• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kuzenin araba sorunu

ceycey0406

heyyooooooooo
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2014
42.148
113.351
798
selam arkadaşlar.28 yaşındaki kuzenim 3 sene önce ehliyet aldı .Ama araba kullanmadı hiç.Şimdi 40 bin civarı birikim yapmış küçük segment tam otomatik bir araba almak istiyor.Ne marka tavsiye edersiniz kendisine .Kafası iyice karışmış kızcağızın:KK43:En Büyük KK

Bizim ilk arabamız skoda fabia idi ve otomatikti. İkinci el alabilir. Ben çok severdim o arabamızı. Bir de küçük olduğu için kolay park ediliyor ve boyutuna göre bagajı da iyi.

Fiyatini mtv sini satilabilirlik oranini dusunup sentezleyip almasi lazim 1 araba almak icin 2 sene araştırdım srabanin silindiriymis parcasi uygunluguymus mtvsiymis bakim masraflariymis hepsini hesaba katip bir arac aldik. Ama herseyi ben arastirdim en ince noktasina dek suanda bir arac aldik ama gercekten zor bir surec. Fiat ford ve Renault grubu en cok tercih edilen grup parcasi digerlerine gore ucuz . Peugeot citroen parcasi pahallli ve fransiz arabasi tercih edilmez satisi zordur. 40000 lirayi gozden cikartmissa sifir alsin derim onu pesinat verip cunku simdi 40000 verdigi bir arac 2 sene sonra deger kaybetcek ve ilk kez kullanici olacagi icin ariza cikartcak arac falan filan en azindan o masraflari yapmadan sifir arac kredisi odemis olacak.

selam arkadaşlar.28 yaşındaki kuzenim 3 sene önce ehliyet aldı .Ama araba kullanmadı hiç.Şimdi 40 bin civarı birikim yapmış küçük segment tam otomatik bir araba almak istiyor.Ne marka tavsiye edersiniz kendisine .Kafası iyice karışmış kızcağızın:KK43:En Büyük KK
arabam nissan micra otomatik cok memnunun cok da az yakiyor

Sıfır almayacaksa Duster falan olabilir. Çok kucuk degil ama bir dusunsun derim. Bir de yedek parca ve servis arastirmasini iyi yapsin. Arabanin iki kati da kullandigi surede onlara gitmesin. Fiatın çok uygun modelleri var. Punto olabilir mesela. Yakit olarak dizel alirsa çok az yakiyor puntolar. Bu arada motor hacmi de önemli. Sanirim 1.6 falan yeter kuzeninize.

önce pratik yapıp alışsın direksiyon dersi vs alsın sonra alır arabayı hurdaya çıkmasın araba ilk günlerden

Toyota yaris ve auris bayanların çok tercih ettiği arabalar.ayrıca volgswagen polo

Sıfır almayacaksa Duster falan olabilir. Çok kucuk degil ama bir dusunsun derim. Bir de yedek parca ve servis arastirmasini iyi yapsin. Arabanin iki kati da kullandigi surede onlara gitmesin. Fiatın çok uygun modelleri var. Punto olabilir mesela. Yakit olarak dizel alirsa çok az yakiyor puntolar. Bu arada motor hacmi de önemli. Sanirim 1.6 falan yeter kuzeninize.
Dusterda otomatik vites yok. Bu sene getirecekler o da 80 binden basliyor. Aklima gelmisken soylemek istedim

Ben olsam Opel Corsa alırdım :) motoru da güçlü,tipi de bence hepsinden güzel :) onun arabası var :KK75:

Dusterda otomatik vites yok. Bu sene getirecekler o da 80 binden basliyor. Aklima gelmisken soylemek istedim
Otomatik vites mi istiyormuş. O kismi atlamisim. Bu arada sizinle alakasi yok ama yeni soforlere uyarim olsun, her ne kadar otomatik vites kolay gelse de her zaman manueli tek geçerim. En azindan tam anlamıyla ogrenene kadar.

ankara yaşamkent Eskişehir yolun da var mı özel ders veren bayan eğitmen peki arkadaşlar.Benim zamanım yok kuzene araba kullanmayı öğretecek.anaokulunda kızım var

2 eli olan bir otomobil alsin mumkunse otomatik,
2 el genelde renault cok tercih edilir ,sifira yakin 2 el de alabilkir

Hundai i 10 minik ve park etmeye birebir eşim içi geniş araba takıntılı olduğu için asla alamayiz o yüzden i 20 var bizdede

Back