arkadaşlar geçen hafta bir operasyon geçirdim burnumdan. Yakınlarım ziyaretime gelmek istedi. 150 km. Kadar uzaktaki bi ilçedeler. Ben merkezdeyim. Bir erkek kuzenim var, teyzemin oğlu. Kendi kızkardeşini, annesini ve kendisi de üç kişi dahil olarak; 4 kişi de yengem, diğer teyzemler falan ve annnanemi getirdi (arabasıyla geçmiş olsuna). Tabi çok sevindim ziyaretlerine.
Geçmiş olsun deyip, oturup üç saat kadar sonra döndüler.
İki gün sonra annemden öğrendim ki annannemden aracının yakıt parası olarak 200 tl almış.
Kuzenim çok olgun değildir ama evli, çocuğu da var. Benden de 7-8 yaş küçük.
Annanneme ben o parayı veririm zaten. Tek başına dedemden kalanla idare ediyor. Asla kıyamam annanneme. Ara sıra pttden harçlık gönderirim hesabına. Asla elim boş gitmem evine. Kuzenimin de annannesi zaten ve kendileri aileden teyzem ve kızkardeşi olarak üç kişi de geldiler zaten.
Yaptığı gerçekten saygısızlık bence..
Şuan hiçbir şey demedim. Annannem de anlatmadı zaten bana üzülmeyim diye eminim
Ama ciddi bir şekilde bu yaptığına tepki göstermek istiyorum.
Siz olsanız ne yapardınız, nasıl tepki verirdiniz peki?
Geçmiş olsun deyip, oturup üç saat kadar sonra döndüler.
İki gün sonra annemden öğrendim ki annannemden aracının yakıt parası olarak 200 tl almış.
Kuzenim çok olgun değildir ama evli, çocuğu da var. Benden de 7-8 yaş küçük.
Annanneme ben o parayı veririm zaten. Tek başına dedemden kalanla idare ediyor. Asla kıyamam annanneme. Ara sıra pttden harçlık gönderirim hesabına. Asla elim boş gitmem evine. Kuzenimin de annannesi zaten ve kendileri aileden teyzem ve kızkardeşi olarak üç kişi de geldiler zaten.
Yaptığı gerçekten saygısızlık bence..
Şuan hiçbir şey demedim. Annannem de anlatmadı zaten bana üzülmeyim diye eminim
Ama ciddi bir şekilde bu yaptığına tepki göstermek istiyorum.
Siz olsanız ne yapardınız, nasıl tepki verirdiniz peki?