• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv Kp Evime Çok Sık Gelmeye Basladilar

_MAJESTE_

Guru
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2015
10.116
23.832
478
31
Herkese iyi aksamlar hanımlar. kafama takılan bir mevzu var,sizlerle paylasmak istedim
Kv ve kp ile zamaninda bir takim proplemler yasandi, ama hepsi gecti gitti. Mesafemi koydum
Esim 3 kardes iki kardesi ist.da Bir biz ayni memleketteyiz. Evime cok sık gelmezlerdi , genellikle biz giderdik. Gitme sıklıgımız hafta da 1 kere yahut 10 15 gunde bir duruma gore mesafeli ve saygiliyimdir.
İtiraf ediyorum, anne olmadan evvel evime gelmelerini istemezdim ,geldiler mi yahut gittik mi suratm duserdi. Sohbet muhabbet etmezdim, sogumustm esim ile onlar yuzunden cok kavga ettik.
Anne olduktan sonra hayata bakis acim degisti. Cok farkli dusunmeye basladim her konuda.
İlerde bende kaynana olacagim dedim kendim icin, gelinim bana boyle yapsa cok uzulurdum dedim.
Daha sonra biraz daha tavrimi degistirdim, geldiler mi guler yuzumu sohbetimi esirgemedim. Gittigimiz zamanda ayni sekilde.
Ama soyle soyleyim; elini versen kolunu kaptirirsin , cok yuz vermeye gelmiyorlar
Herneyse simdilerde evime cok sık gelmeye basladilar bana bir zararlari yok ama ikimizde calisiyoruz, yorgun argin ustune birde cocuk ev isi yemek cok yoruluyoruz inanin kendimize bile vakit ayiramiyoruz bazen hic cekilmiyorlar !!
Mesela pazartesi gelmislerdi ayni hafta tekrar c tesi gelmislerdi. Bizim gitmedigimiz hafta kesin geliyorlar zaten torunda bahane artık .
Ne yapmam gerektigini bilmiyorum, cok mu pimpirikliyim ? kuruntu mu ediyorum? elimi verip kolumu kaptirmaktan korkuyorum.. Esim ile direk konussam mi ? Telefondan yazdigim icin yazim hatalarim olabilir k. Bakmayin
Yorumlariniz benim icin cok onemli
Not: hanimlar konumu persembe gunu kk da paylasmak icin telefondan yazmistim lakin paylasmadan ciktim bugun tekrar girince paylasmis bulundum. oglum rahatsiz elimden geldigince cevap vermeye calisacagım.. Bu arada oglumu onlqra birakip gitme sansimiz yok hem Saygisizlik olarak algilarlar hemde yaslilar hanimlar bas gelemezler

Son düzenleme:
Aslında düşünseler keşke. Calismasan kolay olur da, çalışınca yorgun oluyorsun. Cumartesi gelmissen pazartesi de gelme mesela.

sanırım torunlarını görmeye geliyorlar.krizi fırsata çevirseniz,çocuğunuz çok küçük değilse,1 -2 saatlik kaçamaklar yapabilirsiniz. mesela,torunlarıyla başbaşa bırakıp,sinema,tiyatroya gitseniz.ben seve seve bakarım,gelinimle oğlum bırakıp gitse.

Size zararları yoksa çokta önemli bir mesele değil
Demişsiniz ya eden bulur alabildiğince adil olmak en iyisi
Hem insanın büyüğü bir değerdir
Ya kaynana hakkında bunları yazıyorum sanırım yaslaniyorum:KK53:
Sanrm bende kocadım artik boyle dusundugum icin bize zararlari yokta yorgun argin haftada iki kerede hic cekilmiolar bacim :ssz:

Aslında düşünseler keşke. Calismasan kolay olur da, çalışınca yorgun oluyorsun. Cumartesi gelmissen pazartesi de gelme mesela.
Dusunce ne gezer

Onceden boyle degillerdi bu aralar boyleler artik yorgunluktan konusasim gelmiyor cay demle meyve koy hizmet et vs. Ne yapmam lazm hic bilmiyorm bir yardm edin bana

Dusunce ne gezer

Onceden boyle degillerdi bu aralar boyleler artik yorgunluktan konusasim gelmiyor cay demle meyve koy hizmet et vs. Ne yapmam lazm hic bilmiyorm bir yardm edin bana
Eşine söyle, yorgunum çayı sen demle veya meyve getirir misin diye. Anlarlar belki. Yorgun olduğunu birkaç kez bastırarak belirt, bir umut.

Size bir zararlari yoksa huyunuza suyunuza karismiyors cok gormeyin gelmelerini. Diger cocuklari uzaktaymis ve artik bir torunlari var. Bence ozluyorlardir :) esinizle boyle bir konuyu konusmayin derim. Sizin aileniz haftada iki uc sefer gelse ve esiniz bundan sikayetci olsa rahatsiz olmaz misiniz?

Aslinda kv ve kp senden hizmet bekleyen,elestiren,kusur arayan cinsten degilseler gelsinler yerinde olsam geldikleri zaman onlara cocugu birakir esimle biraz gezer tozardim...bende kayinvalidemle ayni ciftlikte farkli evlerde oturuyoruz bir nevi ayni apartmanda altli ustlu oturuyoruz diyebilirim,gelmesinden rahatsiz oluyorum cunku kusur ariyor,hizmet bekliyor ki dort cocugum var,yirmi dort saat bana zor yetiyor... asiri icli disli olmak istiyor,ona gore cok icli disli olursak kusur bulmazmis ama mesafeli olursak tabiki gozune batarmisim lafa gel:)

Bence Eşinizle konuşun durumu. Aradıklarında evde değiliz veya bugün musait değiliz falan desin. Çalışan İnsan aksamlari ve hafta sonları evden işten arta kalan vakti kendine ayırmak istiyor haklı olarak.
Eşiniz galiba ayıp olur diye birşey diyemiyor.

Bence Eşinizle konuşun durumu. Aradıklarında evde değiliz veya bugün musait değiliz falan desin. Çalışan İnsan aksamlari ve hafta sonları evden işten arta kalan vakti kendine ayırmak istiyor haklı olarak.
Eşiniz galiba ayıp olur diye birşey diyemiyor.
Evet esimde ayip olur adina brsey diyemiyor
Bana karismazlar evime karismazlar
Hizmet etmemi beklemezler ben cay koyarim meyve tamamdir
Ama Iste cekilmiyor yorgun argin kendimize vakit kalmiyor zaten.
Napmalym bilemedim of

Bebek için geliyorlarsa ve bebeğinizi bırakabilirseniz eşinizle vakit geçirin. Krizi fırsata geçirin. Eğer durumu beğenmezlerse gelmezler beğenirlerse iki taraf için de iyi olur

Size bir zararlari yoksa huyunuza suyunuza karismiyors cok gormeyin gelmelerini. Diger cocuklari uzaktaymis ve artik bir torunlari var. Bence ozluyorlardir :) esinizle boyle bir konuyu konusmayin derim. Sizin aileniz haftada iki uc sefer gelse ve esiniz bundan sikayetci olsa rahatsiz olmaz misiniz?
Orasi oyle ama inanin calisan insana cok fazla geliyor cekilmiyor :( zaten bize vakit kalmiyor dogru duzgun birde ustune kv kp

Bebek için geliyorlarsa ve bebeğinizi bırakabilirseniz eşinizle vakit geçirin. Krizi fırsata geçirin. Eğer durumu beğenmezlerse gelmezler beğenirlerse iki taraf için de iyi olur
Bebegimi birakipda gidemem durmaz ve ikiside yasli birakip gitmek saygisizlk olarak algilanir canim

Karismiyorlarsa bosver. Benim kayinvalidem senede 1 hafta geldi hem de ben lohusayken temizligimden yemegime laf etti.

Olan olmuş unutulmus anlasmazliklar. Daha olmadi herkesin dedigi gibi torunlarini birakin kendinize vakit ayirin yemekli de gelmiyorlarmis zaten.

Yine de siz bilirsiniz.

Back