kv elti görümce bıktım artık

Merhaba kızlar.eşimle tanısalı 3 sene oluyor.ben ve esım universite mezunu aklı basında insanlarız.evlenelıde 1 sene oldu.esımın aile binasında dairesi olduğu için orada oturacagımız en basından belliydi.fakat eltılerım olsun gorumcelerım hatta kv olsun çok iyi davrandıkları için hıç urkmuyordum.nısanlıyken sorunlar başlamıştı herşeye karısmalar vs ama eşimi çok sevdıgımden katlandım.kv gorumceler eltıler hepsi aynı bınadayız.kapım han kapısı gibi devamlı çalıyor acamadıgım zamanlar oluyor haliyle vay gelin açmadı diye laf oluyor.devamlı herseyıme karısıyorlar.evime duzenıme kocama bana çocuğuma.ben karıstırmıyorum He dıyıp kafamdakını yapıyorum ama çocuğum ısın içine girince artık dayanamadım.çocuk uyuyor eve doluyorlar ses yapıyorlar kapıyı çalıyorlar hatta uyuyan çocuğu uyandırıyorlar kucağına alıp!artık dayanamıyorum.esım yapmayın etmeyin desede engelleyemiyor.bebegım 1 aylık bu arada.artık dayanacak gücüm kalmadı.burada oturmak istemiyorum.ne yapmalıyım?bebegom 6 aylık olunca kreşe veri ise girip ayrı bir evemı cıksam.ne olur akıl verin cıldırcam.
bebeğin 6 aylık olup kreşe vermek...
Daha önce çalıştın mı???
Çalışmadıysan bunu çalışan anne bile göze alamazken bana göre şu noktada ütopik olan düşüncen yerine daha kalıcı bir şey bulmaslısın. Tabi çalışmak istiyorsan yine çalış ama çevrendeki insanları değiştiremezsin.
Daha uzak bir yere taşınmak daha kalıcı bir çözüm gibi..

El kadar bebeğin uykusunu mu? bölüyorlar.. Ay kıyamam. Canım sesini çıkartıcaksın.. Yavrunu rahatsız etmelerine izin vermeyeceksin.. uyuyor, sesinizi çıkarmayın, bebeğim rahatsıız oluyor diyeceksin.. Rahatsızlığını dile getir, uygun olmadığında da kapını açma. Zilini de iptal et.. Konuşurlarsa konuşsunlar.. Kimse gelip de seni evin de rahatsız edemez.. Eşin gelip de ailesine bir laf etmez.. Hatta eşine bunu dile getirdiğin de, sen kötü olursun.. Ne söyleyeceksen ailesine sen söyleyeceksin.. Boşver kötü olursan ol, konuşurlarsa konuşsunlar. En azından rahatsız edilmezsin.. Milletin kahrını çekmezsin.

Bebek uyuyor zile basmayin yazdir kapiya as.

Eşin yanindayken de herkese söyle.
Daha minicik bebege yapilacak is degil saygisizlar.

Esinle konuşun ikiniz bir agizdan hepsine ayarı verin. Boyle gitmez. Ayrica minicikken kendinden ayirmayi dusunme bile. Yeni bir ev bulun imkaniniz varsa eşin de destekliyor ise taşının.

canım bunu ilk 4-5 ay yapıyorlar kıpırdanmaya başladı mı hele hareketlendi mi atacak yer arıyorlar bi daha...
eğer yapabilirsen arkadaşlarının dediği gibi kırkın çıkmadan bir gün eşin çocuğu ve seni götürsün annene hem kafa dinle birkaç gün hem de verin ortalığı velveleye eşinde sizin yüzünüzden yuvam yıkılıyor vs.. ama sonu kötü bitebilir. benim kv boşanın boşanın deyip durdu .yani yapıcı olmaktan çok yıkıcı olabilirler. ha birde boşanın bebek bizde kalsı nbiz bakarız da diyebilirler :)
Eşimin ailesi bosanmasını istemez elalem ne der diye tedirgin olurlar.bebegede bakmak istemezler onlar sadece huzur bozucular.zaten asla vermem.
bebeğin 6 aylık olup kreşe vermek...
Daha önce çalıştın mı???
Çalışmadıysan bunu çalışan anne bile göze alamazken bana göre şu noktada ütopik olan düşüncen yerine daha kalıcı bir şey bulmaslısın. Tabi çalışmak istiyorsan yine çalış ama çevrendeki insanları değiştiremezsin.
Daha uzak bir yere taşınmak daha kalıcı bir çözüm gibi..
Cnm daha önce 7 sene çalıştım.iş isteme nedenim bu evden çıkmak için çünkü buı ev eşimin babasının uzerine ve bize yedırmezler.ancak maddi olarak kirayı ben calısırsam odeyebılırız.bana kalsa ben hıç çalışmak istemiyorum ama kar zarar olarak düşünüyorum.
El kadar bebeğin uykusunu mu? bölüyorlar.. Ay kıyamam. Canım sesini çıkartıcaksın.. Yavrunu rahatsız etmelerine izin vermeyeceksin.. uyuyor, sesinizi çıkarmayın, bebeğim rahatsıız oluyor diyeceksin.. Rahatsızlığını dile getir, uygun olmadığında da kapını açma. Zilini de iptal et.. Konuşurlarsa konuşsunlar.. Kimse gelip de seni evin de rahatsız edemez.. Eşin gelip de ailesine bir laf etmez.. Hatta eşine bunu dile getirdiğin de, sen kötü olursun.. Ne söyleyeceksen ailesine sen söyleyeceksin.. Boşver kötü olursan ol, konuşurlarsa konuşsunlar. En azından rahatsız edilmezsin.. Milletin kahrını çekmezsin.
Hepsini yaptım ama durmuyorlar maalesef.ama bu akşam eşimle konuscam.ya bu deveyi guderler. Ya biz bu dıyardan gideriz.
Bebek uyuyor zile basmayin yazdir kapiya as.

Eşin yanindayken de herkese söyle.
Daha minicik bebege yapilacak is degil saygisizlar.

Esinle konuşun ikiniz bir agizdan hepsine ayarı verin. Boyle gitmez. Ayrica minicikken kendinden ayirmayi dusunme bile. Yeni bir ev bulun imkaniniz varsa eşin de destekliyor ise taşının.
cnm iste ben calısmazsam bu imkan yok:KK43:

Eşimin ailesi bosanmasını istemez elalem ne der diye tedirgin olurlar.bebegede bakmak istemezler onlar sadece huzur bozucular.zaten asla vermem.

Cnm daha önce 7 sene çalıştım.iş isteme nedenim bu evden çıkmak için çünkü buı ev eşimin babasının uzerine ve bize yedırmezler.ancak maddi olarak kirayı ben calısırsam odeyebılırız.bana kalsa ben hıç çalışmak istemiyorum ama kar zarar olarak düşünüyorum.

Hepsini yaptım ama durmuyorlar maalesef.ama bu akşam eşimle konuscam.ya bu deveyi guderler. Ya biz bu dıyardan gideriz.
cnm iste ben calısmazsam bu imkan yok:KK43:
anladım. Evden çıkmak maddi yük tabi sizin için.
O zaman sen konuşacaksın kırılan kırılsın. Zararın neresinden dönersen kardır.
Küserlerse de kendileri bilir.
Biraz ayrı kalmak hem belki kuralları öğretir onlara da.

Kızlar birde üstüne çocuk uyurken bangır bangır bağırarak konuşuyorlar diyorum çocuk uyuyor olsun sese alıssın diyorlar.en son gorumcemı kovdum bile sen git hadi diye.hala geliyor.yanı yüzlerine tukurmedıgım kaldı ama durmuyorlar.çocuk haliyle uyanıyor.doyorum benim çocuğum sese alısmasın benimki eksik kalsın.anlamıyorlar.dediğiniz gibi kapılarıda acmadım ama kapıyı kıracak gibi vuruyorlar.en son vurunca öyle kapıyı çocuk ağlıyor bende açmak zorunda kalıyorum.çünkü çocuk aglayınca ayakta olduğumu anlıyorlar haliyle.çok garipler insan demeye dilim varmıyor bunlara.eve gelince ellerini yıkamadan odaya dalıyorlar.benim çocuğum olmadan önce ben en yakınlarımın bile bebeklerini opmemısımdır.annesi rahatsıx olur dıye en fazla bebecıgın elini tutarım maşallah der giderim.bunlar bebegımı bıraksam hoplatcaklat.

anladım. Evden çıkmak maddi yük tabi sizin için.
O zaman sen konuşacaksın kırılan kırılsın. Zararın neresinden dönersen kardır.
Küserlerse de kendileri bilir.
Biraz ayrı kalmak hem belki kuralları öğretir onlara da.
cnm ben hamıleykende çok Buyük kavgalarımız oldu.kv bana dedıkı sen bizi adam edemezsin sende bize uyacaksın dedi resmen.hatta gorumcem sen uymuyorsan git ama bu evi size yar etmeyiz dedi.esımde bön bön baktı.eşimin erkeklıgını koyması lazım.yoksa bu yuva dağılacak gibi.

cnm ben hamıleykende çok Buyük kavgalarımız oldu.kv bana dedıkı sen bizi adam edemezsin sende bize uyacaksın dedi resmen.hatta gorumcem sen uymuyorsan git ama bu evi size yar etmeyiz dedi.esımde bön bön baktı.eşimin erkeklıgını koyması lazım.yoksa bu yuva dağılacak gibi.
Sen eşinden çok erkeksen bu konuda zor görünüyor. Ama imkansız değil.
yani kapıyı açıp da "müsait değilim birazdan biz geliriz size" deyince de seni itip içeri mi girecekler?

Merhaba kızlar.eşimle tanısalı 3 sene oluyor.ben ve esım universite mezunu aklı basında insanlarız.evlenelıde 1 sene oldu.esımın aile binasında dairesi olduğu için orada oturacagımız en basından belliydi.fakat eltılerım olsun gorumcelerım hatta kv olsun çok iyi davrandıkları için hıç urkmuyordum.nısanlıyken sorunlar başlamıştı herşeye karısmalar vs ama eşimi çok sevdıgımden katlandım.kv gorumceler eltıler hepsi aynı bınadayız.kapım han kapısı gibi devamlı çalıyor acamadıgım zamanlar oluyor haliyle vay gelin açmadı diye laf oluyor.devamlı herseyıme karısıyorlar.evime duzenıme kocama bana çocuğuma.ben karıstırmıyorum He dıyıp kafamdakını yapıyorum ama çocuğum ısın içine girince artık dayanamadım.çocuk uyuyor eve doluyorlar ses yapıyorlar kapıyı çalıyorlar hatta uyuyan çocuğu uyandırıyorlar kucağına alıp!artık dayanamıyorum.esım yapmayın etmeyin desede engelleyemiyor.bebegım 1 aylık bu arada.artık dayanacak gücüm kalmadı.burada oturmak istemiyorum.ne yapmalıyım?bebegom 6 aylık olunca kreşe veri ise girip ayrı bir evemı cıksam.ne olur akıl verin cıldırcam.
Kreşe 6 aylık çocuk verilir mi? Yagmurdan kacarken doluya tutulma . Baya baya söyle ben rahatsız oluyorum de napacaklar sanki küserse küssün bırak ya

bu ne görgüsüzlük..çıkın evden işe girme eşin ne kadar maaş alıyor yani yedirmesinler evi size onlardan gelecek hayır Allahtan gelsin huzur önemli benim için gerisi boş..eğer eşinizin maaşı ile kıt kanağat geçinecekseniz az sıkıntıya sabret en azından huzurun olur..eşin çok pasif ama beben daha çok küçük sen loğusa bu durumda evliliğini yıkmayı düşünme doğru karar olmayabilir..eşin de seninle geliyorsa alın evinizi sizin olsun biz gidiyoruz de..yok eşin gelmiyorsa git annenin babanın yanına koca da sizin olsun ev de , de yani en azından ben öyle yapardımn gelirse gelir kocan gelmezse önüne bak derim..

azıcık aşım ağrısız başım hesabı..

Yerinde olsam zilin fişi fln yokmu, ses ayarı fln? Kısıp, keyfime bakardım. Kim gelmiş kim gitmiş boşver.. Habersiz misafirden nefret ediyorum :KK34:

Sen eşinden çok erkeksen bu konuda zor görünüyor. Ama imkansız değil.
yani kapıyı açıp da "müsait değilim birazdan biz geliriz size" deyince de seni itip içeri mi girecekler?
Benim onlara gore müsait olmama şansım yok.zaten davet beklemeden ayaklarını atıyorlar.müsait olmadıgımıda söyledim aman ne olacak dıyıp dalıyorlar içeri.
Kreşe 6 aylık çocuk verilir mi? Yagmurdan kacarken doluya tutulma . Baya baya söyle ben rahatsız oluyorum de napacaklar sanki küserse küssün bırak ya
bacım kavga bile ettim kusmuyor arsızlar.logusasın olur öyle diyorlar.çıldırmak üzereyimm

bu ne görgüsüzlük..çıkın evden işe girme eşin ne kadar maaş alıyor yani yedirmesinler evi size onlardan gelecek hayır Allahtan gelsin huzur önemli benim için gerisi boş..eğer eşinizin maaşı ile kıt kanağat geçinecekseniz az sıkıntıya sabret en azından huzurun olur..eşin çok pasif ama beben daha çok küçük sen loğusa bu durumda evliliğini yıkmayı düşünme doğru karar olmayabilir..eşin de seninle geliyorsa alın evinizi sizin olsun biz gidiyoruz de..yok eşin gelmiyorsa git annenin babanın yanına koca da sizin olsun ev de , de yani en azından ben öyle yapardımn gelirse gelir kocan gelmezse önüne bak derim..

azıcık aşım ağrısız başım hesabı..
Cnm eşimin maaşı kıra vermeye hıç uygun degil:KK43:
Yerinde olsam zilin fişi fln yokmu, ses ayarı fln? Kısıp, keyfime bakardım. Kim gelmiş kim gitmiş boşver.. Habersiz misafirden nefret ediyorum :KK34:
aynen bende zaten Zile basmıyorlar kırarcasına kapıya vuruyorlar.

Ay şişdim bu kadar Yüzsüz kaldımı ki daha :KK64:bebek yokkende bölelermiydi sanırım bölelerdi:KK57:çok gıcık bi durum
Valla arkadaşım gelme diyorsan ve bu yorumlarında yazdıklarını söylediysen ve hala geliyorlarsa üzgünüm yapıcak bişiy yok :KK43:sizinde kısa vadede o evden çıkıcanız yok zamanla düzelir diyorum ben ben sizin yerinizde olsam bi sabah KV bi sabah eltiye giderim akşama kadar işimi orda görürüm elbet onlarda sizi kovacak ozaman belki aranız açılır:KK64:
Benden bukadar beynim error veriyor:KK34::KK34:

İlk insan gibiler.bana kızıyor arkadaşlar ama sanırım buradan çıkmak için ise girmek zorundayım.çünkü eşimin ailesinde oturduğunuz daire bizim sizde oturuyorsunuz iste tarzı var.arkadaşlar kv eltıler gorumceler melek olsa kanatlarını görseniz yınede sakın ama sakın aynı binada oturmayın.ev üstüne ev düzen üstüne düzen olmaz.eğer kocanız dişli bir tı değilse ezelırsınız.örneğin benim kaynım çok serttır.kimse dokunamaz ona.

Ya sabir ... Ne cinslermis yazik sana. Simdi canim annen neden gelmedi dogumuna ben olsam derhal annemin yanina giderim ne kirki bekliyon benim gorumcem 17 gunluk bebekle yurtdisindan geldi anneainin yanina . Esinle aksam konus senin icin bircok seye sesimi cikarmadim ama konu bebegim ve en guzel zamanlarimi bu sorunlarla kabusa cevirmelerine firsat vermemelisin de.erkek kardesinin ailesini evine karistirmayisini ornek ver. Bebekte bende bu durumdan kotu etkileniyoruz de karsidakileri Cok konuya karistirmadan kendi durumunu ruh halini hissettiklwrini anlat ve anlayis beklesigini soyle ya bu sorunu hallet yada ben bebegim kendini toplayana ele avuca gelene kadar malesef anneme gitmek zorunda kalacagim de...

Allah sabur versin cnm. Bir arada cok zor.. Herseye karisirlar.. Bi an once kurtulursun ins o apartmandan.. Benim iki bebegim varken zile basiolardi. Bebek uyuyor zile basmayin yazisi asmama ragmen. Esim de zili sokme taraftari degildi. En sonunda Fitik ettiler beni.. Allahtan korkan kuldan utanan zile basmasin yaZdim en son. İnsani delirtirler ya.. Ne kadar uzak o kadar iyi

Canım allah sabır versin bende aile binasına gelin geldim çalıştığım ve baştan tavrimi koyduğum için vakitli vakitsiz gelemediler eltilerim ben gidersem gelirler oda haftada birkez tüp bebek hamile kaldım düşük tehlikem vardı kaynanam günlük geldi ama ben bikmistim artık uyku saatlerimde geliyordu öğleden sonra fln anneme anlattım eşim umursamayinca annemde bi güzel eşimle konuşmuş artık iki günde bir geliyordu bu aralar haftada bir rahatladım biraz çok zor aile binasında oturup mesafeyi korumak eşine büyük iş düşüyor onun konuşması lazım

Kayinvalidemle görümcemle anlasamamaktan korkuyorum boyle seylerin olduğunu görünce canım he de geç sen esinle iyi ol yeter gerisi zaten kapinin kenarinda küllük..

X