Kv demi ve gorumcemi uzaylılar kaçırmış olabilir mi ????

baktılar kötülükle alt edemiyorlar, iyiymiş ayağına yatıp o şekilde sizin huzurunuzu kaçırma yollarını deneyeceklerdir.
bak oğul biz düzeldik ama karın hala bizi sevmiyor
Aynen öyle :)
Niyetleri bu olabilir

Anladim zaten canim ama biraz fazla ayni konudan bahsedildi o yuzden yazdim bu arada fazla ciddiye alma onlari ve esinede asla elestiri yapma onlarla alakali yakinda patlak verir gercek yuzleri

3 seçenek var gibi.
-birden bire sana karşı hatali davrandiklarini anlayıp, arayi duzeltmeye karar verdiler.
-esin onlarla konuştu ve bundan sonraki iliskilerinin nasil devam edeceğine, sana karsi olan davranislarina göre karar verecegini soyledi ve onlarda geri adim atti.
-son olarak da once bu sekil davranıp eşinin gözüne girecekler ama esinin goremeyecegi durumlarda eskisi gibi davranmaya devam edip sonra da esine " bak biz ona iyi davraniyoruz. Görüyorsun ugrasiyoruz ama o bize hala ayni davranıyor " deyip kendilerini hakli cikaracaklar.

Birinci en düşük ihtimal olduğu içüün ikinci olmasını ümit ediyorum :)
Gunahlarini almamisimdir inşallah.

kurban edilecek koyunun önce boğazını sıvazlarlar..
senden bir menfeatlari olacaktır mutlaka..ona hazırlık yapıyorlar..

Onlarda günah çok sen kafani yorma :)

bir işyerınde pislik 3 kadın tarafından çok kötü muamele gördüm,patronlar gördüğü halde hiç sesini çıkartmadı,sonra kadının bırı ben hastalanınca utanmış yaptıklarından düzeldi(sonra öğrendımki o kadınalrdan bırı satmış onu)neyse bir gün işe gittim,kadınlar bır ıyı bır ıyı şok oldum ne oldu acaba dıye,6 ay sonra öğrendımki,patron onlara demişki,sizi işten atarım ne pislik olduğunuzu biliyorum,kıza bir daha kötü davranırsanız kapaya koyarım,hiç anlamdım patronun öle diyeceğini tahmın etmedim,hep izledi o zaman kadar,en son büyük kavga çıkardım,bunlarda patrona guvenip pislik yaptılar,ben çektim gittim,arkdamdan maf etmiş onları,yanı bence kocan bir esmiştir gürlemiştir,tırsmışlar gıbıme geldi

Aklıma komik bir tv filmi geldi.
İşin esprisi tabii ki ama böyle anne kız gelinlerine büyü yaptırıyorlardı ve kız şüphelenmesin diye çok iyi davranıyorlardı :)

Ateşli bir hastalık geçirmiş olabilirler, ikisi birden? Yoksa durduk yere nereden inecek bu fazilet ışığı
Yav bir de uzaylıların bizden üstün olduğu ve bize yardım edecekleri düşüncesine nereden vardık biz insanlar? Belkim onlar bizden daha ilkeldir, incir yaprağı ile geziniyorlardır halen Velev ki daha gelişmiş bir türler, neden bizim insanımızı alıp da yontmak istesinler? Ciddi ciddi düşündüm bak, işim gücüm yok bu ihtimali tarttım
Şaka bir yana da bir bit yeniği var, kuyunu kazıp yüzüne gülüyorlardır belki de. Fırtına öncesi sessizlik diyorum ben Bir halt yiyecek bu ikisi, ama olaydan evvel şüpheyi üzerlerinden kaldırmak için senle arayı düzeltecekler. Çok fesatım, çok...

Aklıma komik bir tv filmi geldi.
İşin esprisi tabii ki ama böyle anne kız gelinlerine büyü yaptırıyorlardı ve kız şüphelenmesin diye çok iyi davranıyorlardı :)
ahah bide şey olurduya isim vermiycem böyle büyülü müyülü ders veren hayat kesitleri içeren filmler diziler programlar vardıya ordada gelin zehir katıodu ama meğerse verdiği zehir değilmiş ama senden şüphelenmesin kayınvaliden dioduda çok ii davranınca oda ölmesini istemiodu falan bla bla bla

konu sahibesi canım çok resmi tavır takın canım cicimli olma çizgi olsun arada sakın dört duvarı yok gibi gelio olayın

Canm çok uyanık ve dikkatli olmalisin. Arkadaşlarımında dediği gibi bu ya bi taktik, yada doğru yolu bulup vicdana geldiler. Öncelikle temkinli ve sıcak davran. Eşine asla bi şikayette bulunma. Güleryüzlü ol ama hep dikkat et. Önceliğin saygı olsun. Veee gazann mübarek olsun arkadaşım. Tüm gelinler olarak arkandayiz muhtac olduğun kudret kk den
(Bu nedir yafuuu sanki kızı savaşa yolluyor gibi korktum kendinden valla)
Neyse canm gerçektende sen de hiç bişey olmamış gibi davran ama gene tedbiri elden bırakma.
İnsiallah doğru yolu anlamislardirda senle ugrasmazlar artık sende mutlu olursun

Çok mu fenayiz neee koptum isim gücüm yok uzaylıları düşündüm kismina

Çok mu fenayiz neee koptum isim gücüm yok uzaylıları düşündüm kismina
Ama cidden düşündüm Fantastik Kore dizileri izleye izleye fındık kadar olan aklımı da uçurdum sonunda
Kafamda deli sorular...Kaldi2sene'nin görümcesini uzaylılar mı kaçırdı? Babam böyle yumurta kırmayı kimden öğrendi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…