- 18 Haziran 2015
- 979
- 1.134
- 37
-
- Konu Sahibi kaldi2sene
Peki..Sadece izle
Ters davranma
Çok sicak da olma. .
Aynen öyle :)baktılar kötülükle alt edemiyorlar, iyiymiş ayağına yatıp o şekilde sizin huzurunuzu kaçırma yollarını deneyeceklerdir.
bak oğul biz düzeldik ama karın hala bizi sevmiyor
kurban edilecek koyunun önce boğazını sıvazlarlar..Arkadaslar her fırsatta esimle arami bozmaya çalışan , basim acik , kapalı değilim ve bide utanmadan çalışıyorum diye beni her seferinde ezikleyen, bi yere gidilecegi zaman arabanın on koltuğuna oturmak için birbiri ile yarışan kv dem ve görümcem e bi haller oldu..
benden nefret ettiklerini düşünüyordum nasıl oldu ise kv dem kızım da kızım oldu..
soktayim. .
Görümce whatsap ta beni girmeye tahammül edemediği için engellemisti ; engeli kaldırmış. . Bi de geçen bayram mesaj atmış. .
Ya nasıl davranacagimi şaşırdım ,
Bunlara ne diyeyim ???
Eşim geçmişte kaldı hersey seni kabul ettiler diyor ama ben tirsiyommmmmmmmmm.
Sizce ne yapmalı . Bayramda izne gideceğiz inş onlarla aynı evde 5 gün gecirecegim
Nasıl davranayim
not 3 yıllık evliyim bebek yok.
Onlarda günah çok sen kafani yorma :)3 seçenek var gibi.
-birden bire sana karşı hatali davrandiklarini anlayıp, arayi duzeltmeye karar verdiler.
-esin onlarla konuştu ve bundan sonraki iliskilerinin nasil devam edeceğine, sana karsi olan davranislarina göre karar verecegini soyledi ve onlarda geri adim atti.
-son olarak da once bu sekil davranıp eşinin gözüne girecekler ama esinin goremeyecegi durumlarda eskisi gibi davranmaya devam edip sonra da esine " bak biz ona iyi davraniyoruz. Görüyorsun ugrasiyoruz ama o bize hala ayni davranıyor " deyip kendilerini hakli cikaracaklar.
Birinci en düşük ihtimal olduğu içüün ikinci olmasını ümit ediyorum :)
Gunahlarini almamisimdir inşallah.
ahah bide şey olurduya isim vermiycem böyle büyülü müyülü ders veren hayat kesitleri içeren filmler diziler programlar vardıya ordada gelin zehir katıodu ama meğerse verdiği zehir değilmiş ama senden şüphelenmesin kayınvaliden dioduda çok ii davranınca oda ölmesini istemiodu falan bla bla bla
Aklıma komik bir tv filmi geldi.
İşin esprisi tabii ki ama böyle anne kız gelinlerine büyü yaptırıyorlardı ve kız şüphelenmesin diye çok iyi davranıyorlardı :)
Çok mu fenayiz neeeAteşli bir hastalık geçirmiş olabilirler, ikisi birden?Yoksa durduk yere nereden inecek bu fazilet ışığı
Yav bir de uzaylıların bizden üstün olduğu ve bize yardım edecekleri düşüncesine nereden vardık biz insanlar?Belkim onlar bizden daha ilkeldir, incir yaprağı ile geziniyorlardır halen Velev ki daha gelişmiş bir türler, neden bizim insanımızı alıp da yontmak istesinler? Ciddi ciddi düşündüm bak, işim gücüm yok bu ihtimali tarttım
Şaka bir yana da bir bit yeniği var, kuyunu kazıp yüzüne gülüyorlardır belki de. Fırtına öncesi sessizlik diyorum benBir halt yiyecek bu ikisi, ama olaydan evvel şüpheyi üzerlerinden kaldırmak için senle arayı düzeltecekler. Çok fesatım, çok...
Ama cidden düşündümÇok mu fenayiz neeekoptum isim gücüm yok uzaylıları düşündüm kismina
İlahi canm yaa