- 21 Kasım 2016
- 1.374
- 1.411
- 63
- Konu Sahibi pamukkksekerrr
-
+1Ben kötü bir niyet görmedim hazır gitmişken torununu da görmek istemiş
Siz bundan ne gibi bir sonuç çıkarıp da alindiniz
Bencil misiniz biraz
Ben bebekle anne evinde kocam torun peşinde cümlesi çok bencilce adam zaten kızını arada bir goruyor babaanne de öyle ne var bunda
hayır, çünkü biz torun hakkında veya başka bir konu hakkında hiç tartışma yaşamadık.. zaten uzak şehirlerdeyiz, ben kendisini yılda 2 kez ancak görüyorum. benim sorunum şu, keşke bana da söyleseydi, böyle olunca sanki ben öğrenmedim mi , konuşsaydı açık açık, kimse torununu görme diyemez.. onunla torunu arasındaki bir olay.. ben işin o kısmına zaten karışmıyorum, bana düşmezBen turk kadininin eski evliliklerden olan cocuklara bakis acisini anlamiyorum gercekten
Bence haksizsiniz o dq torun , sizin cocugunzla ayni degere ve oneme sahip
Kv size keske plani bastan anlatsqymis ama sanirim tepkinizden cekindigi icin acik acik soyleyememis
hayır, yanlış anlaşıldı benim eşimle veya kv ile ilgili çocuk hakkında bir problemim yok, neden benden gizleniyor onu çözemedim. açık açık desydi, biz böyle böyle plan yaptık ama iptal oldu , sen de doğum yapacaksın, senin memleketine gideriz hem onu da görürüm deseydi ben ne yapacaktım ya da ne diyecektim ki , ben buna bozuldumYeni anne olan biri de ilgi bekler ama cocugunu dogurdugu adamdan. Eşimi paylasma fikri bile hoş degil. Ama tabi 2. Evliligini yaparken de bu gibi olaylarin olacagi belli... O yuzden evlenmeden evvel cok.cok iyi dusunmek lazim ekstra zorluklari goze alabilecek miyim diye
izin almak fiili zaten bana da saçma geliyor bu konuda.. ama söyleyebilridi, gelip yardım etme yemek yapmak isteme fikrinde ısrar etmesinin sebebi buymuş diyorum ben de doğal olarak...Söylese yine sorun edecektiniz..söylememiş yine sorun etmişsiniz..babanneside babasıda istediği zaman gidip görür..sizden izin almak gibi bir mecburiyetleri yok..evlenmeden önce çocuk sahibi olan adama karşı anlayışlı,hoşgörülü olup görmeye gittiğinde "ama benden izin almadı" olayını anlamıyorum..kocanızın 2, yazıyla İKİ evladı var sorun etmeyin.
sağol canım. diyorum ya gizlenmesi hoşuma gitmedi sadece, kendimi aptal gibi hissettim yoksa gitsin istediği zaman görsün, benim doğumum üzerinden konuşulup altından bu çıkması hoşuma gitmedi sadece.. ben gelmişken X i görürürm hem iyi olur, zaten ne zmandır görmemiştim dese ne olurduBebek olduktan sonra Sizin gözünüz ne koca görür ne kv. Bırakın ne yaparlarsa yapsınlar siz sağlıkla büyütün bebeğinizi
tabiki sakınca yok. istediği zaman görsün .. onunla torunu arasındaki bir olay.. sadece benim doğumumda bana yardımcı olmak için gelecek olup arkasından benim bunu öğrenmem hoş değil. deseydi , kızım ben böyle böyle gelmek istiyorum siz nasılsa gideceksiniz , hem de torunumu görmüş olurum zaten plan yapmıştık ama iptal olmuştu desin, ben ne diyebilirim ki ..Nasıl yani doğum için sizin memleketinize gitsin ama aynı şehirde bulunan torununu görmesin mi kadın?
Arada 5 saatlik mesafe varmış normalde zırt pırt gidemiyordur, gitmişken iki tarafı da görmelerinde ne sakınca var?
Allah razı olsun canım evet tam da buna bozulmuştum.. yani sanki bana yardım için gelinmesi bahaneymiş gibi hissettim. dediğin gibi yaparım . şimdi bişey demem doğru olmaz, o zaman gelince duruma göre hareket ederimBen sizi anladım. Sizin rahatsız olduğunuz konu babaannenin torununu görmesi değil, torun görme sebebiyle ihtiyacınız olan bi zamanda eşinizin yanınızda olamama ihtimali. Siz bi gidin memlekete, eğer tahmin ettiğiniz gibi gelişirse olaylar tavrınızı koyarsınız. Belki sadece bi iki kez gidilir görülür, zırt pırt gidilmez, o zaman kendinizi sıkmanıza gerek kalmaz, bana göre..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?