• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv ile mesafe koydum arama fakat içim rahat etmiyor.

Gelin9292

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2018
138
84
28
Merhaba arkadaslar oncekı konularımdan bılenler vardır kv nin sürekli bana laf sokması bizi hıc rahat bırakmaması sürekli bizim evimizden cıkmaması uc yıldır bu sekılde artık bunaldıgım ıcın son tartısmamızdan sonra ona mesafelı yaklasmaya karar vermıstım. Uyguluyorumda örneğin kapımı caldıgında ne soruyorsa ona cevap verıyorum davet etmıyorum veya davet ederse gıtmıyorum sorulana cevap verıyorum sadece bu sayede bızden uzaklastı gelmemeye rahat bırakmaya basladı aynı bınada oldugumuz halde. Ama ne kadar benı bunaltmıs olsada ona boyle davranmak zorunda kaldıgım ıcın uzuluyorum. Anlayıslı olsaydı keske kendısı dusunseydı bızı bu kadar sıkmasaydı bıraz rahat bıraksaydı herseyımıze karısıp herseye dahıl olmaya calısmasaydı da bende mesafe koyup soguk davranmak zorunda kalmasaydım dıye uzuluyorum cunkı ben boyle bırı degılım. Sımdı hıcbırsey yokmus gıbı eskısı gıbı guleryuzlu her kapımı calmasında evıme gırmesıne musade etsem her lafına ses etmesem gormezden gelsem gene ben uzulecegım ama bu sekılde davrandıgımda da ıcım rahat etmyor. Sızce onun her yapdıgını gormezden gelmeye alısdıgım ıcın hıcbırsey olmamıs gıbı davrandıgım ıcın mı bunca zaman sımdı ıcım rahat etmıyor yoksa yanlıs mı davranıyorum yorumlarınıza ıhtıyacım var arkadaslar.

Mesafe candır. Eski konularını bilmiyorum ama sinir olacağına, bu duruma uyum sağlamaya çalış derim. Çünkü kayınvalidenin davranışlarına alışmışsın ve yokluğunu aramaya başlamışsın.

Üzülmenizi anlıyorum ama bu noktaya kolay gelmemişsiniz belli ki. Bazen çocuğumuza bile sınırlarını öğretirken mesafeli durmamız gerekir. Kaldı ki kaynanaya... Bence hiç bozmadan devam edin. Bir kere geri adim atarsanız bu düzeyi tekrar yakalayamazsınız.

Keşke hayat harika olsaydı ve hiç bir şey bizi zorlamasaydı ama öyle değil işte. Kimsenin hakkına tecavüz etmiyorsunuz, incitecek, onurunu kıracak bir söz söylemiyorsunuz. Mesafeli olmak hata değildir buna kendi sınırını korumak için basvuriyorunuz. Karşınızdaki hiç keşke yerimi haddimi bilseydi diye sizin kadar düşünmüyordur.

Merhaba arkadaslar oncekı konularımdan bılenler vardır kv nin sürekli bana laf sokması bizi hıc rahat bırakmaması sürekli bizim evimizden cıkmaması uc yıldır bu sekılde artık bunaldıgım ıcın son tartısmamızdan sonra ona mesafelı yaklasmaya karar vermıstım. Uyguluyorumda örneğin kapımı caldıgında ne soruyorsa ona cevap verıyorum davet etmıyorum veya davet ederse gıtmıyorum sorulana cevap verıyorum sadece bu sayede bızden uzaklastı gelmemeye rahat bırakmaya basladı aynı bınada oldugumuz halde. Ama ne kadar benı bunaltmıs olsada ona boyle davranmak zorunda kaldıgım ıcın uzuluyorum. Anlayıslı olsaydı keske kendısı dusunseydı bızı bu kadar sıkmasaydı bıraz rahat bıraksaydı herseyımıze karısıp herseye dahıl olmaya calısmasaydı da bende mesafe koyup soguk davranmak zorunda kalmasaydım dıye uzuluyorum cunkı ben boyle bırı degılım. Sımdı hıcbırsey yokmus gıbı eskısı gıbı guleryuzlu her kapımı calmasında evıme gırmesıne musade etsem her lafına ses etmesem gormezden gelsem gene ben uzulecegım ama bu sekılde davrandıgımda da ıcım rahat etmyor. Sızce onun her yapdıgını gormezden gelmeye alısdıgım ıcın hıcbırsey olmamıs gıbı davrandıgım ıcın mı bunca zaman sımdı ıcım rahat etmıyor yoksa yanlıs mı davranıyorum yorumlarınıza ıhtıyacım var arkadaslar.
Kendinizi neden suçladığınızı anlamadım. Durdum yere mesafe koymamışsınız ki. O bazı şeyler yapmış ve sonuçlarına da katlanması gerekir. Mesafe kötü bir şey değildir bence. Aksine iyidir.

Baştan beri her davranışını görmezden gelip ne zaman beni üzse tepkı vermedıgım ve bazen tartışsam dahi bır kaç gün sonra hıcbırsey olmamıs gıbı davrandıgım ıcın galıba alıskanlık oldu. Gene aynı davranmazsam hıcbırsey yokmus gıbı davranmazsam kotu bır davranıs sergılıyormusum gıbı hissediyorum

Su an sanki beni anlattinz, ben de kv ile mesafe koymak icin soguk davraniyorum ama bir yandan da vicdan yapiyorum, diger taraftan yaptiklarinj dusununce diyorum kendi belirledi bunu

Demekki mesafe koyunca anlıyorlarmıs gelmıyorlarmıs onu anladım. Bu halimden rahatsız olup enınde sonunda konusmaya calısacakdır bunu bılıyorum siz nasıl davrandınız konusmaya calıstımı kv neden soguksun falan dıye merak ettim.

Kaşınıyorum diyorsunuz :D
Aksiyon arıyorum, hayatım fazla monotonlaştı diyorsunuz.
Çıkın biraz hava alın, soğuk hava nöronları kendine getirir belki ;)

Aynısının tıpkısı ben. Yüz ver astarına kadar alıyorlar. Boşver ben de deniyorum belki düzelmiştir ama hep duvara tosluyorum.

Mesafe candır emin ol kötü birşey yapmıyorsun alışacaksınız...

Merhametten maraz doğacak eskiye dönersen. Bir şans daha ver bak, anında mesafene dönersin.

Biliyorum eğer gene yüz verirsem eskısı gıbı davranacak hıc evımızde rahat bırakmayacak kendı evı gıbı ıstedıgı saatte gırıp cıkacak ıstedıgı saatlere kadar rahat bırakmıcak bunu dusununce yuz vermıyorum. Ama alısıcam ve alısdırıcam bu duruma benı soğuk uzak dıye bılsın bundan sonra daha ıyı en azından kendı evımde rahat ederım

Maalesef eski konuları bilmiyorum ama burada yazdığın kadarıyla tahmin edebiliyorum mevzunun az çok ne olduğunu, sana nasıl hissettirdiğini. O yüzden bence şuan süper gidiyorsun, emin ol bende bu şekilde olması için çok çabaladım araya sonradan mesafe koydum, kaç kere laf yedim bu yüzden ama şuan kimse işime karışmıyor, en azından şimdilik :olamaz: o yüzden aynen böyle devam bacım, arkandayım :halay:

Şükredin sakin eskisi gibi olmayin.Mesafe candir. Vicdan yapmayin kesinlikle.Darisi butun kaynanadan muzdarip gelinlerin başina:)

dwngeli yaklasin. her caldiginda kapinizi iceri almayin ama her defasinda da reddetmeyin. davetlerine 1 gidin 1 gitmeyin.

Eski konularınızı bilmiyorum.
Mesafeli olmaya karar verdiğinize göre ciddi sebebi var.
O an neden bu kararı aldığınızı hatırlayın.

Back