• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv, kız kardeş ve eş

elaburak

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2017
378
178
23
40
Kızlar çok bunaldım eski konularımı bilen bilir ben bir yıllık evliyim şu an hamileyim ayrıca çalışan bir kadınım!!

kız kardeşim 7-8 aydır bizde ve şimdi bir aydır da kv bizde artık çıldıracak gibi hissediyorum.

yemek, çamaşır, bulaşık, aman ortalığı temiz tut derken fiziksel anlamda bittim kv hasta gözleri görmüyor şeker tansiyon falan haliyle ona hizmet et derken tükendim

hiçbir sosyal aktivitem kalmadı moralim ve sabrım sıfır en ufak bir şey sinirlenmeme yetiyor tabi kv ve kardeşime bişi söyleyemiyorum kırmamak adına eşime sarıyorum dolayısıyla

bugunkü meselede kv sürekli bişiler alma peşinde evlenirken bişi almadık şimdi yapayım diye ama gerek yok diyorum herşeyimizi aldık biz diyorum bu seferde sürekli gidiyor dolapta bir dolu şey var aynından alıp duruyor alma yapma diyorum dinlemiyor dün akşam eşimle gıda alışverişimizi yaptık bugun gitmiş dün ne aldıysak aynını almış bende kızdım eşime neden böyle yapıyor gerek yok diye söylendim oda gitmiş annesine kızmış bende bunu duyunca üzüldüm ne yani ben gidip kızacaksın annene mi dedim??? benimki biraz dertleşmek içindi yüküm ağır geliyor artık kime anlatcam kime dertlencem!!!

not 1: harcama yapmasını istememe nedenim bugun var harcıyor yarın birşeye ihtiyacı olduğunda size harcadım bana para diyecek olması geçen kış deneyip görüldü!!

not 2: kız kardeşimi de yanımda istemiyorum ama mecbur bırakıldım onu yanına almışsın diyeceklere not olsun

not 3 ve de soru: eşimle başbaşa olmak istiyorumm çok şey mi istiyorum??

GÜNCELLEME:

Evet kızlar son durumu yazayım da güncelleme olsun.

İki gün önce yoğun mide ağrısıyla acillik oldum doktorum stres ve yorgunluğa bağladı.

Bende annemi aradım dedim ki anne artık kardeşime ayrı ev açalım bak ben iyi değilim hassas bir dönemdeyim yapamıyorum artık dedim dedi ben onunla konuşurum şimdi kış ortası ayrı ev yakıt faturalar uğraşmasın yaza doğru bakarız :kızgın::kızgın::kızgın:

ben annemle konuşunca eşimde abisini aradı benim için dedi ki durum bu zaten hassas bir dönemde kaldıramıyor anemi davet etseniz de bir süre sizde kalsa oda yengenle bir konuşayım sana dönerim dedi bir yarım saat sonra aradı dedi yengen istemiyor davet edemeyiz :kızgın::kızgın::kızgın:

yok ben kafamı nereye vursam azdır..

Son düzenleme:
Kız kardeşinin neden sizde.kayinvalidenizin başka çocuğu varmı? dönüşümlü olarak kalabilir.kendi evinde tek kalamiyorsa

kızkardeşin üniversite falan mı okuyor neden yanında kayınvalide neden hep sende eltin falan yok mu ya da görümce eşin de anlayışsız bence bu hamile halinle hizmet nereye kadar başkalarınd da kalsın kız kardeşin neden mecburen sende konunu biraz aç

Yapmak zorunda degilsin kimse yakana yapismaz heralde neden yapmiyorsun diye.Herkes yedigi tabagi yikasin kulladigi neyi varsa kaldirsin .Yavaş yavas boyle basla madem illa yaninda kalicaklar .Esyalari gunlerce yerde kalsa bile toplama alma.Birak evi kir gotursun Kendileride madem ayni yerde yasiyorlar temizlesinler

Kız kardeşinin neden sizde.kayinvalidenizin başka çocuğu varmı? dönüşümlü olarak kalabilir.kendi evinde tek kalamiyorsa
kız kardeşimin durumuyla ilgili daha önce bir konu açmıştım kısaca açıklayayım iş için burda ailem ayrı ev açtırmıyor eşim 3 kardeşler diğer ikisi kv yi evlerine ayaklarını bastırmıyorlar

Kız kardeşin kaç yaşında. Kv. hastaymış ona bişey diyemezsin ama kardeşin sana yardım edebilir. Açık açık söyle ben 13 yaşındaki kızımdan bile yardım istiyorum artık. En azından sofrayı kurup kaldırırken yardım ediyor.

Yapmak zorunda degilsin kimse yakana yapismaz heralde neden yapmiyorsun diye.Herkes yedigi tabagi yikasin kulladigi neyi varsa kaldirsin .Yavaş yavas boyle basla madem illa yaninda kalicaklar .Esyalari gunlerce yerde kalsa bile toplama alma.Birak evi kir gotursun Kendileride madem ayni yerde yasiyorlar temizlesinler
onlar pislik içinde yaşamaktan memnunlar ama ben memnun değilim

kız kardeşimin durumuyla ilgili daha önce bir konu açmıştım kısaca açıklayayım iş için burda ailem ayrı ev açtırmıyor eşim 3 kardeşler diğer ikisi kv yi evlerine ayaklarını bastırmıyorlar
Aaa neden evlerine ayak bastirmiyorlar? üzüldüm kadına.tabi size de.iki aile elbirliği ile hayatınıza yön veriyor.ama madem eşiniz sizin kardeşimize ses etmiyor,sizde annesine bişey diyemezsiniz bence.bilemedim valla:KK64:

Kız kardeşin kaç yaşında. Kv. hastaymış ona bişey diyemezsin ama kardeşin sana yardım edebilir. Açık açık söyle ben 13 yaşındaki kızımdan bile yardım istiyorum artık. En azından sofrayı kurup kaldırırken yardım ediyor.
istemekten yoruldum uykum var diyip saat dokuzda odasına giriyor kardeşim sonra bakıyorum film izliyor eee niye uyumadın uyku tutmadı diyor :kızgın:

Kardeşinle kayınvaliden için ayrı ev tutun.
Bebek doğmadan başbaşa kalın bari

Sizin ailenizin tutumu yanlış. "Ailem ev açtırmıyor" ne demek. Bu sizin sorununuz değil ki. Kardeşinizin ve anne babanızın sorunu. Madem ev açtırmıyorlar, oraya taşınsınlar, kardeşinizin başında dursunlar.

Eşinizin kardeşlerinin tutumu da sizi bağlamaz. 1 ay öncesine dek kv kiminle kalıyordu?

Kendi düşen ağlamazmış. Kendi evinizin kontrolü sizin elinizde değil mi? Bu kadar pasif misiniz?
Ayrıca hem hamile hem çalışan halinizle ona buna hizmet etmeye koşturursanız böyle olur işte.
Bırakın herkes kendi işini yapsın. Kardeşinizi vs alıştırın yemeğe bilmem neye yardımcı olsun bir zahmet.

Aaa neden evlerine ayak bastirmiyorlar? üzüldüm kadına.tabi size de.iki aile elbirliği ile hayatınıza yön veriyor.ama madem eşiniz sizin kardeşimize ses etmiyor,sizde annesine bişey diyemezsiniz bence.bilemedim valla:KK64:
eşimin kardeşime ses etmeme nedeni annesi zaten ve kardeşimi başıma saranda eşim

Kardeşinle kayınvaliden için ayrı ev tutun.
Bebek doğmadan başbaşa kalın bari

Sizin ailenizin tutumu yanlış. "Ailem ev açtırmıyor" ne demek. Bu sizin sorununuz değil ki. Kardeşinizin ve anne babanızın sorunu. Madem ev açtırmıyorlar, oraya taşınsınlar, kardeşinizin başında dursunlar.

Eşinizin kardeşlerinin tutumu da sizi bağlamaz. 1 ay öncesine dek kv kiminle kalıyordu?
kv için önerdim ama ayrı olcaksam kendi evimde otururum dedi

Back
X