Aksam oluyor direk ariyorlar canim evdemisinz geliyoruz diye esimde evdeyiz diyor haliyle..Yani eşinize çaktırmadan acaba bu hafta yalnız mı kalsak diye söyleseniz arada? O da biz uygun değiliz dese?
Sanrm bende kocadım artik boyle dusundugum icin bize zararlari yokta yorgun argin haftada iki kerede hic cekilmiolar bacimSize zararları yoksa çokta önemli bir mesele değil
Demişsiniz ya eden bulur alabildiğince adil olmak en iyisi
Hem insanın büyüğü bir değerdir
Ya kaynana hakkında bunları yazıyorum sanırım yaslaniyorum
Dusunce ne gezerAslında düşünseler keşke. Calismasan kolay olur da, çalışınca yorgun oluyorsun. Cumartesi gelmissen pazartesi de gelme mesela.
Eşine söyle, yorgunum çayı sen demle veya meyve getirir misin diye. Anlarlar belki. Yorgun olduğunu birkaç kez bastırarak belirt, bir umut.Dusunce ne gezer
Onceden boyle degillerdi bu aralar boyleler artik yorgunluktan konusasim gelmiyor cay demle meyve koy hizmet et vs. Ne yapmam lazm hic bilmiyorm bir yardm edin bana
Hic zannetmiyorum boyle seylerden anlayacaklarini ikiside yasliEşine söyle, yorgunum çayı sen demle veya meyve getirir misin diye. Anlarlar belki. Yorgun olduğunu birkaç kez bastırarak belirt, bir umut.
Evet esimde ayip olur adina brsey diyemiyorBence Eşinizle konuşun durumu. Aradıklarında evde değiliz veya bugün musait değiliz falan desin. Çalışan İnsan aksamlari ve hafta sonları evden işten arta kalan vakti kendine ayırmak istiyor haklı olarak.
Eşiniz galiba ayıp olur diye birşey diyemiyor.
Orasi oyle ama inanin calisan insana cok fazla geliyor cekilmiyorSize bir zararlari yoksa huyunuza suyunuza karismiyors cok gormeyin gelmelerini. Diger cocuklari uzaktaymis ve artik bir torunlari var. Bence ozluyorlardir :) esinizle boyle bir konuyu konusmayin derim. Sizin aileniz haftada iki uc sefer gelse ve esiniz bundan sikayetci olsa rahatsiz olmaz misiniz?
Bebegimi birakipda gidemem durmaz ve ikiside yasli birakip gitmek saygisizlk olarak algilanir canimBebek için geliyorlarsa ve bebeğinizi bırakabilirseniz eşinizle vakit geçirin. Krizi fırsata geçirin. Eğer durumu beğenmezlerse gelmezler beğenirlerse iki taraf için de iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?