- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
- Konu Sahibi superisiii
telefona konuşmalarını kaydettim derken herkese göstermek için değil o anda benim ne hissettiğmi hiç biriniz bilemezsiniz sonra sakin kafayla dinleyip sildim zaten..Bazı arkadaşlarda bana kıskanç falan demiş bunu kıskançlıkla bi ilgisi yok o benim abim onun başına şu ana kadar neler geldi siz bilmezsiniz bana aileme ne iyilikleri dokundu bilemezsiniz.Ben sadece onun bu durumuna çok üzüldüm o kızı deli gibi seviyo ama sanki karşılık göremiyokızın ayrılmak istediğnide ben uydurmadım ulu orta herkese söylüyo zaten konuyu anlatırkende söylemiştim bana bile neler sordu diye....kalkıp bana 'msn de konuştunuz mu başka msn i var mı?' dedi bende 'bilmiyorum ben msn kullanmıyorum nolduki' dedim 'şüphelendiğin bi durum var mı?şu 5 sene içinde hiç bi kızdan bahsetti mi?' dedi.yok dedim bende 'benim haberim yok ben sadece senin ismini duydum' dedim sonra da bana dedi ki 'eğer öyle bi iş varsa bu iş biter' dedi kuzenimin amcasıylada konuşmuş olmuycak diye bunları bana kuzenim anlattı herşeyin farkında oda o kızın kendisini aldattığnıda gözleriyle görmüş..o kız için dayak bile yedi ben kıskanmıyorum onları sadece kuzenime çok acıyorum çünkü o kız sevgisini hiç haketmiyo..Hem olan oldu ortada onu beğenmemek gibi bi durum yok ama anlamıyo işte hala aklı oralarda galiba
![]()
kız evlenecegı erkekden emın olmak ıstedıgı ıcın bu kadar dıdık dıdık edıp arastırıyor .hatta sızı samımı bulmus sıze bıle sormus "hıc kız ısmı duydunuz mu ondan "demıs .
ardından eklemıs "eger boyle bırsey olsa hemen bıtırırım "demıs ,orada demek ıstedıgı bunu kadınlık gururuma yedıremem .gozdagı verıyor kı sız nasılsa gıder kuzene soylersınız
kuzen de aldatmanın sonun da neler olabılecegını bılsın dıye boyle demıs.kız kotu nıyetlı degıl kesınlıkle ,sadece sevdıgını kısanan aşık .
kızın tek kotu yonu var ,o da asırı saf olması .sıze fılan guvenıp sıze soruyor fazlasıyla saf .
kuzenınızı hata abım dedıgınız kısıyı cok sevıyor olabılırsınız ,ama yıne de sızın bu kadar karısmaya hakkınız yok .lutfen kıza kayınvalıdelık yapmakdan vazgecın .
ayrıca abınız ıcın o kız abımı haketmıyor gıbılerınden boyle sacma cumleler kurdukca ıyıce yanlıs profıl cızdıgınızı hatırlatmak ısterım .
lutfen herkes yerını konumunu bılsın bence .kendı anne ve babanızdan dogma abınız kardesınız varsa onlara karısın ,gıdıp de kuzenın nısanlısını bu dusuncelerınızle
huzursuz etmeyın .cıftlere karısmayın elestırmeyın sorgulamayın .