Kuzenimin Kilo sorunu.. :(

seqer_pembesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2011
17
0
0
Bitlis
Arkadaşlar merhaba,
Benim bir kuzenim var 15 yaşında. kendisinin boyu maşallah 160 ama kilosu 34.
Bundan çok memnunsuz. Annesi anlatıyor. odalara falan kapanıyormuş. benimde için acıyor yani sonuçta oda benim canım. Aynı kandanız.
Yani ben iyiyim ama o çook zayıf. birde herkez çok zayıfsın diyor okulundakiler falan olsun. Bizim kız iyice çileden çıkıyor. Psikolog düşündük ama önce bir kilo alma deneyi falan yapalım? Sizce bizim güzel kızmıza nasıl kilo aldırırız lütfen yardım edin.
Yüzü falan çok güzel yanakları hatta kilolu bile denebilir kolları bacakları vücudu zayıff

Eğer yüzü çökük değilse bence kilo almaya çalışmasın.
Bu zayıflığı avataja dönüştürsün, çok zayıfsın kilo al diyenlere ben böyle mutluyum desin, iltifat olarak algılasın.
Yemek yeme düzeni nasıl, yiyor ama kilo mu alamıyor yoksa çok az mı yiyor?
Eğer yemesine rağmen kilo alamıyorsa yapacak pek bir şey yok. Kilo almak için kendisini zorlamasın, ilaçlara şuruplara vs hiç bulaşmasın. Eğer iştahsızsa, ancak iştah açıcı gıdalarla yemeyi sevdirebilirsiniz. Burada pek çok küçük yöntemlerle kilo alanlar var. Başka derdi olmasın tek zayıf olsun. Ben de uzun boyluyum ve çok zayıfım, millet ay ne kadar zayıfsın dediğinde sağol canım darısı senin başına derim (söyleyen kişi kiloluysa) ve hiç bir zayıf arkadaşım kilo al azıcık ne bu halin demiyor. Onlarda kilo almak istemiyorlar.
Kafasına takmasın, eğer takarsa bu iş hiç olmaz.

ay canım benim bence diyetisyene götürün yaşı çok genç kulaktan dolma fikirler uygulamayın tersi de olabilir

44 kilo olsa yine cok zayif derdim 34 kilo ne arkadasim kuzenin cok hasta olabilir her an hemen diyetisyene psikologa neyse goturun bence

Öneriler için teşekkür ederim.
Kendisi yiyor ve yüzü çökük falan değil hatta tombull :))
Diyetisyen falan tüm kontrolleri yaptırp götüreceğiz birde bizim kız henüz bayan deil umarım anlamışsınızdır.

cnm az kilodan adet gormuyodur ya biraz kilo alsin da kadinlik hormonlari calissin kizcagizin

hormonlarına baktırın ama hormonlarında problem yoksa kılo konusunda bişey yapmayın bnce.adet olduktan sonra gelısır dıye dusunuyporum.ozamn kılo almazsa ugrasın kılo ıcın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…