Evet bir arada gelmiyorlar konusu vardı uzun bir konuydu hatta yorum yapmıştım diye hatırlıyorumCnm bi ara da hiç gelmşyorlar diye konu açmıştın sankiyok mu ortası
O nasıl bir şeymiş öyle yaaa :) Sizi çok merak ediyor demek ki :)Aslinda kv ve kp senden hizmet bekleyen,elestiren,kusur arayan cinsten degilseler gelsinler yerinde olsam geldikleri zaman onlara cocugu birakir esimle biraz gezer tozardim...bende kayinvalidemle ayni ciftlikte farkli evlerde oturuyoruz bir nevi ayni apartmanda altli ustlu oturuyoruz diyebilirim,gelmesinden rahatsiz oluyorum cunku kusur ariyor,hizmet bekliyor ki dort cocugum var,yirmi dort saat bana zor yetiyor... asiri icli disli olmak istiyor,ona gore cok icli disli olursak kusur bulmazmis ama mesafeli olursak tabiki gozune batarmisim lafa gel:)
evde degılız demeyi ögrendıgı gun rahat edeceksınız ,Aksam oluyor direk ariyorlar canim evdemisinz geliyoruz diye esimde evdeyiz diyor haliyle..
Herkese iyi aksamlar hanımlar. kafama takılan bir mevzu var,sizlerle paylasmak istedim
Kv ve kp ile zamaninda bir takim proplemler yasandi, ama hepsi gecti gitti. Mesafemi koydum
Esim 3 kardes iki kardesi ist.da Bir biz ayni memleketteyiz. Evime cok sık gelmezlerdi , genellikle biz giderdik. Gitme sıklıgımız hafta da 1 kere yahut 10 15 gunde bir duruma gore mesafeli ve saygiliyimdir.
İtiraf ediyorum, anne olmadan evvel evime gelmelerini istemezdim ,geldiler mi yahut gittik mi suratm duserdi. Sohbet muhabbet etmezdim, sogumustm esim ile onlar yuzunden cok kavga ettik.
Anne olduktan sonra hayata bakis acim degisti. Cok farkli dusunmeye basladim her konuda.
İlerde bende kaynana olacagim dedim kendim icin, gelinim bana boyle yapsa cok uzulurdum dedim.
Daha sonra biraz daha tavrimi degistirdim, geldiler mi guler yuzumu sohbetimi esirgemedim. Gittigimiz zamanda ayni sekilde.
Ama soyle soyleyim; elini versen kolunu kaptirirsin , cok yuz vermeye gelmiyorlar
Herneyse simdilerde evime cok sık gelmeye basladilar bana bir zararlari yok ama ikimizde calisiyoruz, yorgun argin ustune birde cocuk ev isi yemek cok yoruluyoruz inanin kendimize bile vakit ayiramiyoruz bazen hic cekilmiyorlar !!
Mesela pazartesi gelmislerdi ayni hafta tekrar c tesi gelmislerdi. Bizim gitmedigimiz hafta kesin geliyorlar zaten torunda bahane artık .
Ne yapmam gerektigini bilmiyorum, cok mu pimpirikliyim ? kuruntu mu ediyorum? elimi verip kolumu kaptirmaktan korkuyorum.. Esim ile direk konussam mi ? Telefondan yazdigim icin yazim hatalarim olabilir k. Bakmayin
Yorumlariniz benim icin cok onemli
Not: hanimlar konumu persembe gunu kk da paylasmak icin telefondan yazmistim lakin paylasmadan ciktim bugun tekrar girince paylasmis bulundum. oglum rahatsiz elimden geldigince cevap vermeye calisacagım.. Bu arada oglumu onlqra birakip gitme sansimiz yok hem Saygisizlik olarak algilarlar hemde yaslilar hanimlar bas gelemezler
Bu hizmetler de mecbur yapılıyor. beklenir de gelinlerden. Kendi ailen veya annen olsa hem beklemezler hizmet hürmet, hem de daha çok faydalari dokunur.Dusunce ne gezer
Onceden boyle degillerdi bu aralar boyleler artik yorgunluktan konusasim gelmiyor cay demle meyve koy hizmet et vs. Ne yapmam lazm hic bilmiyorm bir yardm edin bana
Sana laf sokmuyorlarsa elestirmiyorlarsa gelinler ne olacak sanki.Herkese iyi aksamlar hanımlar. kafama takılan bir mevzu var,sizlerle paylasmak istedim
Kv ve kp ile zamaninda bir takim proplemler yasandi, ama hepsi gecti gitti. Mesafemi koydum
Esim 3 kardes iki kardesi ist.da Bir biz ayni memleketteyiz. Evime cok sık gelmezlerdi , genellikle biz giderdik. Gitme sıklıgımız hafta da 1 kere yahut 10 15 gunde bir duruma gore mesafeli ve saygiliyimdir.
İtiraf ediyorum, anne olmadan evvel evime gelmelerini istemezdim ,geldiler mi yahut gittik mi suratm duserdi. Sohbet muhabbet etmezdim, sogumustm esim ile onlar yuzunden cok kavga ettik.
Anne olduktan sonra hayata bakis acim degisti. Cok farkli dusunmeye basladim her konuda.
İlerde bende kaynana olacagim dedim kendim icin, gelinim bana boyle yapsa cok uzulurdum dedim.
Daha sonra biraz daha tavrimi degistirdim, geldiler mi guler yuzumu sohbetimi esirgemedim. Gittigimiz zamanda ayni sekilde.
Ama soyle soyleyim; elini versen kolunu kaptirirsin , cok yuz vermeye gelmiyorlar
Herneyse simdilerde evime cok sık gelmeye basladilar bana bir zararlari yok ama ikimizde calisiyoruz, yorgun argin ustune birde cocuk ev isi yemek cok yoruluyoruz inanin kendimize bile vakit ayiramiyoruz bazen hic cekilmiyorlar !!
Mesela pazartesi gelmislerdi ayni hafta tekrar c tesi gelmislerdi. Bizim gitmedigimiz hafta kesin geliyorlar zaten torunda bahane artık .
Ne yapmam gerektigini bilmiyorum, cok mu pimpirikliyim ? kuruntu mu ediyorum? elimi verip kolumu kaptirmaktan korkuyorum.. Esim ile direk konussam mi ? Telefondan yazdigim icin yazim hatalarim olabilir k. Bakmayin
Yorumlariniz benim icin cok onemli
Not: hanimlar konumu persembe gunu kk da paylasmak icin telefondan yazmistim lakin paylasmadan ciktim bugun tekrar girince paylasmis bulundum. oglum rahatsiz elimden geldigince cevap vermeye calisacagım.. Bu arada oglumu onlqra birakip gitme sansimiz yok hem Saygisizlik olarak algilarlar hemde yaslilar hanimlar bas gelemezler
Canım yüzlerine gül tabi hani o kadar uzak durma ama çokta keyifli gözükme böyle bir durumda. Yorgun olduğun anlaşılsın sorun değil. Eşine de uygun bir dille anlatırsan belki oda yardımcı olur sana. Sıkma canını. Anlıyorum ne hissettiğini ama sanırım bunun tek yolu, ya açık açık haftasonu görüşsek daha rahat olur diceksiniz ya da yorgunluğunuzu biraz daha belli ediceksiniz..İlk defa basima geldigi icin bende afalladim kaldm ne yapsam diyee dusunup duruyorum
Calismiyor olsam haftada iki kereyi cok gormezdm ama fazladan iki tabak koy cay servis et ustune meyve yorgunluktn geberirken hc cekilmiyorlar oof
Esmle nasil konusacahm halen veremesm karar ama elimi verip kolumu kaptrtdm bile iyi niyetmdenChocolita
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?