Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
dizinin ilk başlarında nefret ettiğim ama sonradan acayip ısındıgım karakter cemre yani öykü karayel dikkatinizi çekerim kuzeyin cemresi dedim kuzeyin zeynebi değil
AYNEEENNNN... başlarda ay aman ne soğuk bişi bu be diye izliyodum, ama şimdi ohaa nası rol yapıo yaa, bakışı duruşu, kaşı gözü, kirpinin oynamasına kadar rolunun hakkını verio ciddenn.. bayılıorumm.. kesinliklee kuzeyin cemresiiii
İlk bölümden beri çok seviyorum Cemre'yi.. sırf insanlar beğenmedi diye araya Zeynep'i soktular..
Diziye basitlik kattı o kadın bence.. Zaten Cemre beğenilmedi diye gelen zeynepten sonra senaryo da değişmiş Kuzey 'in özel hayatı olarak..
Her ne kadar diziyi izlemeyi bıraksam da hakkının yendiğini düşündüğüm çıtı pıtı güzel oyuncu.Sen ona çirkin de beğenme yerine güzel diye Merve boluğuru getir olacak
Aynen ben de sinir oluyodum. Su an ne kadar dogal oynadigini dusunuyorum ve gercekten cok begeniyorum oyunculugunu. Zeynep var ya, simdi ona taktim gicik oluyorum o kiza.