• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kuzenimin sorunu:((

telefona konuşmalarını kaydettim derken herkese göstermek için değil o anda benim ne hissettiğmi hiç biriniz bilemezsiniz sonra sakin kafayla dinleyip sildim zaten..Bazı arkadaşlarda bana kıskanç falan demiş bunu kıskançlıkla bi ilgisi yok o benim abim onun başına şu ana kadar neler geldi siz bilmezsiniz bana aileme ne iyilikleri dokundu bilemezsiniz.Ben sadece onun bu durumuna çok üzüldüm o kızı deli gibi seviyo ama sanki karşılık göremiyo:50: kızın ayrılmak istediğnide ben uydurmadım ulu orta herkese söylüyo zaten konuyu anlatırkende söylemiştim bana bile neler sordu diye....kalkıp bana 'msn de konuştunuz mu başka msn i var mı?' dedi bende 'bilmiyorum ben msn kullanmıyorum nolduki' dedim 'şüphelendiğin bi durum var mı?şu 5 sene içinde hiç bi kızdan bahsetti mi?' dedi.yok dedim bende 'benim haberim yok ben sadece senin ismini duydum' dedim sonra da bana dedi ki 'eğer öyle bi iş varsa bu iş biter' dedi kuzenimin amcasıylada konuşmuş olmuycak diye bunları bana kuzenim anlattı herşeyin farkında oda o kızın kendisini aldattığnıda gözleriyle görmüş..o kız için dayak bile yedi ben kıskanmıyorum onları sadece kuzenime çok acıyorum çünkü o kız sevgisini hiç haketmiyo..Hem olan oldu ortada onu beğenmemek gibi bi durum yok ama anlamıyo işte hala aklı oralarda galiba:50::50:

kız evlenecegı erkekden emın olmak ıstedıgı ıcın bu kadar dıdık dıdık edıp arastırıyor .hatta sızı samımı bulmus sıze bıle sormus "hıc kız ısmı duydunuz mu ondan "demıs .

ardından eklemıs "eger boyle bırsey olsa hemen bıtırırım "demıs ,orada demek ıstedıgı bunu kadınlık gururuma yedıremem .gozdagı verıyor kı sız nasılsa gıder kuzene soylersınız

kuzen de aldatmanın sonun da neler olabılecegını bılsın dıye boyle demıs.kız kotu nıyetlı degıl kesınlıkle ,sadece sevdıgını kısanan aşık .

kızın tek kotu yonu var ,o da asırı saf olması .sıze fılan guvenıp sıze soruyor fazlasıyla saf .

kuzenınızı hata abım dedıgınız kısıyı cok sevıyor olabılırsınız ,ama yıne de sızın bu kadar karısmaya hakkınız yok .lutfen kıza kayınvalıdelık yapmakdan vazgecın .

ayrıca abınız ıcın o kız abımı haketmıyor gıbılerınden boyle sacma cumleler kurdukca ıyıce yanlıs profıl cızdıgınızı hatırlatmak ısterım .

lutfen herkes yerını konumunu bılsın bence .kendı anne ve babanızdan dogma abınız kardesınız varsa onlara karısın ,gıdıp de kuzenın nısanlısını bu dusuncelerınızle

huzursuz etmeyın .cıftlere karısmayın elestırmeyın sorgulamayın .

bakin herkes kendine göre haklidir tabiki. burda kim hakli kim haksiz tartismaya gerek yok zaten.Herkes kendini hakli görür.
Ama anlattiklariniza bakarak herkes kiza cephe almis. Bende eski sözlümün Ablasina falan soruyordum herseyi, ki bu cok dogal diye düsünüyorum.

Ve orda dedigi seyde baska bir kadin olursa bitiririm, bunu her kadin yapar.Eminim sizinde kadinlik gururunuz vardir.
Bence biraz fazla takmissiniz kafaniza, sonucta kuzeniniz. Yani birtek kuzen sizde yok benimde cok sevdigim cok degerli ve benim icin cok sey yapmis kuzeniim var, canim o benim, ama iliskisine kadar karisma hakki kendimde bulmuyorum.
Zaten Gelinlerin basindaki Kayinvalide yetiyor, fazlasina gerek yok.

Buraya sizi elestirmek icin falan yazmiyorum yanlis anlamayin siz burda paylasmissiniz bizimle, bizde düsüncelerimizi yaziyorum.
Sanal alemde kimse kimseyi kirmasin gereksiz yere.

Herkes birileri hakkında birşeyler söyler,bu doğru da olabilir,iftira da..O kıza biraz zaman tanıyın.istenmeyen gelin olmaktan çıkarın.İyi davranın.Bakalım sakinleşiyor mu?Bir süre gözleyin...Baktınız iyi davrandığınız halde ard niyetli veya kaprisli davranıyor,o zaman kuzeninize gözlemlerinizi söyleyebilirsiniz..Şudurumdaki gözlemleriniz kesinblikle sağlıklı değil..Hani benim başıma da geliyor,insanlar içyüzü öğrenmeden en başta önyargısız davranmayı, bir iyiniyet gütmeyi denemeden sallıyor da sallıyor..Bir de farklılıklara da hoşgörülü olmak lazım bu gibi durumlarda..Bunu da düşünerek ard niyet var mı yok mu,kötülük gelecek mi gelmeyecek mi diye düşünülebilinir..
Benim de dikkatimi çeken erkeğin ailesinin daha çok koruduğu; kız ailesinin bukadar korumadığıdır...Sanki erkek kendini koruyamaz,kız korur..Oysa öyle birşey yok..Uyanık erkek(ve ailesi) ;saf kız da epey çok..Erkek dedi mi peşinde bir ordu vardır mutlaka...

Son düzenleme:
telefona konuşmalarını kaydettim derken herkese göstermek için değil o anda benim ne hissettiğmi hiç biriniz bilemezsiniz sonra sakin kafayla dinleyip sildim zaten..Bazı arkadaşlarda bana kıskanç falan demiş bunu kıskançlıkla bi ilgisi yok o benim abim onun başına şu ana kadar neler geldi siz bilmezsiniz bana aileme ne iyilikleri dokundu bilemezsiniz.Ben sadece onun bu durumuna çok üzüldüm o kızı deli gibi seviyo ama sanki karşılık göremiyo:50: kızın ayrılmak istediğnide ben uydurmadım ulu orta herkese söylüyo zaten konuyu anlatırkende söylemiştim bana bile neler sordu diye....kalkıp bana 'msn de konuştunuz mu başka msn i var mı?' dedi bende 'bilmiyorum ben msn kullanmıyorum nolduki' dedim 'şüphelendiğin bi durum var mı?şu 5 sene içinde hiç bi kızdan bahsetti mi?' dedi.yok dedim bende 'benim haberim yok ben sadece senin ismini duydum' dedim sonra da bana dedi ki 'eğer öyle bi iş varsa bu iş biter' dedi kuzenimin amcasıylada konuşmuş olmuycak diye bunları bana kuzenim anlattı herşeyin farkında oda o kızın kendisini aldattığnıda gözleriyle görmüş..o kız için dayak bile yedi ben kıskanmıyorum onları sadece kuzenime çok acıyorum çünkü o kız sevgisini hiç haketmiyo..Hem olan oldu ortada onu beğenmemek gibi bi durum yok ama anlamıyo işte hala aklı oralarda galiba:50::50:

Varsayalim kiz cok kötü, kuzeninizi de aldatmış, vs. vs... yine de sizi ilgilendirmedigini, karışmamanız gerektiğini düşünüyorum. Neticede kuzeniniz aldatildigini biliyormuş, e kendi düşen ağlamaz o zaman :15: Hem siz nereden biliyorsunuz kuzeninizin aldatildigini gözüyle gördüğünü? Bunu bütün sülalesine anlatıp, ondan sonra da o kızı kendine es yapacak kadar saf mı bu adam. En fazla affeder kızı, ama söylemez kimseye, neticede is evliliğe gidecekse. Bir adam boynuzlandigini ulu orta söyleyecek,sonra da o kızı alıp ailesine sokacak, buyrun bu kiz beni boynuzlamisti, simdi de evleniyoRuz diyecek, yani olacak is degil... Ha sizin telefon kayıt olayınız da hiç dediğiniz kadar masum gelmedi bana, yani iki kisinin kavgasina istemeden kulak misafiri olacaksınız, ve o şaşkınlıkla teleFonunuza kaydedeceksiniz (!) Bence siz resmen iyi duyamadiginiz, anlayamadığınız kısımları rahat rahat dinlemek icin kayıt yapmışsınız...

Back