Arkadaşlar kuzenimin haberi bile yok ama paylaşmak istedim.
Kuzenim 17 yaşında sevgilisi ise 26 civarı sanırım.
Bu adam kuzenimin okulunda stajyer biyoloji ogretmeniymiş.Facebooktan birbirlerini hoca-ogrenci ilişkisi baabında ekliyorlar.
Sonra messengerdan baya baya konuşmaya başlıyorlar.
Daha sonra numaralar alınıyor whatsapptan konuşulmaya başlanıyor.
Sevgili oluyorlar 2015 aralık sonu çıkmaya başladılar.
Babası abisi çok katı kuzenimin.İlişkisi olduğundan haberleri bile yok.
Sadece anne ve ablası biliyor.Ayrıca oğlan kürt ve kuzenimin babası ve abisi haz etmiyor ırk ayrımı yapıyorlar biraz.Yani bu iş evlilik boyutuna giderse ve duyulursa işler çıkmaza girer.
Bir de kuzenim benimle okul bitince evlenmeyi düşünür müsün gibi sorular sorduğunda olgunlaşmadın sen daha diyip geçiştiriyordu.
Annem de teyzesi olarak telefonda konuşmuştu çocukla telefonda.Pek haz etmedim demişti.Çocuk zaten daha sonra bağırmiş kuzenime olur olmadık insanlara bizi anlatma diye.Allah aşkına bu senin sevdiceginin teyzesi yani.Nasıl laf bu.Kuzenim yine de aldırış etmiyor o bana iyi geliyor derdimden sıkıntımdan anlıyor diyor.
Bunların sevgili olduklarının okulundakiler anlamış kuzenim okulunu değiştirdi oğlan da baska okula tayin istedi.
Durum boyle işte.Kuzenim kör olmuş gibi konusunu açtığımızda bile kızıyor.Halbuki bizim tek istediğimiz onun mutlulugu.Bu adam onun hocasıydı bir nevi dersine girmese bile.Bence adam evliliğe de yanaşmıyor.Kuzenim de uçuyor aşktan.Sizce na yapmalı bu işe??