Kv demi ve gorumcemi uzaylılar kaçırmış olabilir mi ????

kaldi2sene

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2015
979
1.134
37
Arkadaslar her fırsatta esimle arami bozmaya çalışan , basim acik , kapalı değilim ve bide utanmadan çalışıyorum diye beni her seferinde ezikleyen, bi yere gidilecegi zaman arabanın on koltuğuna oturmak için birbiri ile yarışan kv dem ve görümcem e bi haller oldu..
benden nefret ettiklerini düşünüyordum nasıl oldu ise kv dem kızım da kızım oldu..
soktayim. .
Görümce whatsap ta beni girmeye tahammül edemediği için engellemisti ; engeli kaldırmış. . Bi de geçen bayram mesaj atmış. .
Ya nasıl davranacagimi şaşırdım ,
Bunlara ne diyeyim ???
Eşim geçmişte kaldı hersey seni kabul ettiler diyor ama ben tirsiyommmmmmmmmm.
Sizce ne yapmalı . Bayramda izne gideceğiz inş onlarla aynı evde 5 gün gecirecegim
Nasıl davranayim
not 3 yıllık evliyim bebek yok.

Belki kocan senden habersiz konuşmuştur onlarla. Olduğun gibi davran bence. İçinden iyilik yapmak geliyorsa yap. Hatırlatma kendine eski şeyleri. Keyfine bak ya i

mesafeni ve saygını koru çok yüz göz olma kocana yüzün hep gülsün orada ne derlerse safa yat he he de geç beş günü atlatırsın

baktılar kötülükle alt edemiyorlar, iyiymiş ayağına yatıp o şekilde sizin huzurunuzu kaçırma yollarını deneyeceklerdir.
bak oğul biz düzeldik ama karın hala bizi sevmiyor

hiçbir şey yapmayın şovlarını izleyin, eşiniz onları uyardıysa onlar da eşinize yaranmak için böyle yapıyorlardır.
bana hiç samimi gelmediler.

Suclarin da cok buyukmus gercekten hem basin acik hem de calisiyorsun
Aman lutfetmis de kabul etmisler seni
Hayret birsey bu kv takimi da

Kac gundur tum konularda en buyuk sorun on koltuga kimin oturdugu ne onemliymis arkadas dikkat et uzaylilar on koltuga oturmasin
Mesele on koltuk değil
Biri sürekli benim yerim oglumun yani der
öteki de abimin yani
Yani bana diyorlar ki sen kimsin
anladın mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…