Kv Kp Evime Çok Sık Gelmeye Basladilar

Bebegimi birakipda gidemem durmaz ve ikiside yasli birakip gitmek saygisizlk olarak algilanir canim

Tüh ya halbuki ne güzel olurdu eşinle sinemaya gidersiniz size de iyi gelirdi. Biz ailelerden uzakta oturuyoruz yılda bir kere geliyorlar 1 hafta kalıp gidiyorlar işim akşam 6da bittiği için yemeğimi yapıyorlar iyi oluyo ama buna rağmen o hafta özellikle bacaklarım çok ağrıyo çünkü eve gelince yatamıyorum... Bebek doğunca bakmaya gelirlerse nasıl olacak hiç bilmiyorum aynı evn içinde.. ki sizinkiler her hafta birkaç kez geliyormuş :/ gelme denmez eşine söylesen ne tepki vereceği Bilinmez. Mesela ben ilk geldiklerinde artık bacak ağrısına dayanamadım yatak odasına gidp bacaklarımı uzatmıştım eşim geldi birden SEN BENİM AİLEMİN GELMESİNİ İSTEMİYOR MUSUN? diyip Beni şok etmişti .. istemiyorsan söyleyim yollayım ama seninkiler de gelemez gibi saçma bi cümle kurmuştu . Anında ben bu adamla niye evlendim ki demiştim ... sonradan anladı derdimi. İnşallah birisi aklına yatan ve uyguladığında problemini çözecek bi şey söyler

İnsallah bende su an onu bekliyorum esimlede kotu olmak istemiyorum lakin boyle zirt pirt ta cekemem ya

Etme bulma dünyası öyle işlemiyor ki siz iyi bir kaynana olup evladınızın mutluluğu için çabalarsanız neden gelininiz size öyle yapsın bence bu durumdan korkmayın siz iyi niyetli oğlunuzun mutluluğu için davranırken hiçbir gelin bunu size yapmaz çünkü yapmaya bahanesi olmaz.

Gelsinler ne olacak ki? Eğer evliliğinize zararları yoksa ne sıkıntı olabilir? Evlatlarının evi sonuçta. Bizler de yaşlanacağız. Kimin kime muhtaç olacağı belli olmaz.

Bencede sık gelmeye başlamışlar dikkat edin . Dediğiniz gibi eli veren kolunu kurtaramıyor . Gelecekleri zaman siz dışarı çıkın

Gelsinler ne olacak ki? Eğer evliliğinize zararları yoksa ne sıkıntı olabilir? Evlatlarının evi sonuçta. Bizler de yaşlanacağız. Kimin kime muhtaç olacağı belli olmaz.
Bende oyle dusunuyorum ama bir yandanda durum boyle arada kaldm calismiyor olaam bu kadar takilmazdm ama bu yorgunlugn ustune birde gelmeyi artirdilar

Bencede sık gelmeye başlamışlar dikkat edin . Dediğiniz gibi eli veren kolunu kurtaramıyor . Gelecekleri zaman siz dışarı çıkın
Aynen demek istedgm de boyle saat 7 gibi geliyorlar o ara disari cikmamz mumkun degl yemek telasasi..

Öff artık anlaşılması lazım hafta içi çalışan insan misafir istemez evin ağınıktır yemeği ikramı yoktur hele bir de çocuklu ise hiçbir işe yetişilmez. Gelmesinler ya

Öff artık anlaşılması lazım hafta içi çalışan insan misafir istemez evin ağınıktır yemeği ikramı yoktur hele bir de çocuklu ise hiçbir işe yetişilmez. Gelmesinler ya
Aynen anlattiginiz durumdayim inanin
Birde ustune sk gelmeleri cok can skcı artk yaslilar birsey desende anlamazlar..

Birde ustune sk gelmeleri cok can skcı artk yaslilar birsey desende anlamazlar..
Siz gitseniz nasıl olur onlara firsat vermeden hem istediginiz zaman kalkabilisiniz de ya dasa eşiniz ve çocuğunuzu gönderip kendinize zaman ayirabilirsiniz belki.

20 yıllık evliyim kayinvalide sorunu yaşıyorum kopma noktasına geldik. Ailesi evimize rahat gelemiyormuş. Hangi gelininin evine rahat gidiyor dedim oğlunun ikisi de ikdisinda lar yakın olan tekbiziz. Gelinin biri düğünden sonra gitti 18 yıl sonra geldi 1 kez. O bana istediğim gibi iç oldu mu ki ben ona istediği gibi gelin olamamışım. Geçmiş yüzünden cokkk tartışıyor benimle. Sen dikkatli ol derim

Peki ben ne yapmalym sizce

Benim esim bnm ailemin gelmesinden rahatsiz olduunu soylese paralarim! Bende soylemem. Sende soyleme :) tatli dil her olayin basinda gelir. Ne soyledigin degil nasil soylediin onemli. :) evet esimin ailesiyle bazen haftada 3 defa bazen 3ayda bir defa gorusuyoruz. Bende haftada 2 defa gelseler rahatsiz olurum. Ki insan yeri geldimi kendi ailesine thammul edemiyor. Sen kibar bir dille askim lutfen bugun ararlarsa evde degiliz gercekten cok yorgunum dersen problem cikarmaz sanirim..

İnanim ne yapsam diye kara kara dusunuyorum sizinde dediginz gibi desem olmaz ters duser.
Ne zaman arayacaklarini bilmiyorum ama genelde gelecekleri zaman tam biz yemek vaktyken ariyorlar ve geliyorlar
Hani yaslilar torunlari var ogullarinn evi
Pek ses etmek istemiyorum hos goruyorum ama calisiyoruz ve tahammlm kalmiyor kalan vaktimizide boyle sk gelerek onlar caliyor esime ayni sizin soylediginizi soylesem oda ters teper eminim baska bir cozum yoly geliyormu akliniza

Bence de çok fazla geliyorlarmış. Ama benim annemler de yaşlı abime gitme sebepleri tamamen torunlarını özlemeleri. Başka bir sebebi yoktur. Bir de o yaştan sonra evde sıkılıyorlar. Ama bu durumda yanan siz olmayın madem Bebek küçük durmaz onlarla diyorsunuz eğer mümkünse siz arkadaşlarınızla çıkın eşiniz de anası ve babasıyla bebeğe baksın sohbet etsin. Ya da ev işleriniz varsa siz otururken ben işlerimi halledip geliyorum deyin ya da eve iş getirdiğinizi söyleyip bilgisayarınızı alıp kulaklığınızı takıp başka bir odada film izleyin. Tek kalmak da iyi gelir :)

Cnm bi ara da hiç gelmşyorlar diye konu açmıştın sanki yok mu ortası

Kızım sen yoruluyorsun biz gelmeyelim sen gel demezler de! Anlayışlı olmayı bırak sürekli hizmet bekleme modu. Malesef kvler ev kuşu olduğu için çalışan kadın psikolojisini anlamıyor canım desen sen kötü olacaksın.

elimi verip kolumu kaptirmaktan korkuyorum
o noktaya dogru ilerliyor gibisiniz... Musait degiliz demeyi deneyin. Catkapiya firsat vermeyin. Bazen aradiklarinda acmayin. Tabi eger durumdan sikayetciyseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…