- 18 Haziran 2015
- 979
- 1.134
- 37
-
- Konu Sahibi kaldi2sene
mesafeni ve saygını koru çok yüz göz olma kocana yüzün hep gülsün orada ne derlerse safa yat he he de geç beş günü atlatırsınArkadaslar her fırsatta esimle arami bozmaya çalışan , basim acik , kapalı değilim ve bide utanmadan çalışıyorum diye beni her seferinde ezikleyen, bi yere gidilecegi zaman arabanın on koltuğuna oturmak için birbiri ile yarışan kv dem ve görümcem e bi haller oldu..
benden nefret ettiklerini düşünüyordum nasıl oldu ise kv dem kızım da kızım oldu..
soktayim. .
Görümce whatsap ta beni girmeye tahammül edemediği için engellemisti ; engeli kaldırmış. . Bi de geçen bayram mesaj atmış. .
Ya nasıl davranacagimi şaşırdım ,
Bunlara ne diyeyim ???
Eşim geçmişte kaldı hersey seni kabul ettiler diyor ama ben tirsiyommmmmmmmmm.
Sizce ne yapmalı . Bayramda izne gideceğiz inş onlarla aynı evde 5 gün gecirecegim
Nasıl davranayim
not 3 yıllık evliyim bebek yok.
Arkadaslar her fırsatta esimle arami bozmaya çalışan , basim acik , kapalı değilim ve bide utanmadan çalışıyorum diye beni her seferinde ezikleyen, bi yere gidilecegi zaman arabanın on koltuğuna oturmak için birbiri ile yarışan kv dem ve görümcem e bi haller oldu..
benden nefret ettiklerini düşünüyordum nasıl oldu ise kv dem kızım da kızım oldu..
soktayim. .
Görümce whatsap ta beni girmeye tahammül edemediği için engellemisti ; engeli kaldırmış. . Bi de geçen bayram mesaj atmış. .
Bunlara ne diyeyim ???
Sizce ne yapmalı . Bayramda izne gideceğiz inş onlarla aynı evde 5 gün gecirecegim
Nasıl davranayim
Sadece izle onları.
Suclarin da cok buyukmus gercekten hem basin acik hem de calisiyorsunArkadaslar her fırsatta esimle arami bozmaya çalışan , basim acik , kapalı değilim ve bide utanmadan çalışıyorum diye beni her seferinde ezikleyen, bi yere gidilecegi zaman arabanın on koltuğuna oturmak için birbiri ile yarışan kv dem ve görümcem e bi haller oldu..
soktayim. .
Bunlara ne diyeyim ???
Nasıl davranayim
Mesele on koltuk değilKac gundur tum konularda en buyuk sorun on koltuga kimin oturdugu ne onemliymis arkadas dikkat et uzaylilar on koltuga oturmasin
Evet Allah razı olsun onlardanSuclarin da cok buyukmus gercekten hem basin acik hem de calisiyorsun
Aman lutfetmis de kabul etmisler seni
Hayret birsey bu kv takimi da