- 20 Şubat 2012
- 115
- 23
- 298
- Konu Sahibi Minicik_kedicik
Merhaba kızlar .. Aranızda bu durumu yaşayan illa ki vardır ve yardımcı olursanız çok sevinirim.. Benim kuzenimin 12-13 yaşlarından sonra aşırı kilo almaya başladı ve boyuda bayagı uzadı falan .. Sürekli doktora git dememize ragmen dinlemedi . Suan 25 yaşında .. Bundan 3 sene önce Fransa ya gitti .. Orda yaşayacaktı .. Neyse orda bir doktora gitmiş ve rahminin olmadıgını söylemişler .. Fransa da yaşadıgı bazı ailesel sebeplerden dolayı tekrar Türkiye ye dönme kararı aldı .. Son 2 sene içinde aşırı kilo almaya devam etti .. Obez hale geldi diyebiliriz .. Kuzenim bir prof a gitti o da adet olamadığı için ' sürekli balon gibi şişeceksin ' demiş .. Aynı zaman da yumurtalıklarında da kist var .. Şubattan sonra doktora gidecegini söylüyor .. Onun bu durumu beni çok üzüyor .. Çocukları ne kadar çok sevdiğini de biliyorum .. Habersizce internetten durumu ile ilgili araştırma yapıyorum .. Rahim nakli olabiliyor bunu biliyorum ama bi kilo olayına ( obez ) nasıl bir çözüm buluruz ? Bu durumu yaşayıp , tecrübeli olanlarınız varsa ve bana yardımcı olursanız çok sevinirim ...