Bebek Beslenmesi kuzum dik durmuyor...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

furecta

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2012
1
0
36
Şanlıurfa
bebeğim 6.aya girdi halen ayağına basmıyor hemen çöküveriyor moralim çok bozuk...doktora götürücez bakalım...

daha yeni yeni tam anlamıyla kendi başına oturabilen bi bebekten nasıl ayakta durabilmesini bekliyorsunuz anlamadım..çökmesinde ne yapsın koşsunmu??

6 aylık bebeği bastırıyor musunuz? kemikleri eğrilebilir, kalça çıkığı varsa olumsuz etki edebilir, 6 aylıkken yeni yeni desteksiz oturabilir bebek. neden doğaya güvenmiyorsunuz? hazır hissedince emekleyecek, hazır hissedince kendi tutunup kalkacak zaten, neden çocuğa işkence ediyorsunuz?

Valla ben kendimi pimpirikli sanıyordum da benden daha pimpiriklileri de varmış.Benim oğlumda 6.5 aylık basıyor ama benimki nerdeyse 2 aylıktan beri basıyor ki doktor şaşırıyor,yani olmasa da olur.Arkadaşım daha çok erken emin ol doktorda öyle söyleyecek.Nette yazılanları okuyorsun sanırım ona kalırsa 6 aylık emekler yazıyor bizimki daha dönemiyor bile:)Takma fazla bırakalım zamanı gelince her şey olur Allah'ın izniyle:)

bebeğim 6.aya girdi halen ayağına basmıyor hemen çöküveriyor moralim çok bozuk...doktora götürücez bakalım...

çok normal canım:)))

daha bacak kasları yeterince gelişmedi ki...

doktora götüreceğin bir durum yok henüz.. (bence)

not: 2 çocuğum var.. boş konuşmadığıma emin olabilirsin:)

endişelenmene gerek yok
sadece kucagına aldıgında yüzü öne bakacak şekilde ve ayaklarını yere basacak şekilde dizlerinden destekleyerek tut
anlaşıldımı bilmem
benim kızıma ben böyle tutarak basmayı ögrendi
oda basmıyor emen çöküyorduu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…