Kuzucuumuz gelin oluyor...

kismetsiz kedi

15senedirseviyorum seniii
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2006
3.851
1
316
49
Diğer
kıslar roşumun(bildiğiniz gibieltimciğimin) en küçük kardeşi bu haftasonu gelin oluyoo..
.eltimin kardeşi ama biz evlendiğimizde o çok küçüktü..ve şimdi büyüdü..güzel genç bi hanım oldu.şimdide evlenip kendi yuvasını kuracak..bende en az ablaları kadar seviyorum onu.ve yürekten mutlu olmasını diliyorummm..

ne güzel yaa çok sevindim hadi hayırlısı bakalım.roşum allah başa kadar versin tatlım kızkardeşine bir ömür boyu mutluluklar dilerim. :asigim:aşk mutluluk,huzur eksik olmasın yuvalarında :Saruboceq:

kedim tatlı elticik sanada teşekkürler canım.opuyorumnanaktan

hayırlı teminni ve dualarınız için çok tşk ederim,
eltimcin düşünceli davranışın için çook tşk ederim sanadaopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktancok sevindimopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktansizinde gözünüz aydin canlarim insallah o gün rüya gibi masal gibi gönlünüzce geceropuyorumnanaktan​

roşummm kardeşine mutluluklar dilerim tatlım ömür boyu yuvasından sağlık,huzur,bereket eksik olmasın inşallah

Tebrik ediyorum,
hayırlı uğurlu olsun inşallah,
mutluluklar diliyorum...
saolsın songülcümŞeniz
Mutluluk ve sağlık huzurlu yuvalarından hiç eksik olmasın inşallah...
inş.cnm,allah razı olsunŞeniz
roşummm kardeşine mutluluklar dilerim tatlım ömür boyu yuvasından sağlık,huzur,bereket eksik olmasın inşallah
amiin bidanem saolasınŞeniz
Mutluluklar boşnak güzelimin,dağlar kızımın kardeşineopuyorumnanaktan
çok çok tşk ediim diloşumŞeniz
ömür boyu mutluluklar dilerim

saolasın cnmŞeniz

arkadaşlar accaip heyecanlıyım,sanki hiç düğün görmemişiz gibi,biz 3 kıskardeş evliyiz bi hümişimiz vardı altın topumuz gibi bizi şenlendiren,
oda kendi yuvasını kuracak hayırlısıla,ama ben hala inanamıyorum benim minik kardeşim büyümüşte gelin olcakmış diye,senağlama
inş.sizlerle gelin fotolarınıda paylaşıcam ,
sevincimize ortak olan arkadaşlarım çok tşk ederim ,ii ve kötü günde hep iyiki varsınız diyorumopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…