• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzu: ‘7 Haziran'a Bakarak Millet Kaosu Seçti Demişim, Bu Tespit Beni Doğruladı’

Rezillik ya. Ülkede katliam mı olmuş umurlarında değil. Gökçek de öyle. Hepsi saldırgan hepsi hırslı. Ve hala seçmenleri bu insanların gerçek yüzünü görmüyor. Çok acı.

ben anlamadım şimdi, bu patlamalardan AKP'ye oy vermeyenler suçlu mu demek istemiş? öyle demek istememişse bunu niye demiş?
kafamda deli sorular?

Daha dün şehit cenazesinde seçim propagandası yapan Zatı şahane'nin danışmanının bugün Ankara olaylarını işaret ederek bunları yazması son derece normal.
Bana anormal gelen, akp seçmeninin önceki seçimlerde milli irade diye bas bas bağırırken, bu seçimde %60 ı suçlamaları.
Nerede o çok telaffuz ettiğiniz saygı?

Geçen gün vardı bir yazı konuyu kim açtı hatırlamıyorum ama şimdi Kuzu göbeğini kaşıya kaşıya ben demiştim der diyordu yazıda nasıl da bilmiş yazan kişi. Okulda ben bildim ben bildim diye sevinirdik hala kendini ilkokul bebesi mi sanıyor acaba. Siz secilmeyince kaos oluştu tabi doğru siz hep haklısınız zaten

Daha dün şehit cenazesinde seçim propagandası yapan Zatı şahane'nin danışmanının bugün Ankara olaylarını işaret ederek bunları yazması son derece normal.
Bana anormal gelen, akp seçmeninin önceki seçimlerde milli irade diye bas bas bağırırken, bu seçimde %60 ı suçlamaları.
Nerede o çok telaffuz ettiğiniz saygı?
%60 niye suçlanır bende bunu anlamıyorum Türkiyenin yarısından fazlası sizi istememiş işte bunda ne gibi bir anlamamazlık var ki

Sus allah aşkına suss ya... bu adam ne zaman emekli olacak gitsin artık bıktım bunun saçma sapan twitlerinden..

Bi adam da gülüyor du güvenlik önlemlerini aldık diyerek o kimdi mit konuşurken İçişleri Bakanı, ona daa tan sinir oldum zaten

Tez zamanda istifa etmesi gerek ama bizim ülkenin genlerinde istifa etme özelliği yok.....

Back
X