• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Kuzenimin bebeğinin tırnakları uzamıyor ....yardım lütfen

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

gamze21

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2007
2.384
4.295
698
39
7 aylık olan kuzenimin bebeşi ömer furuk un tırnaklrı uzamıyo....:43:dr. tam olarak bişe sölememiş
beklicez demiş....sizin veya yakınlarınızın böle bi sorunu oldu mu?....bilgisi olanlar lütfen paylaşsın.:59:

Son düzenleme:
evet canım el tırnakları uzamıyor..
ayak tırnakları el e göre daha geç uzar ama sadece 1 kere kesmen az geldi bana
benimde 20 aylık bi oğlum var.

acaba ilerde düzlirmi.:59:kimse cvp vermedine göre pek sık karşılaşan bi durum deyil demek ki...

ben ilk kez duyuyorum böyle bir durum.kızımın hem ayak hem el tırnaklarını her hafta kesiyorum,çok hızlı uzuyorlar,1 hafta kesmesem çorabı deler valla,eller zatensormayın.acaba sürtünüyorda kendi kendine kopuyor olabilirmi kii??annesi görmüyosaaa:(saçma ama insanın aklına başka bişey gelmiyorki.dr ne demiş?

yok canım yaaa öyle tırnak kopmaı falan deyil....:50:
uzamıyolar baya.....
dr. beklicez demiş ...:59:

cnm kalsiyum eksikliği olabilir mi acaba?benimkinin tırnaklarıda serttir ve çabuk uzar.bir arkadaşımla konuşurken o söylemişti.dr. ona tırnakların erken yada geç uzaması,yumuşak yada sert olması kalsiyumum iyi olduğu ya da eksikliği olabileceğini söylemiş.ama ne kadar doğru bilemem ben kendi dr. sormadım...isterseniz başka bir dr. daha gidin...

yok kızlar öle kalsiyum vitamin eksikliği diyil.
zaten tırnaklarından belli bi gariblik olduğu...
:44:

Back