kv elti görümce bıktım artık

Hatayı baştan yapmışsınız orda oturmayı kabul ederek. Bu şekilde aile apartmanında oturup huzur içinde olan ne gördüm ne duydum.. İkiniz de üniv mezunuymuşsunuz tabiki maddi zorluklar olabilir ancak evlendiğinizden beri hiç çalışmadınız mı orayı anlamadım , keşke birkaç sene çalışıp para biriktirerek ev alsaydınız, kira öder gibi ev sahibi olunuyor artık. Artık olan olmuş evladınıza da size de bunu yaşatmaya hakları yok. İnsanın kendi evinde özeli yoksa orda huzurlu mutlu yaşaması imkansız. Sizin aile büyüklerinizden biri evladınıza baksa siz de işe girseniz olmaz mı ? En mantıklısı bu gibi şuan. Tabi çocuk 1 yaşını bulana kadar idare edin derim. Anneannesi baksa hem içiniz de rahat olur hem de çift maaşla kiranızı daha rahat ödersiniz. Ordan bi şekilde çıkmanız şart yani bence...

Al bebeğini annene git. Şöyle bir iki ay kal. Onlar "bizim evimiz amaaaan yabancı mıyız sanki!!!" Diye dalıyorlardır eve. Değişmezler böyle insanlar. Ama ciddi konuşma yaparak mesafe koyabilirsin. Küserler, tavır yaparlar, laf söz yaparlar ama alışırlar.

esım biraz zayıf kalıyor bu durumlarda.zaten onada kızıyorum.bize bu evi yedırmezler.ah tanısanız nasıl insanlar olduklarını.tek çaremiz benim çalışmam ama bebegım çok kuçuk.ev eşimin üstüne olsa satardık zaten.kiraya versek yok su masraf yok o bu deyip parayı alırlar.eşimle bosanmayı bile düşünüyorum artık.bugün kimse gelmedıde Allaha şükür yavrum uyudu.akşam esımle ne konusmalıyım nasıl ikna etmeliyim onu?ne olur yardım edin çok çaresiz kaldım.
Eşinin bir suçu yok, neden boşanasın.. Başkaları için kendini, eşini, bebeğini huzursuz etme.. 6 ay bebeğini bırakmak için çok küçük.
Mesleğin ne? Bir anaokuluna falan yardımcı (öğretmen harici) olarak girebilir misin? 1-2 yaşında bebeğini de yanında götürebilirsin.
Şimdilik evden iş yapmak istesen çeviri, yemek, ütü vs. yapabilir misin?
Eşin ve sen onun ailesi ile konuşacaksınız açıkça evinizin, kapınızın ayrı olduğunu yakın oturmanızın her dakika gelmek olmadığını söyleyeceksiniz. Öğrenecekler. Kırılacaklar, kızacaklar, anlayacaklar ve öğrenecekler.
Zor bir süreç.. Eşinin de çaresiz olduğu şeyler var, onu anla. Kavga eder, suçlar ya da ailesini kötülersen istemsizce savunmaya geçer. Haklısın ama işte sonucun selamet olması için mantıklı hamle yapmalısın. Dua et, dirayet göster zamanla geçer inşallah. Allah yardımcın olsun..

Merhaba kızlar.eşimle tanısalı 3 sene oluyor.ben ve esım universite mezunu aklı basında insanlarız.evlenelıde 1 sene oldu.esımın aile binasında dairesi olduğu için orada oturacagımız en basından belliydi.fakat eltılerım olsun gorumcelerım hatta kv olsun çok iyi davrandıkları için hıç urkmuyordum.nısanlıyken sorunlar başlamıştı herşeye karısmalar vs ama eşimi çok sevdıgımden katlandım.kv gorumceler eltıler hepsi aynı bınadayız.kapım han kapısı gibi devamlı çalıyor acamadıgım zamanlar oluyor haliyle vay gelin açmadı diye laf oluyor.devamlı herseyıme karısıyorlar.evime duzenıme kocama bana çocuğuma.ben karıstırmıyorum He dıyıp kafamdakını yapıyorum ama çocuğum ısın içine girince artık dayanamadım.çocuk uyuyor eve doluyorlar ses yapıyorlar kapıyı çalıyorlar hatta uyuyan çocuğu uyandırıyorlar kucağına alıp!artık dayanamıyorum.esım yapmayın etmeyin desede engelleyemiyor.bebegım 1 aylık bu arada.artık dayanacak gücüm kalmadı.burada oturmak istemiyorum.ne yapmalıyım?bebegom 6 aylık olunca kreşe veri ise girip ayrı bir evemı cıksam.ne olur akıl verin cıldırcam.
Kesinlikle ayrı eve çıkın ilerde çok sorun eşinizle daha rahat edersiniz ama birazda tepkinizi koyun çocuk uyuyor diyin farkına varsınlar sessiz olun falan de onlar gelince yorgunum de nasılsa yaranmaya çalışsanda yorum yapıyorlar.

Merhaba kızlar.eşimle tanısalı 3 sene oluyor.ben ve esım universite mezunu aklı basında insanlarız.evlenelıde 1 sene oldu.esımın aile binasında dairesi olduğu için orada oturacagımız en basından belliydi.fakat eltılerım olsun gorumcelerım hatta kv olsun çok iyi davrandıkları için hıç urkmuyordum.nısanlıyken sorunlar başlamıştı herşeye karısmalar vs ama eşimi çok sevdıgımden katlandım.kv gorumceler eltıler hepsi aynı bınadayız.kapım han kapısı gibi devamlı çalıyor acamadıgım zamanlar oluyor haliyle vay gelin açmadı diye laf oluyor.devamlı herseyıme karısıyorlar.evime duzenıme kocama bana çocuğuma.ben karıstırmıyorum He dıyıp kafamdakını yapıyorum ama çocuğum ısın içine girince artık dayanamadım.çocuk uyuyor eve doluyorlar ses yapıyorlar kapıyı çalıyorlar hatta uyuyan çocuğu uyandırıyorlar kucağına alıp!artık dayanamıyorum.esım yapmayın etmeyin desede engelleyemiyor.bebegım 1 aylık bu arada.artık dayanacak gücüm kalmadı.burada oturmak istemiyorum.ne yapmalıyım?bebegom 6 aylık olunca kreşe veri ise girip ayrı bir evemı cıksam.ne olur akıl verin cıldırcam.
Biri gelip benim minik bebeğimi uyandıracak bende sırf eşimin ailesi diye onlara saygı göstercem öyle mi... Bacım kov gitsin ben kaynanayı ne hepsini kovdum evimde keyfime bakıyorum

Önce eşinle konuş tavır alman gerektiğini ve seni anlaması gerektiğini bilsin. Sonra da eve senden küçük biri gelirse kapıyı açma büyük biri gelirse hemen salona al örn. Anne lütfen ses yapma geç otur çocuk uyuyor de ve çok sert ol. Yeni uyuttum vs.

X