- 12 Mart 2018
- 138
- 84
- 28
Merhaba arkadaslar oncekı konularımdan bılenler vardır kv nin sürekli bana laf sokması bizi hıc rahat bırakmaması sürekli bizim evimizden cıkmaması uc yıldır bu sekılde artık bunaldıgım ıcın son tartısmamızdan sonra ona mesafelı yaklasmaya karar vermıstım. Uyguluyorumda örneğin kapımı caldıgında ne soruyorsa ona cevap verıyorum davet etmıyorum veya davet ederse gıtmıyorum sorulana cevap verıyorum sadece bu sayede bızden uzaklastı gelmemeye rahat bırakmaya basladı aynı bınada oldugumuz halde. Ama ne kadar benı bunaltmıs olsada ona boyle davranmak zorunda kaldıgım ıcın uzuluyorum. Anlayıslı olsaydı keske kendısı dusunseydı bızı bu kadar sıkmasaydı bıraz rahat bıraksaydı herseyımıze karısıp herseye dahıl olmaya calısmasaydı da bende mesafe koyup soguk davranmak zorunda kalmasaydım dıye uzuluyorum cunkı ben boyle bırı degılım. Sımdı hıcbırsey yokmus gıbı eskısı gıbı guleryuzlu her kapımı calmasında evıme gırmesıne musade etsem her lafına ses etmesem gormezden gelsem gene ben uzulecegım ama bu sekılde davrandıgımda da ıcım rahat etmyor. Sızce onun her yapdıgını gormezden gelmeye alısdıgım ıcın hıcbırsey olmamıs gıbı davrandıgım ıcın mı bunca zaman sımdı ıcım rahat etmıyor yoksa yanlıs mı davranıyorum yorumlarınıza ıhtıyacım var arkadaslar.