• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzu: ‘7 Haziran'a Bakarak Millet Kaosu Seçti Demişim, Bu Tespit Beni Doğruladı’

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Burhan Kuzu, Twitter hesabından paylaştığı tweet'inde, "7 Haziran seçim sonuçlarına bakarak millet kaosu seçti demişim. Bu tespit zaman içinde beni doğruladı. Bunun neresi milli iradeye saygısızlık?" dedi.
Twitter hesabından açıklama yapan Burhan Kuzu, "Evet seçim bitti millet kararını verdi. Ya istikrar ya kaos dedim; Millet kaosu seçti hayırlı olsun" demiş ve çok tartışılmıştı:

ku.webp

11 Ekim, 18:59'Bu tespit zaman içinde beni doğruladı'
kuz.webp

Kuzu, bugün paylaştığı tweet'te "7 Haziran seçim sonuçlarına bakarak millet kaosu seçti demişim. Bu tespit zaman içinde beni doğruladı. Bunun neresi milli iradeye saygısızlık?" dedi.
https://o nedio.com/haber/kuzu-7-haziran-a-bakarak-millet-kaosu-secti-demisim-bu-tespit-beni-dogruladi--603376

Eklentiler

• ku.webp
    ku.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 183
linkte altta bi kınalı kuzu yorumu var, okunmalı yani

Ben merak ediyorum acaba bu seçimde akp tek başına iktidara gelir mi sizce???????

Bi adam da gülüyor du güvenlik önlemlerini aldık diyerek o kimdi mit konuşurken İçişleri Bakanı, ona daa tan sinir oldum zaten

gökçekten bi açıklama gelmişmiydi, kaçırdım herhalde, twitter denince akla o geliyor malum

millet kaosu seçti diye saçma bi açıklama olabilir mi, millet neden kaosu seçsin, onları seçmedi o zaman kaos

ayrıca gördün mü bak haklıyım, ben demiştim diye açıklama mı olur ya, cumhurbaşkanı başdanışmanı böyle mi konuşur yani, şimdi adresine baktım her tweti bir birinden beter, nerde hani birlik beraberlik sukunet çağrıları cumhurbaşkanlığı makamından olması gerektiği gibi, göremedik, belki de danışmanların değişmesi gerekiyordur

Back
X