabir versin diyeyim canim

Valla ben bu konuda sadece o 9 yaşındaki çocuğa üzüldüm. Çok üzüldüm ya doktora falan götürmüyorlar mı?

Biz de bu duruma geldik :) eşim de sinirleniyor ama birşey dediğinde kalbi kırılıyor küsüyor. O yüzden artık anne ne alakası var diyor gülüyor.
Bamya sevmezdim,bamya ye diye başımın etini yedi ilk zamanlar. Ben sevmem yiyemem dedikçe çok güzel ama der. Tadına bak en azından diye ısrar eder,baktığım zaman da güzel dimi der,kıramıyorsun da kötü olmuş diyemiyorsun yani yaşlı üzülmesin diye. karşında ki insan laftan anlamayınca çok kötü oluyor üstelik büyükse daha da kötü. Bende saygısızlık edemiyorum kolay kolay tepki veremiyorum,kendi kendimi yiyorum sonra :))

Sürekli patates yerseniz gebelik şekeri çıkar söyliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…