• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzenimin rahmi yok ..

Minicik_kedicik

Guru
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2012
115
23
298
Merhaba kızlar .. Aranızda bu durumu yaşayan illa ki vardır ve yardımcı olursanız çok sevinirim.. Benim kuzenimin 12-13 yaşlarından sonra aşırı kilo almaya başladı ve boyuda bayagı uzadı falan .. Sürekli doktora git dememize ragmen dinlemedi . Suan 25 yaşında .. Bundan 3 sene önce Fransa ya gitti .. Orda yaşayacaktı .. Neyse orda bir doktora gitmiş ve rahminin olmadıgını söylemişler .. Fransa da yaşadıgı bazı ailesel sebeplerden dolayı tekrar Türkiye ye dönme kararı aldı .. Son 2 sene içinde aşırı kilo almaya devam etti .. Obez hale geldi diyebiliriz .. Kuzenim bir prof a gitti o da adet olamadığı için ' sürekli balon gibi şişeceksin ' demiş .. Aynı zaman da yumurtalıklarında da kist var .. Şubattan sonra doktora gidecegini söylüyor .. Onun bu durumu beni çok üzüyor .. Çocukları ne kadar çok sevdiğini de biliyorum .. Habersizce internetten durumu ile ilgili araştırma yapıyorum .. Rahim nakli olabiliyor bunu biliyorum ama bi kilo olayına ( obez ) nasıl bir çözüm buluruz ? Bu durumu yaşayıp , tecrübeli olanlarınız varsa ve bana yardımcı olursanız çok sevinirim ...

Çok üzüldüm benim bi arkadaşımda aynen 24yaslRında rahmi yoktu 3senelik evlilerdi bu yüzden boşandılar ama o adet oluyordu kilo falan almıyordu yani Antalya'da bu doktora gitmiş di doğuşdan yokmuş rahmi

Çok üzüldüm benim bi arkadaşımda aynen 24yaslRında rahmi yoktu 3senelik evlilerdi bu yüzden boşandılar ama o adet oluyordu kilo falan almıyordu yani Antalya'da bu doktora gitmiş di doğuşdan yokmuş rahmi

Kuzenimin de doguştan yok canım .. Benim aklıma takılan su sonuçta biz kadınlarda menopoz denen bir olay var .. Yani adet kesiliyo ama öyle aşırı kilolanma obez hale gelme olmuyo .. Kuzenim pek takmıyo görünüyo ama eminim içinde çok büyük fırtınalar kopuyodur .. Zaten ben hiç evlenmiyicem diyor.. O kadar çok üzülüyorum ki .. En azından şu kilo derdine bi çare bulabilsek o kadar iyi olucak ki .. Bu arada bende arkadaşın için üzüldüm .. Onu öyle kabul etmeyen adamdan hayır gelmezmiş zaten .. Ki zaten artık rahim nakli bile yapılabiliyor ve erkek kısır olsa bi kadın onu bırakıp gitmez kolay kolay .. Ama erkekler öyle degil malesef ..

Kuzenimin de doguştan yok canım .. Benim aklıma takılan su sonuçta biz kadınlarda menopoz denen bir olay var .. Yani adet kesiliyo ama öyle aşırı kilolanma obez hale gelme olmuyo .. Kuzenim pek takmıyo görünüyo ama eminim içinde çok büyük fırtınalar kopuyodur .. Zaten ben hiç evlenmiyicem diyor.. O kadar çok üzülüyorum ki .. En azından şu kilo derdine bi çare bulabilsek o kadar iyi olucak ki .. Bu arada bende arkadaşın için üzüldüm .. Onu öyle kabul etmeyen adamdan hayır gelmezmiş zaten .. Ki zaten artık rahim nakli bile yapılabiliyor ve erkek kısır olsa bi kadın onu bırakıp gitmez kolay kolay .. Ama erkekler öyle degil malesef ..
Erkekler hiç bi zaman kadınlar kadar hasas olamaz ki( sen ne yaptın buldunuz mu bi çözüm??

Canim öncelikle kuzenine cok üzüldüm Rabbim onun icin hayirlisini versin insAllah Rahim konusunda hic bi bilgim yok ama daha gecen aylarda bi dügünde esimin uzun zamandir görmedigim bi akrabasini gördüm eskiden 120-130 kg civariydi simdi bi operasyonla migdesi i kücülttümüs yani artik migdenin sadece 4/1ini kullaniyo artik 55kilo görünce zaten şok oldum doktor onun icin bi sakinca görmemis ve yapmis sende sor bi bakalim ne kadar tutar byöle bisi yurtdisinda yasadigim icin Türkiye deki fiyatlardan hicbi fikrim yok

Back