• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv ne yapmaya çalışıyor ?

pamukkksekerrr

Çilemse çekerim, kaderimse gülerim
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2016
1.374
1.411
63
Merhaba hanımlar.. size bi konuda danışmak istiyorum.. eşimin ilk evliliğinden 12 yaşında bir kızı var ve bize 1200 km uzaktaki bir şehirde ( benim de memleketim aynı zamanda ) annesiyle kalıyor. Annesinin de bir ilişkisi var şuanda. Ben de nasipse yılbaşında doğum yapıcam. Doğumumu da memleketimde yapmak istiyorum. Bu sebeple aralıkta memleketime gidicez.

Kv bir süredir hem bana hem eşime ben doğumdan önce geleyim size yemek yaparım işteyken, temizlik yaparım deyip duruyordu. Ben de sağolsun eşim bana yardım ediyor anne ihtiyacımız yok çok şükür sağol diyordum.. en son 2 gün önce eşimi arayıp gene aynı şeyi söylemiş geleyim diye. Ben de neyse tmm dedim eşime.. bugun öğreniyorum ki kv babanemle konuştuğu bir gün demiş ki, ben diğer torunumu görmek istiyorum gidicektim şubat tatilinde demiş. ( kv ve torunu arasında 5 saat yol var ) Anlaşmıştık annesiyle ama sonra beni arayıp ankaradan misafirim gelecek planımızı iptal edelim başka zaman gelirsin demiş. Ama ben oğlumun yanına gidicem doğumdan önce yardım edicem demiş.. babanem de sağolsun damadımız çok yardımcı oluyo pamukkksekerrr e heralde gerek kalmaz zahmet etmeye demiş…

Yani muhtemelen kv 2 hafta kadar gidip o evde kalacaktı… ben bunu babanemden öğrendim bugun. Eşim de bana annesiyle konuştuktan sonra gelmek istiyor derken şöyle dedi. Annem gelir doğuma kadar burda kalır , burdan üçümüz geçeriz memleketine demişti.

Eşim de tabiki kızını görmeye gidecek gittiğimizde , kendi aracımızla gidicez çünkü.. ben doğum sürecinde ve sonrasındayken kv eşime takılıp zırt pırt gidip gelecekler. Oturduğumuz yerden orası nerden baksan 1 saat git 1 saat gel. Ee tabi bu süre içinde kv sözde benim için gelmiş olacak, ben bebekle ana evinde, kocam annesiyle torun peşinde ..tmm gitsin tabi ki ama bu şekilde bi bahaneyle mi olması gerekiyordu ? madem öyle olmasını istiyordu ben neciyim ? bana neden bahsetmiyor bu olaydan ? madem plan uymadı başka zaman gitseydi torununu görmeye…

ben bu durumdan hiç hoşlanmadım , haksız mıyım, ya da yanlış mı düşünüyorum, kafam allak bullak ? yani ne yapmam gerekiyor. Eşimle konuşmalı mıyım kv nin babanemle konuştuklarını ?:KK64:

Ben kötü bir niyet görmedim hazır gitmişken torununu da görmek istemiş

Siz bundan ne gibi bir sonuç çıkarıp da alindiniz

Bencil misiniz biraz

Ben bebekle anne evinde kocam torun peşinde cümlesi çok bencilce adam zaten kızını arada bir goruyor babaanne de öyle ne var bunda

Bebek olduktan sonra Sizin gözünüz ne koca görür ne kv. Bırakın ne yaparlarsa yapsınlar siz sağlıkla büyütün bebeğinizi

Söylese yine sorun edecektiniz..söylememiş yine sorun etmişsiniz..babanneside babasıda istediği zaman gidip görür..sizden izin almak gibi bir mecburiyetleri yok..evlenmeden önce çocuk sahibi olan adama karşı anlayışlı,hoşgörülü olup görmeye gittiğinde "ama benden izin almadı" olayını anlamıyorum..kocanızın 2, yazıyla İKİ evladı var sorun etmeyin.

ya pamukşeker ya ben olayı anlamadım yada bir art niyet yok yani gitsin görsün aman bilemedim döndüm 3 kere okudum yazıyı bence boşuna kafaya taktın:dondurma:

Nasıl yani doğum için sizin memleketinize gitsin ama aynı şehirde bulunan torununu görmesin mi kadın?
Arada 5 saatlik mesafe varmış normalde zırt pırt gidemiyordur, gitmişken iki tarafı da görmelerinde ne sakınca var?

Ben sizi anladım. Sizin rahatsız olduğunuz konu babaannenin torununu görmesi değil, torun görme sebebiyle ihtiyacınız olan bi zamanda eşinizin yanınızda olamama ihtimali. Siz bi gidin memlekete, eğer tahmin ettiğiniz gibi gelişirse olaylar tavrınızı koyarsınız. Belki sadece bi iki kez gidilir görülür, zırt pırt gidilmez, o zaman kendinizi sıkmanıza gerek kalmaz, bana göre..

Yeni anne olan biri de ilgi bekler ama cocugunu dogurdugu adamdan. Eşimi paylasma fikri bile hoş degil. Ama tabi 2. Evliligini yaparken de bu gibi olaylarin olacagi belli... O yuzden evlenmeden evvel cok.cok iyi dusunmek lazim ekstra zorluklari goze alabilecek miyim diye

Ben turk kadininin eski evliliklerden olan cocuklara bakis acisini anlamiyorum gercekten
Bence haksizsiniz o dq torun , sizin cocugunzla ayni degere ve oneme sahip
Kv size keske plani bastan anlatsqymis ama sanirim tepkinizden cekindigi icin acik acik soyleyememis
hayır, çünkü biz torun hakkında veya başka bir konu hakkında hiç tartışma yaşamadık.. zaten uzak şehirlerdeyiz, ben kendisini yılda 2 kez ancak görüyorum. benim sorunum şu, keşke bana da söyleseydi, böyle olunca sanki ben öğrenmedim mi , konuşsaydı açık açık, kimse torununu görme diyemez.. onunla torunu arasındaki bir olay.. ben işin o kısmına zaten karışmıyorum, bana düşmez

Yeni anne olan biri de ilgi bekler ama cocugunu dogurdugu adamdan. Eşimi paylasma fikri bile hoş degil. Ama tabi 2. Evliligini yaparken de bu gibi olaylarin olacagi belli... O yuzden evlenmeden evvel cok.cok iyi dusunmek lazim ekstra zorluklari goze alabilecek miyim diye
hayır, yanlış anlaşıldı benim eşimle veya kv ile ilgili çocuk hakkında bir problemim yok, neden benden gizleniyor onu çözemedim. açık açık desydi, biz böyle böyle plan yaptık ama iptal oldu , sen de doğum yapacaksın, senin memleketine gideriz hem onu da görürüm deseydi ben ne yapacaktım ya da ne diyecektim ki , ben buna bozuldum

Söylese yine sorun edecektiniz..söylememiş yine sorun etmişsiniz..babanneside babasıda istediği zaman gidip görür..sizden izin almak gibi bir mecburiyetleri yok..evlenmeden önce çocuk sahibi olan adama karşı anlayışlı,hoşgörülü olup görmeye gittiğinde "ama benden izin almadı" olayını anlamıyorum..kocanızın 2, yazıyla İKİ evladı var sorun etmeyin.
izin almak fiili zaten bana da saçma geliyor bu konuda.. ama söyleyebilridi, gelip yardım etme yemek yapmak isteme fikrinde ısrar etmesinin sebebi buymuş diyorum ben de doğal olarak...

Bebek olduktan sonra Sizin gözünüz ne koca görür ne kv. Bırakın ne yaparlarsa yapsınlar siz sağlıkla büyütün bebeğinizi
sağol canım. diyorum ya gizlenmesi hoşuma gitmedi sadece, kendimi aptal gibi hissettim yoksa gitsin istediği zaman görsün, benim doğumum üzerinden konuşulup altından bu çıkması hoşuma gitmedi sadece.. ben gelmişken X i görürürm hem iyi olur, zaten ne zmandır görmemiştim dese ne olurdu

Nasıl yani doğum için sizin memleketinize gitsin ama aynı şehirde bulunan torununu görmesin mi kadın?
Arada 5 saatlik mesafe varmış normalde zırt pırt gidemiyordur, gitmişken iki tarafı da görmelerinde ne sakınca var?
tabiki sakınca yok. istediği zaman görsün .. onunla torunu arasındaki bir olay.. sadece benim doğumumda bana yardımcı olmak için gelecek olup arkasından benim bunu öğrenmem hoş değil. deseydi , kızım ben böyle böyle gelmek istiyorum siz nasılsa gideceksiniz , hem de torunumu görmüş olurum zaten plan yapmıştık ama iptal olmuştu desin, ben ne diyebilirim ki ..

Ben sizi anladım. Sizin rahatsız olduğunuz konu babaannenin torununu görmesi değil, torun görme sebebiyle ihtiyacınız olan bi zamanda eşinizin yanınızda olamama ihtimali. Siz bi gidin memlekete, eğer tahmin ettiğiniz gibi gelişirse olaylar tavrınızı koyarsınız. Belki sadece bi iki kez gidilir görülür, zırt pırt gidilmez, o zaman kendinizi sıkmanıza gerek kalmaz, bana göre..
Allah razı olsun canım evet tam da buna bozulmuştum.. yani sanki bana yardım için gelinmesi bahaneymiş gibi hissettim. dediğin gibi yaparım . şimdi bişey demem doğru olmaz, o zaman gelince duruma göre hareket ederim :KK66:

Back