Kuzenim ve ilişkisi

Stajyer öğretmen tayin istedi demek. Öyle kolay tayin isteyemez onlar
uni ogrencisidir. Staja gidiliyir okullara. Sonra ya obur sene ya da diger donem okul degisiyor . bu kisi buyuk bi ihtimal halen uni de ogrenci yoksa okul idaresine sikayet edilmekten korkardi

Kuzeninin ergenlikte olduğunu düşününce aradaki yaş farkı normal ilişkiler için kabul edilebilir olsa da o ikisi için fazla bence.
Kuzenini uzaklaştırın gerekirse sevgilisiyle konuşun arayıp sorma deyin çünkü aslında kuzeninin dediği gibi sevgilisi ona hiç iyi gelmiyor.Evlilik konusu açıldığında sen daha küçüksün okuyacaksın önce sonra onları düşün falan dese iyi niyetli diyebilirdim ama bence vakit geçiriyor.

Arkadaşlar,dün kuzenimle yaşadığımız bir olaydan ötürü burada konu açtığımı ve aramızda kalmasını söyledim.Şiddetli bir şekilde kavga ettik.Bundan sonra ona karşı ikili iliski konusunda müdahale etmeme kararı aldım.Her koyun kendi bacağından asılır.Herkes kendi hayatını yaşıyor.Ben kendisini uyardım.Üstüme düşeni yaptım.Kendi hali bilir.

kuzenin gercekten olgun degil. zaten 17 yaşında bir kişi olgunluk beklememek gerekir. mesela kuzenin 25 adam 35 olsa sorun yok sevgili olsunlar. ister evlenirler işster ayrılırlar derdim.
ama 17-26 uyumsuz.
17 yaşında birisi ,buldugu kişi ile evlilik degil - cok tatlı masum bir sevgililik gecirmesi -istemesi gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…