- Konu Sahibi damar mavisi
-
vermezlerrrrr sana bukdar insan dıyor bunh burda. sen takmışsın kvdenın deme şeklıne.Kaynımın dügününden babane diyemem oda kardeşm gibi çalıştı birikm yaptı ama dügün yapmak ev kurmak zor bilirsnzki. Normalde bana kalmazdı ama kprin babası hastalanınca kprin işleri aksadı çalışamadı halada öle ertelemekte olmazmış ayıp oolurmş bi şekilde yapılacak illa yani. Geri vermek üzere istiyolar zatn ama kvnin isteyişi beni gerdi
Sen iyiliğini yapmışsın.Hamilesin.İleride paraya ihtiyaç duyabilirsin.Eşin uygun bir dille söylesin veremeyeceğini.Merhaba kk güzelleri
2 buçuk yıllık evli 8 aylık hamileyim genel anlamda mutlu bi evliligim var.
Sorunum şu eşimin ailesi 6 aylık gelinken bize ev yapacakları sebebiyle dügün bileziklerimi istediler geri ödeyecegiz diyerek bende verdim.
Kendi kendime geri almıyayım diye düşünüydum hatta sonuçta evi bize yapıyolar diye.Neyse bende sadece setim kaldı.
Bu ara maddi anlamda sıkıştılar kaynımın dügünü olucak bu yıl üstüne eşimin dedesinin hastalıgı kprin onla ilgilendigi için doğru dürüst çalışamaması falan sıkıntıları telefnda bana anlatrken kp bizde burdayz baba aklında olsun dedim sagol kızım şimdilk yetmeye çalışyrz flan dedi en son kaynımın nişan işleri için fikir almak için aradı arkadan kvdenin bagrıntısı geldi o setini bize versn snra ona yaparz falan diye kpde daha sıkışmadk o kadar istemyrm ben flan diye sustrmaya çalıştı ama hala yırtınarak ben istiyorum versin diye bagrınıyo bn zaten dügn zamanı sıkışıklar diye kendimce vermeyi düşünüyorum kprn eninde sonunda geri verecegine güveniyrm çünkü ama böle kv görgüszce davranınca veresim falan kalmadı çok rahatsz oldum her şeyi sölemenin bi usulü var sonuçta sizce isterlerse kvnin densizligi takmayıp versemmi yoksa vermesemmi? :/
Fikirleriniz için şimdiden teşekkürler.. ☺
gelmezDaha öteki borcu ödememişler biraz safmısın bacım yaverme sizemi güvenmişler öteki altınlarda geri gelir inş.
Eşimin ailesini kendi ailemden ayırmam ama kvnin tavrını öz annemde yapsa rahatsz olurdm. Kv o düşüncelere girmiş olabilir böle konularda densiz davranşları var malesef benide o rahatsz ediyo
Canim kusura bakma'da senin bir çocuğun olucak, Aynisini eşimin ailesi bana yapti. Düğünde takilan bileziklerimden 8 tane ve 12 adet ceyrek bir de kelepçe verdim. Bir arsa alip mutahite vericeklerde sözde şuan 3 senelik evliyim 2 aylik kizim var ve ne gelen ne giden var. Bende istemedim tekrar arsa da yok evde yok. Bende ailemin bana verdiği evi adam edip ailemin yardimi ile evimi saray gibi yaptim. Birak canim verme, şuan kizimin takilarina bile göz diktiler. Çalisan bir anneyim ben 1 ay sonra raporum biticek, dusunun'ki rapor parasina bile gözlerini dikmişler ...Merhaba kk güzelleri
Sorunum şu eşimin ailesi 6 aylık gelinken bize ev yapacakları sebebiyle dügün bileziklerimi istediler geri ödeyecegiz diyerek bende verdim.
Kendi kendime geri almıyayım diye düşünüydum hatta sonuçta evi bize yapıyolar diye.Neyse bende sadece setim kaldı.
Bu ara maddi anlamda sıkıştılar kaynımın dügünü olucak bu yıl üstüne eşimin dedesinin hastalıgı kprin onla ilgilendigi için doğru dürüst çalışamaması falan sıkıntıları telefnda bana anlatrken kp bizde burdayz baba aklında olsun dedim sagol kızım şimdilk yetmeye çalışyrz flan dedi en son kaynımın nişan işleri için fikir almak için aradı arkadan kvdenin bagrıntısı geldi o setini bize versn snra ona yaparz falan diye kpde daha sıkışmadk o kadar istemyrm ben flan diye sustrmaya çalıştı ama hala yırtınarak ben istiyorum versin diye bagrınıyo bn zaten dügn zamanı sıkışıklar diye kendimce vermeyi düşünüyorum kprn eninde sonunda geri verecegine güveniyrm çünkü ama böle kv görgüszce davranınca veresim falan kalmadı çok rahatsz oldum her şeyi sölemenin bi usulü var sonuçta sizce isterlerse kvnin densizligi takmayıp versemmi yoksa vermesemmi? :/
Merhaba kk güzelleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?