- 2 Ocak 2015
- 153
- 48
- 28
- 34
:)
Erkek erkeğe gidilen hiç bi tatilden sağ dönülmez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkek erkeğe gidilen hiç bi tatilden sağ dönülmez
Guvensizlikten degil ben galiba bana zaman ayirmasini istedigim icin bu tatil olayina soguk bakiyorum. Cunku gorusme sansimiz kisitli ve ben onu cok ozledimyapmak istese birşeyler yanında da yapar ruhun duymaz.
bu kadar bulandırmayın ilişkilerinizi.
ne var tatile gitmekte.
nedir bu güvensizlik?
canim ben nisanliyim, ama nisanlimla ayri ülkelerde yasiyoruz. yani birak sehiri... ülke!Aile arasinda yaptik sözumuzu. Aileler biliyor yani. Şu aşamada ne kadar bilselerde ailem musade etmez onla tatile cikmami. Ben biraz abarttim galiba bu tatil mevzusunu. Biz farkli sehirlerde yasiyoruz urfada gorev yapio sozlum. Oyuzden izninin buyuk cogunlugunu bize ayirsin istemistim
Tesekkurler canim yorumun icin ben fazla abarttim galibacanim ben nisanliyim, ama nisanlimla ayri ülkelerde yasiyoruz. yani birak sehiri... ülke!
güvenmelisin... güvenmedigin adamla beraber olamazsin ki zaten...
ama bende senin gibiyim canim, bazen içime kurt düsüyor böyle seyleri okudukça. ama bir yandanda yapmaz diyorum..Tesekkurler canim yorumun icin ben fazla abarttim galiba
İyi dilerin icin tesekkur ederim. Hayirli olsun diyim simdiden. Allah mutlu bir yuva nasip etsin size de:)ama bende senin gibiyim canim, bazen içime kurt düsüyor böyle seyleri okudukça. ama bir yandanda yapmaz diyorum..
yani güvenmen çok önemli bir iliskiyi yürütmek için. ve sunuda unutma... her insan yasattigini yasar. bundan ben ders çikardim... benimde nisanlimla iyi ve kötü günlerimiz oldu. ama Allaha sükür simdi aramiz iyi ve agustosda dügünümüz var. Allah sizi de dogru yoldan ayirmasin... insallah mutlu olursunuz :)
Bence çok normal bir konu. Otelde değil de nerde kalsaydı? Bir ev tutsalak 2 erkek için daha az rahat ederdi. :) Seni aldatmayı isteyen adam oturduğu yerde evinde bile aldatır, istemiyorsa nerde olursa olsun aldatmaz. Ne var ki bunda, gidecek tabii..Merhaba arkadaslar sozlum assubay. Yillik iznini kullancak bayram sonrasi. İzninde erkek kuzeniyle deniz olan bir yere bir kac gunlugune tatile gitmek istedigini ve otelde konaklayacaklarini soyledi. İsin icine otel girince ben bi duraksadim. Sozlume guveniyorum yalniz burda da okudugum konulardan sonra otel olayi beni dusunduruyor. Siz olsaniz nasil karsilardiniz?