- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.351
- 798
- Konu Sahibi ceycey0406
-
arabam nissan micra otomatik cok memnunun cok da az yakiyorselam arkadaşlar.28 yaşındaki kuzenim 3 sene önce ehliyet aldı .Ama araba kullanmadı hiç.Şimdi 40 bin civarı birikim yapmış küçük segment tam otomatik bir araba almak istiyor.Ne marka tavsiye edersiniz kendisine .Kafası iyice karışmış kızcağızın
Dusterda otomatik vites yok. Bu sene getirecekler o da 80 binden basliyor. Aklima gelmisken soylemek istedimSıfır almayacaksa Duster falan olabilir. Çok kucuk degil ama bir dusunsun derim. Bir de yedek parca ve servis arastirmasini iyi yapsin. Arabanin iki kati da kullandigi surede onlara gitmesin. Fiatın çok uygun modelleri var. Punto olabilir mesela. Yakit olarak dizel alirsa çok az yakiyor puntolar. Bu arada motor hacmi de önemli. Sanirim 1.6 falan yeter kuzeninize.
Otomatik vites mi istiyormuş. O kismi atlamisim. Bu arada sizinle alakasi yok ama yeni soforlere uyarim olsun, her ne kadar otomatik vites kolay gelse de her zaman manueli tek geçerim. En azindan tam anlamıyla ogrenene kadar.Dusterda otomatik vites yok. Bu sene getirecekler o da 80 binden basliyor. Aklima gelmisken soylemek istedim
var ben veririm numarasiniankara yaşamkent Eskişehir yolun da var mı özel ders veren bayan eğitmen peki arkadaşlar.Benim zamanım yok kuzene araba kullanmayı öğretecek.anaokulunda kızım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?