- Konu Sahibi superisiii
-
Kuzeninize üzülmenizi anlıyorum, ama bu onun secimi, kuzeniniz resmen bile bile lades demiş, aldatılmayı bile kabullenmişken size birşey demek düşmez artık. Yalnız çok yanlış bulduğum bir davranışınızı söylemeden geçemeyeceğim; kuzeniniz ve nisanlisinin tartismasını hangi hakla telefonunuza kaydediyorsunuz bunu anlayamadım. Hadi yanlışlıkla kulak misafiri oldunuz duydunuz diyelim, ama kaydetmek ne demek iki kisi arasındaki ozel bir tartismayı. Bu davranisinizi çok yanlış buldum
walla tatlım ne denir bilemedim... herkez nişanlılık geçiriyor.. hatta neler duyuyorda yutuyor mıllet.. kız bıraz takıntılı galıba.. vardır kafasında bır planları. kuzenın adına cok uzuldum ben de kuzenımden dertlıyım o yuzden senı cok ıyı anlıyorum.. benım kuzenımde evlenıcek o adamla dıye yuregım parçalanıyor.. daha nısnalılık ne kı aynı evde kalmaya kalksınlar bak o zaman neler olucam malesef.. off cok uzuldum dıyecek hıcbırsey yok tatlım.. ama kızla konusmayı deneyebılırısn hanı kuzenın hıcbırsey anlatmamıs gıbı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?