Kv den nefret ettim

hissikablelvuku

Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2017
160
171
18
42
Kızlar konuya girmeden kv ile olan ilişkimi biraz anlatmak istiyorum.
eşim ile 12 yıllık birlikteliğimiz ve 5 yıllık evliliğimiz var. Flört döneminden beri eşimin annesinin normal olmadığını kötü niyetli bir insan olduğunu bilirim kaynimin ikinci evliliğini bitirmek için yaptığı oyunlardan dolayı ki ilk evliliğinin bitmesinin sebebi de kendisiymiş.
Eşim annesinin bu kötü huylarından dolayı beni hep uyarmış , dikkatli olmamı sınırımı koymamı söylerdi taki 2 yıl öncesine kadar.
2 yıl önce kayınpederim vefat etti ve kv şehir dışında evinde yalnız yaşamaya başladı. o dönem ben yeni doğum yapmıştım. Benim hamilelik döneminde kv nin tavırları bana karşı değişmeye başlamıştı zaten anlam veremiyordum.
kayınpederim cenazesinde sonra biz evimize döneceğim gün vedalasirken bana laf sokmalari başladı. anne yalnız kalma atla otobüse bize gel bizde de kal dedim onun için gerçekten üzülmüştüm. Oğlumun evine geleceğim zaman sana soracak değilim diye bir tepki vermişti. Cenazeden sonra sürekli telefonda eşime ağlamaya ölse kimsenin bilmeyeceğini, yalnız bırakıldığını ,yemek yiyemiyorum, kalbim ağrıyor vs felan demeye başladı ama hergün hergün... eşimde aklı annesinede kaldığından sürekli gelmesi için ısrar etti. gelip kalıp gitme lere başlaďi fakat evde beni sinir etmek için herşeyi yapıyordu.
her geldiğinde 20 günden aşağı kalmıyordu. geceleri kalkıp evimi karıştırmaya, telefon görüşmelerime karışmaya, giydiğime karışmaya , geceleri yatak odama pat diye girmelere, evdeki çok sevdiğim çiçeklere bilerek hergün su dökerek öldürmeye felan başladı. evde bebek var duyup uyarlama rağmen eşim yokken evin her yerinde sigara içiyordu.
bütün gün yemek yiyip kendine çok güzel bakarken eşim eve geldiğinde sofrada bişey yemeyip eşime yemek yiyemiyorum diye ağlıyordu .
Eşimde yaşlı böyle idare edeceğiz beni seviyorsan sende idare et ne olur sende belki 3 5 yıl yaşar demeye başladı .
bari uyar annemi yatak odama girmesin dediğimde bunu dersen biliyorsun kavga eder gider 6 ay telefonumu açmaz diyordu. hiçbir şekilde annesine müdahele etmiyordu.
En son kv 4 ay önce gelmişti yine bu tavırlarını sürdürdü ve sürekli çocuğuma oğlum beni bu evden kovsalar bile sırf seni görmeye gelirim ben vs demeye başladı. hiç saygısızlık yapmadan bu kadını ben hala idare ediyorum tabiki eşim için. ama onun gerçek yüzünü görmeme sebep olan olayda şöyle gelişti.
Oğlumu 1 saatliğine ona emanet eşiimle hastanede isimiz vardı döndüm oğlum ağlıyor odaya girdim bir başına kv de yan odada hint dizisi izleyip sigara içiyor. tam 15 dk sonra geldi torununa bakmaya aaa sen geldin mi diye şok oldu. benimde istemsiz olarak süratim düşmüş ,senin süratin niye düşük dedi yok bişey dedim,sonra gözlerini büyütüp sana dedim niye süratin düştü dedi, ses tonumu bozmadan bu kadar negatiflikten bu kadar herşeyime karişilmasindan hoşlanmadığını bu yüzden süratim düşüyor olabilir bende insanim nihayetinde dedim. tek dediğim bu ona 12 yıldan sonra.
odaya girip kapıyı vurdu. oğullarını arayıp bilet aldırdı. Eşim beni aradı biseymi oldu Annem niye apar topar gidiyor dedi anlattım böyle dedim artık sabrım yoruldu dedim. bu mevzudan değildir onun yine gidesi vardır dedi ( her zaman kavga çıkarıp giderdi cunku)
Şimdi ki durumumuz ise sürekli eşime telefonda ben senin o karın evdeyken bidaha gelirmiyim, senin karın beni evden kovdu, senin karın ruh hastası vs felan diyormuş hatta keşke onla evlenecegine onun kuzeniyle evlenseydin o daha güzeldi felan gibi laflar ediyormuş. Eşim biraz alkollü iken bana bunları söyledi. Benim Annem iyice zıvanadan çıktı yıllarca abimin yuvasını yıkmaya çalıştı olmadı şimdi bizi gözüne kestirdi diyor ama anneme de bir karşılık veremiyorum abimlede küstügü için benlede küserse hiç haber alamayız ondan diyor. gercekten de annesi her yıl bir oğluna en az 6 ay küser..
simdi de anneler gününde eşim sırf ailesiyle olmasın diye bu haftasonu gelmesen hakkımı helal etmem diye eşimi çağırmış. Eşim haftasonu şehir disina yanına gidecek. 3 aylık hamileyim o kadar stres oluyorum ki bu kötülüklere eşimde annesinin elinde maskara oldu.
iftiralarla kötülüklerle yuvami bozmaya çalışan bu kadını görmeye bile tahammülüm kalmadı. arkamdan bu kadar şey söyleyen kötü annesini belkide eşim alıp evime getirecek ne yapcam hiç bilemiyorum.
böyle bir kayinvalide ile eşinizi arada bırakmadan nasıl mücadele ederdiniz.
bu kadın elden ayaktan düşer, bayram olur seyran olur içimdeki bu nefreti kenara atıp nasıl bu kadınla aynı ortamda bulunurum artık bilemiyorum. eşimi bana karşı doldurmak için çağırıyor. eşime bunu dedim az önce ne kadar kötü niyetlisin dedi bana . çok ağrıma gitti. bu konularda tecrübesi çıktı olanlar bana bu akıl versin.

Ooo siz benim babanneyi anlatmissiniz. En guzeli ispatlamak.. ses kaydi, goruntu vs alip izletin esinize..yani benim babanne geldi 85 yasina her telefonda ne zaman geleceksiniz ben korkuyorum birsey yiyemiyorum cok hastayim kesin bu sene olurum vs vs ama Allahtan babam gecte olsa gordu gercek yuzunu..aleni bir sekilde bana birsey olursa bakmak zorundasiniz dedi ki bir cocugu daha var ve butun genclik yillarini onun cocuklarina bakip ev islerini yapmakla gecirmis. Neyse isin ozu esinize birsey soylemeyin sonucta annesi sizin kadar objektif olamaz ama ispatlama yoluna gidin. Terbiyesiz kadin ne ister milletin yuvasindan

Allah yardımcınız olsun, durum gercekten vahim. Ne güzel ki eşiniz annesinin huyunu biliyor.
Eğer gelirse de yapacagınız tek şey kulağınızı onun söylediklerine tıkamak, odanıza giriyor olması da cok igreti etti beni. Kapinızi kilitleyin de birazcik anlasın...

Görüşmemeyi tercih edebilirsin ..yaşananlardan sonra buna hakkın olduğunu eşine anlat ..
Şahsen ,bahsi geçen kayınvalide benim olsaydı, büyük bozguna uğratır ,bir daha yanıma yanasmamasini sağlardım. .

En güzeli bı arkadasinda dediği gibi ispatlamak. Geldiginde çocuğun yanında orda burda sigara içtiği çekin yediği yemekleri çekin ses kaydı yapın. Eşiniz annesinin huyunu biliyor ama bence bu kadarını da tahmin etmiyordur.

bu konuda eşim elimi bağlıyor senin aile nde böyle bir sorunlu biri olsa senin hattın için ben yine elimi çekmem ondan diyor. biz bu kadar vicdansizmiyiz ailelerimize karşı. gelicem sana derse anne karım istemiyor gelme diyemem diyor..

Reactions: s u
hiç saygısızlık yapmadan bu kadını ben hala idare ediyorum tabiki eşim için.

İşte hatanız bu. Eşiniz sizin için sürekli sorun çıkaran, torununu zehirleyen, huzurunuzu kaçıran annesini yuvanızın ötesinde tutmak için ne kadar idare ediyor? Sizin anneniz değil, siz çabalamayacaksınız, eşiniz haddini bildirecek.

arkamdan bu kadar şey söyleyen kötü annesini belkide eşim alıp evime getirecek ne yapcam hiç bilemiyorum.

Söyleyeceksiniz, getirmeyecek."Gitmek istiyorsan git, senin annen, gör. Ama bu eve gelmeyecek baştan söyleyeyim. Gelirse, sorun yaşarız, sabır sınırımı aştım." diye restinizi çekip karşınıza alacaksınız. Neler yaptığını anlatacak ve "Anneni de tanıyorsun beni de! Artık ben de anneni tanıyorum ve huzurum bozulsun, çocuğum hırpalansın istemiyorum, ben alışkın değilim böyle entrikalara!!" diyeceksiniz.

Eşinizi arada bırakmamanız imkansız, çünkü kvniz sürekli eşinizi araya çekiyor, hoş, eşiniz de anneciğine kıymamak(!) adına size kıyıyor.

Ve buna karşın kv size gelecek olursa, susmayın artık.
Dişinizi göstermezseniz daha çok ısırılırsınız.

Son düzenleme:

soru bu esasen

cevap da susmayarak

bebeği evde bırakıp gittiğimde bebek ağlıyor o da yan odada sigara içiyorsa yıkarım o apartmanı

ya da bir laf soktuğunda veririm cevabı

neden hep eşiniz desin diye bekliyorsunuz ki

o onun annesi diyemiyor işte

yatak odana girilmeyecekse sen diyeceksin evin karıştırılmayacaksa sen diyeceksin

yani gece evi karıştırdı ise sabah en kibarından gece ne aradın da bulamadın benden isteseydin ben sana verirdim şimdi bulayım neye ihtiyacın var diyecektin

çiçeklere su koyma diyeceksin evde sigara içme diyeceksin

akşam eşin gelince de bugün annen şu zamanlarda şuralarda sigara içti diyeceksin, onun yanında onun yüzüne

akşam yemek yiyemiyorum diye ağlayınca tabii gün boyunca şunları şunları yedin ya şimdi yerin kalmamıştır diyeceksin

cici gelin olmayın o cadı ise siz daha cadı olun

adam tabii inanır annesinin dediğine karşısındaki bir şey demezse

Bebeğiniz odada 15 dakika ağladıktan sonea yanına gelen kv ye, ''bana çok karışıyorsun'' içerikli sözler kurmanıza şaşırdım ben. Ağlayan bir bebeği yalnız bırakmak daha büyük bir problem değil mi? Size kastını püskürttünüz diyelim, el kadar bebek ağlayıp çatlayacak mı? Gerçekten olayları tahlil etme şekliniz enteresan.

Çocuğuna garezi olan birinin bence o evde işi olmamalı. Sizin giyiminize, yatak odanıza karışmasını geçtim... ben o an evden kovardım. Çocuğumu emanet etmişim, ilgilenmeyip, ağlatıyor. Kimse alamazdı o kadını elimden. Hakaret ede ede koyardım kapının önüne.

Sen de çok muhatap olma .kısa cevaplarla iletişim kur ,çoğu zaman vücut dili kurtarıcıdır. .anlasın onunla ilgili düşüncelerini ..istenmedigini anlayınca da yüzsüz yüzsüz gelemez ya ...

ışte bir
kere ona
o kadar garip ki sigara ictigindede çiçekleri suladigindada her seferinde uyarmama rağmen ben yokmusum gibi kendi eviymiş gibi gündüzleri böyle davranıyor. çileden çıkarmak için. tamam kızım dikkat ederim gibi bir laf yok. eşimde bu sigara konusunda felan çok uyardı ama benim hassas noktalarını keşfetti ya hiç düzeltmedi kendini

Yukarida bir arkadas yazmid , cocuk aglarken siz kiyafetinize karismasindan mi bahsettiniz? Ben yikardim ortaligi kapiyi da gosterir gule gule derdim , hickimse benim evladimdan degerli degil benim icin , ister kocamin anasi olsun ister kendi anam..
Yok oyle bir dunya , hele bide evde sigara icecek
Ben sizi cok pasif buldum , kaynananiz normal degil ama sizin pasifliginiz de normal degil

Hiç bir şeyi mesele etmesek bile çocuğumun yanında sigara içen kişinin kim olduğu önemli değil kapının önüne koyarım!

Hiç bir şeyi mesele etmesek bile çocuğumun yanında sigara içen kişinin kim olduğu önemli değil kapının önüne koyarım!
kapıda kalp krizi geçiriyor numarası yapar,hiç susmadan saatlerce yalandan hıçkırarak ağlayıp tansiyonunu firlatir. nasıl bir insan bu anlatamıyorum .

sustun idare ettin de noldu madalyamı taktılar. yine küstü kavga çıkardı, ortalık karıştırdı. bu kadar şey karşısında nasıl susabiliyosun aklım almıyo

En iyisi görüşmemek hayatım bayramdan bayrama çok rahat edersin. Tecrübe...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…