Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
6 aylık bebeği bastırıyor musunuz? kemikleri eğrilebilir, kalça çıkığı varsa olumsuz etki edebilir, 6 aylıkken yeni yeni desteksiz oturabilir bebek. neden doğaya güvenmiyorsunuz? hazır hissedince emekleyecek, hazır hissedince kendi tutunup kalkacak zaten, neden çocuğa işkence ediyorsunuz?
Valla ben kendimi pimpirikli sanıyordum da benden daha pimpiriklileri de varmış.Benim oğlumda 6.5 aylık basıyor ama benimki nerdeyse 2 aylıktan beri basıyor ki doktor şaşırıyor,yani olmasa da olur.Arkadaşım daha çok erken emin ol doktorda öyle söyleyecek.Nette yazılanları okuyorsun sanırım ona kalırsa 6 aylık emekler yazıyor bizimki daha dönemiyor bile:)Takma fazla bırakalım zamanı gelince her şey olur Allah'ın izniyle:)
endişelenmene gerek yok
sadece kucagına aldıgında yüzü öne bakacak şekilde ve ayaklarını yere basacak şekilde dizlerinden destekleyerek tut
anlaşıldımı bilmem
benim kızıma ben böyle tutarak basmayı ögrendi
oda basmıyor emen çöküyorduu