- 24 Aralık 2014
- 4.981
- 6.721
- Konu Sahibi leylosvemecnun
Benim kızın uykusuzlugundan bebekliginden beri kolik ve zor bir cocuk oldugundan haberi olmayan yoktur defalarca konu actım arti alerjik bir cocuk bu onu ekstra hırçın yapıyor bilirsiniz.Neyse benim görümcemin bebegi var 3 ayını geçti kolik bir cocuk gercekten o da çok zor bir cocuk 5 dk aman alamıyor insan bundan dolayi annesinde kalıyor kv yardımcı oluyor ona cocuğu da o kadar cok seviyorum ki sevmek için sık sık gidiyorum sevip geliyorum yarim saat durup, görseniz gözler boncuk gibi saclar sapsarı gamzeli bir bebek ben gitmesem ayaklarım gidiyor sevmeden duramıyorum.Ama her gittiğimde kv sürekli bebekken benim kizımin ne kadar sakin ve ağlamayan bebek oldugundan bahsediyor bilerek yapıyor sanki sürekli leyloş bebek uyuduğunda uyur dinlenirdi diyor oysa ki öyle bir sey yok yani alerjik bebegin aglamalari malum ek gıda doneminde hele ki cocugun önüne makarnayı haslayıp zor koyardım her cocuğun kendince zor tarafları var tabii diyip susturdum defalarca ama sürekli yok yok X (kızım) sakindi diyor sürekli bana sen sanslısın senin cocugun sakindi diyor.Cocuğumu bilmesem inanacağım.Bir kere eşimin yanında da dedi yapma anne bizim cocuk da fenaydı hic bir cocuk kolay olmaz zaten dedi.Bir söyledin iki söyledin her seferinde kızımın bebekliğine konu geliyor duymamaya calısiyorum gerginlik yaratmayayım diye en son sen kirkından sonra benim balatalari yakıp cinnet gecirttigin icin torununu pek göremedin ya devamını bilmiyorsun tabii anne dogru dedim güldüm de sustu bana gıcıklığına mı yapıyor bunu ?