7 aylık olan kuzenimin bebeşi ömer furuk un tırnaklrı uzamıyo....dr. tam olarak bişe sölememiş
beklicez demiş....sizin veya yakınlarınızın böle bi sorunu oldu mu?....bilgisi olanlar lütfen paylaşsın.
el tirnaklarimi uzamiyorbenim kizim 9 aylik bende ayak tirnaklarini daha 1 kere kestim,bende bir anlam veremiyorum acaba herkesinmi böyle diye.bende soracagim arkadaslara.
ben ilk kez duyuyorum böyle bir durum.kızımın hem ayak hem el tırnaklarını her hafta kesiyorum,çok hızlı uzuyorlar,1 hafta kesmesem çorabı deler valla,eller zatensormayın.acaba sürtünüyorda kendi kendine kopuyor olabilirmi kii??annesi görmüyosaaasaçma ama insanın aklına başka bişey gelmiyorki.dr ne demiş?
cnm kalsiyum eksikliği olabilir mi acaba?benimkinin tırnaklarıda serttir ve çabuk uzar.bir arkadaşımla konuşurken o söylemişti.dr. ona tırnakların erken yada geç uzaması,yumuşak yada sert olması kalsiyumum iyi olduğu ya da eksikliği olabileceğini söylemiş.ama ne kadar doğru bilemem ben kendi dr. sormadım...isterseniz başka bir dr. daha gidin...