kv ile Az ve öz nasıl konuşulur ?

Gelin9292

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2018
138
84
28
merhaba arkadaşlar ,
Ben özellikle kv ' ye az ve öz konuşmak istiyorum çünkü ne yakın oturdugumuz ıcın sureklı yanımda ve ister istemez yan yana geliyoruz. Ve bana sürekli laf sokuyor yani kızım sana söylüyorum gelinim sen anla yapıyor. Baska bırsey anltırken ordan net olarak bana laf sokdugunu anlıyorum. Yada ben bırsey anlattıgımda gene laf sokuyor. Örneğin bekarken abim ile hiç anlaşamazdık diyorum muhabbet oraya gelmıs bana dıyorkı sımdı cokmu anlasıyorsunuz sanki vb. Yanı cok sıkıldım laf sokmalarından bırde yuzume bakmalarından suan aramız bozuk cunkı gene laf sokdu ve dayanamadım soyledım bana sureklı laf sokuyorsun yapma anne dıye tartısdım ama kabul etmıyor laf sokdugunu ne var o soyledıgımde dıye basıte alıyor.ama bır kac gune duzelırız ve ben bundan sonra onunla eskisi gıbı muhabbet edıp laf yemek ıstemıyorum cok moralım bozuluyor. Hiç konusmasam yanlıs anlar. Ben az ve öz konusmak ıstıyorum. Ve bu sekılde davrandıgımda yanlıs anlayıp sorun cıkarır mı sızce ?

Örneğin bekarken abim ile hiç anlaşamazdık diyorum muhabbet oraya gelmıs bana dıyorkı sımdı cokmu anlasıyorsunuz sanki vb. Y
ozel alaninizi korusanız yeterli kendinizle ilgili geçmiş yada gelecek anlatmayin ortadan konuşun gecistirici cevaplar verin tamamdir birde laf sokuyorsa sizde cevabi yapıştırin birde kahkaha atin aaa ne dedim ki sakalasiyoruz deyin o kalakalsin onerilerim bu kadsr3

Ben sanırım artık bu durumdan sıkıldığımı söyleyip araya mesafe koyardım zamanla alışır sende taş değilsin

abınız ıle anlasamadıgınızı neden soyluyorsunuz kı
zorunlu haller dısında konusmayın
mesela
sıze sorar
annen nasıl
ıyı soranlara selamı var
bıttı
aılenızle veya kendınızle alakalı seylerı soylemeyın hıc
merhaba merhaba okadar

Bana da çok yapardı kv hatta arada yapar yine. Önceden cevap vermezdim güler alttan alırdım artık her lafına karşılık veriyorum ve beni neyle vuruyorsa ben kendinde daha beterini bilip onunla vuruyorum. Ohh... geçen yine mi hastasın dedi, sürekli der ama 1 yıldır. Keşke chek-up a soksaydık seni, yok dertli gelin mi aldık yok bi.iyileşemedin, daha bir sürü şey. Benim hastalıklarım da öksürük kışın, dişim ağırırdı çürüktü, bi de taş düşürdüm. Bunları ısıtıp ısıtıp önüme sürer. Kendisi evlendiğinden beri hastaymış ameliyatlar geçirmiş ve ben tanıdım tanıyalı her gün hastadır. Geçen yine laf etti dedim kime çektim acaba, dedi ben öksürüyor muyum. Dedim bi hastalık öksürük mü yani. Dedi doğru da benim yaşıma gelin de sizi de göreyim dedim sen yeni mi hasta olmaya başladın sanki sonra sustu. Artık o nasıl geliyorsa ben de öyle gidiyorum. Çünkü yoruldum inceldiği yerden kopsun modundayım başka ciddi konularda eşim müdahale ediyor ona daha sinir oluyor.

"O pek değerli fikirlerini sormadığım halde benimle paylaştığın için teşekkür ederim." deyip kestirip atabilirsiniz.

Kadın da sizle az öz konuşuyor aslında. Bence yanında özel hayatınızdan bahsetmeyin. Hatta görüşmeyi de sınırlandırın. En iyisi bu.

Taşınamıyoruz malesef. Sürekli gelio bizde oturuyor hiç konuşmasam olmuyor konuşuncada laf yiyorum. Geldıgınde o bısey sordugunda cevap versem yeterlı olurmu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…