Kuzenime anlam veremiyorum

One of a kind

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2015
402
513
53
Kızlar size bir konu hakkında danışmak istedim.Benden 5 yaş büyük bir kuzenim var kendisi 32 yaşında. şunu belirteyim kuzenimle yakın değiliz yani yüz yüze gelmedikçe haberleşmeyiz fazla ama bazı gördüğüm tavırları beni biraz rahatsız etmeye başladı nasıl konuşacağımı bilemedim...
özellikle son zamanlarda artık kendisini anlayamıyorum. şöyle anlatayım geçen ay saçımı şarap kızılına boyattım ve whatsappa yeni resmimi koydum aradan fazla zaman geçmeden kuzenim bana mesaj atmıştı güzel olmuş beğendim hangi renk bu diye sordu. Bende teşekkür ettim şarap kızılına boyattım dedim sonrasında birşey demedi sohbet kapandı.Şimdi buraya kadar bir sorun yok kızlar ama aradan 2 hafta geçmeden saçını aynı renge boyattığını gördüm. Yakışmış mı diye bana fotosunu attı ikiz olduk falan dedi bende çok güzel olmuş güle güle kullan dedim. Olabilir saç rengimi beğenebilir yani ama sadece bu değil. Sonrasında bence seninkinden daha güzel oldu diye bir mesaj yolladı. Ben pek fazla takmadım, cevap vermedim kaba bulduğum için yoksa yakın olsak filan gerçekten espirili bir cevap verebilirdim. Sonrasında noldu üzüldün mü? diye bir mesaj attı cevap vermeyince. Bu mesajdan gerçekten rahatsız oldum. yoo niye üzüleyim senin düşüncen sonuçta diye bir cevap verdim. ardından ay tamam birşey demedim yazdı. orda sohbeti kapattık.
Geçen hafta whatsappda durumlara bakarken kuzenimin kendi resmine denk geldim yine, sosyal medyaya koyduğum bir fotomdaki aynı takıyı gördüm. daha önce hiç takı takmayan kuzenim benim takılarıma benzeyen şeyler takmaya başlamış. saç rengimiz aynı, tarzlarımız benzemeye başlıyor yani ne bileyim tuhaf geliyor artık kızlar ister istemez rahatsız oldum.Neredeyse tarzımı kopyalıyor artık sanırım. bana yazdığı mesajlara da anlam veremedim. Dün baktığımda ise beni whatsappda engellediğini gördüm kızlar. emin olmak için sosyalmedyaya da baktım ordanda engellemiş.. Birşey demedim filan ama engellemesinin amacını anlayamadım? sizce ne yapmalıyım arayıp konuşmalı mıyım? ve kuzenimin bu davranışları neden sizce?

Salla gitsin..

Ya hayır şincik böyle seni taklit edip saçını aynı şarap kızılı yapması falan çok minnoş hareketler aslında ama sonrasında attığı mesajlarla psikopata bağlamış sanki :) Engeli takmasıyla da klinik deliliğe adım atmış :) Keçileri kaçırmış olabilir.

Sevilen birisiyseniz , oda karakter olarak kendince bir birey olamadiysa bu yaşa kadar sizi rol model olarak almış gibi geldi bana takmayın kafanıza. He he deyin geçin.

Sevilen birisiyseniz , oda karakter olarak kendince bir birey olamadiysa bu yaşa kadar sizi rol model olarak almış gibi geldi bana takmayın kafanıza. He he deyin geçin.
benden yaşça büyük olduğu için böyle düşünmemiştim hiç
aslında fazla takmıyorum ama bayramlarda illaki yüz yüze geliyoruz bir sıkıntı çıkarsa filan diye endişelendim bilmiyorum

benden yaşça büyük olduğu için böyle düşünmemiştim hiç
aslında fazla takmıyorum ama bayramlarda illaki yüz yüze geliyoruz bir sıkıntı çıkarsa filan diye endişelendim bilmiyorum
Sıkıntı çıkarmaya çalışırsa baş edersiniz akıllı ve kıvrak bir iki cümle kurarsanız iş tatlıya bağlanacaktır:)

Yaşı itibaren muhtemelen herhalde bir çeşit bunalıma girmiş kuzenin ,sende birini bulursa evlenirsen iyice kafayı sıyıracak senin tarzın farkın dikkatini çekmiş olabilir hatta aile içinde senden övgü dolu sözler paylaşıyor ki oda bundan fena halde rahatsızlık duyuyor olabilir sanki kısmetlerini sen engelsinde yada geri kendine çeviriyor senin yüzünden evlenemiyormuş gibi saçma sapan bir ruhi durum işte yaşıyor olabilir seni kendisine rakip olarak görüyor neyse uzun sözün kısası yaşının erdemliğinde biri değil kıskançlık insanı deliye döndürüyormuş kuzeninde bunun kanıtı ..,,

Kuzenin niye boyle yapiyor bilemiyorum ama karsilastiginiz bence hicbirsey olmamis gibi davranin. Zaten samimi degilmissiniz merhaba merhaba da biter buyuk ihtimal. Onu takma ve bunu da anlasin boşver. Sanirim yaşının verdiği buhranlı bir dönem geciriyor

Ayrıca profilindeki kız kadar güzelsen ben bile kıskanırım bak

ben evliyim kendisi bekar belki bunun bir etkisi vardır bilemem ama banada kıskançlık gibi geldi bu arada keşke profil resmimdeki kız kadar güzel olsam

mümkün olduğunca böyle yapacağım

ararsaniz cok onemsiyor beni havalarina girer bosverin gormezden gelin engellemek bile onu dusunup ciddiye aldiginiz gosterir. sallayin gitsin yuzgoz olmayin bence cok normal degil davranislari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…