Benim kardesim niteliginde bir erkek kuzenim var. 25 yasında, aof isletme mezunu, uc senedir mezun ve bir senelik bir bankacılık deneyimi var. Eli yuzu duzgun, ingilizcesi var, bilgisayara hakim ancak 2 senedir evde oturuyor is vs bulamadı malesef. Ben yerinde olsam kpss calısır kapak atardım bir yere ama kendisi ders calısma konusunda biraz tembel ruhlu. Ancak son iki aydır olgunlastı mı desem gerceklerin farkına vardı mı desem calısmamanın eksikligini hissediyor ve uzuluyor. Depresyon esiginde diyebilirim. Ben bu konulara hakim olmadıgım icin sizden fikir istiyorum cunku ailece dusunmekten karalar bagladılar.
Aof mezunu oldugu icin sanırım ozel sektorde sansı dusuk, en mantıklısı kpss gibi gorunuyor. Sizce kpss puanlar nedeniyle bir hayal mi? Calısır yapar diyoruz biz ama Utopik mi dusunuyoruz?
Bahar doneminde yuksek lisansa baslayacak. İsletme alanı mı yoksa daha isine yarar bi bolum mu olmalı master icin?
Ve en can alıcı bolum, acaba gelecek sene ozel bir universitede ise yarar ve garantili bir bolum mı okusa? Psikoloji pdr geldi benim aklıma. Onun da hevesi var aslında ama yasım gecti diue dusunuyor. Ailesi bunu karsılayacak gucte, ama maksat is bulmaksa gitsin is bulsun kpss calıssın bu yasta ne universitesi mi diyorsunuz?
Fikirleriniz cok onemli. Simdiden tesekkurler