- 20 Mart 2008
- 141.633
- 213.182
- 1.423
- 60
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GelmezBen merak ediyorum acaba bu seçimde akp tek başına iktidara gelir mi sizce???????
kurban bayramı da geçti ama bu kuzu kalmış buralarda meeliyor![]()
%60 niye suçlanır bende bunu anlamıyorum Türkiyenin yarısından fazlası sizi istememiş işte bunda ne gibi bir anlamamazlık var kiDaha dün şehit cenazesinde seçim propagandası yapan Zatı şahane'nin danışmanının bugün Ankara olaylarını işaret ederek bunları yazması son derece normal.
Bana anormal gelen, akp seçmeninin önceki seçimlerde milli irade diye bas bas bağırırken, bu seçimde %60 ı suçlamaları.
Nerede o çok telaffuz ettiğiniz saygı?
%60 niye suçlanır bende bunu anlamıyorum Türkiyenin yarısından fazlası sizi istememiş işte bunda ne gibi bir anlamamazlık var ki
Bi adam da gülüyor du güvenlik önlemlerini aldık diyerek o kimdi mit konuşurken İçişleri Bakanı, ona daa tan sinir oldum zaten
istifa etmez ama gönderilebilir değil mi.Tez zamanda istifa etmesi gerek ama bizim ülkenin genlerinde istifa etme özelliği yok.....
istifa etmez ama gönderilebilir değil mi.
inşallah da yedirirler mi bize.Tabii ki de. Ben hükümetten bekliyorum böyle yapmasını. İnşallah yaparlar.