• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzenimi evden göndermekte haklı miyim??

Sentetikserotonin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2023
62
-128
1
23
Benim almanci bi kuzenim var İstanbul'a geldi bi kursa 3 senedir haftasonlari bizde kaliyo yiyor iciyo geziyoruz1 kiyafetlerimi kullaniyo ama ben onlara gidince aynisini bana yapmiyo gicik davraniyo laf sokmaya calisiyo buraya gelince bana yalaklik yapiyo yani beni kullaniyo ben de sinirlendim bunun yedigi boklari anlattim aileme babam da annesine soylemis o bahaneyle gelmedi. Ve bu da halalarimi falan bana karsı doldurmus davranislari bana karşı degisti ki hakli oldugum halde halamin ayrim yapmasi sacma degil mi???? babamin soylediginden sonradan haberim oldu ama pisman degilim iyi yapmis miyim zaten sinirli bi insanim elin sığıntilariyla onlarin nazıyla uğraşamam sizce kim hakli?

Haklı iken haksız konuma dusmussunuz sizin ona davrandığınız gibi size davranmıyor diye sizin tabirinizle yediği haltları ailenize söylemeniz doğru değil açıkça yüzüne söylemek iletişimi kesmek varken neden sırtından vuruyorsunuz yediği haltları bildiginize göre demek ki size güvenmiş söylemiş neden hemen ailenize yetiştiriyorsunuz ve aile içinde rezil ediyorsunuz kızı

Haklı iken haksız konuma dusmussunuz sizin ona davrandığınız gibi size davranmıyor diye sizin tabirinizle yediği haltları ailenize söylemeniz doğru değil açıkça yüzüne söylemek iletişimi kesmek varken neden sırtından vuruyorsunuz yediği haltları bildiginize göre demek ki size güvenmiş söylemiş neden hemen ailenize yetiştiriyorsunuz ve aile içinde rezil ediyorsunuz kızı
O da benim arkamdan konusmus oldugu icin nabza gore serbet

Benim almanci bi kuzenim var İstanbul'a geldi bi kursa 3 senedir haftasonlari bizde kaliyo yiyor iciyo geziyoruz1 kiyafetlerimi kullaniyo ama ben onlara gidince aynisini bana yapmiyo gicik davraniyo laf sokmaya calisiyo buraya gelince bana yalaklik yapiyo yani beni kullaniyo ben de sinirlendim bunun yedigi boklari anlattim aileme babam da annesine soylemis o bahaneyle gelmedi. Ve bu da halalarimi falan bana karsı doldurmus davranislari bana karşı degisti ki hakli oldugum halde halamin ayrim yapmasi sacma degil mi???? babamin soylediginden sonradan haberim oldu ama pisman degilim iyi yapmis miyim zaten sinirli bi insanim elin sığıntilariyla onlarin nazıyla uğraşamam sizce kim hakli?
Kuzenin haklı kusura bakma. Bel altı vuran sensin halan da doğru olanı yapmış. Sırf seni kullanıyor gibi gözüktü veya öyle hissettin diye (senin tabirinle) insanların yediği bokları ortaya kusamazsın.

Kendini tabiki kullandırma o konuda haklısın fakat Anne ve baba na bildiğin bazı şeyleri anlatman hoş bir davranış değil. Yüzüne yaptığı hataları söyleyip görüşmek istemediğini söyleseydin daha iyi olurdu...

O da benim arkamdan konusmus oldugu icin nabza gore serbet
Konu da öyle dememissiniz ama sizi kullandigindan dert yapmışsınız var sayalım ki arkanızdan konuştu bu onun karaktersizliğini gösterir siz neden aynı seviyeye çekiyorsunuz kendinizi o konuştuysa zaten bu sizin için arayı soğutmak konuşmamak için bir sebep ne gerek var ayni şekilde karşılık vermeye

Guya dini egitim aldigi medrese!! Aslinda yeme icme gezmeye geliyo

Almanya'dan kesin dönüş mü yaptı halanız ? Almanya'da hiç eğitim almamış mı kuzeniniz ? Almanya'dan gelip medreseye gidip eğitim almak kendi seçimi mi ?

Kuzenin haklı kusura bakma. Bel altı vuran sensin halan da doğru olanı yapmış. Sırf seni kullanıyor gibi gözüktü veya öyle hissettin diye (senin tabirinle) insanların yediği bokları ortaya kusamazsın.
Onun benim arkamdan yaptigi boklari iki yuzlulukleri buraya yazmam cok uzun surer nankör bi insana her sey yapilir bence yedigi kaba tukurmicekti bennde salak degilim gonderdim burdan halam da aynisini o yapmış olsa bana yaptigini yapmazdi o yuzden onu da cikardim sonuna kadar hakliyim bence

Back