Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok haklısınız.Hem eline mesleğini almış derdi tasası olmayan bir insan niye bir lise ongrencisine aşık olur ki inandırıcı gelmiyor zaten.Ayrıca hiç ama hiç insanın içine sinmiyor.Kuzeniniz mutlaka öğrencisine artniyetle yaklaşan o insan bozuntusundan darbe yiyecek.
Akışına bırakın bence sonu olmayan bir ilişki olduğu aşikar..
Kuzenin üniversite okumayı isteyeceği yerde öğretmenle takılırsa daha çoooook evlilik hayali kurar. Adamla evleneceğini zannediyor ha vah vah valla ne hale gelmişler. Adamdan da adam olmaz öğrencisine yaş farkı ne kadar olursa olsun göz koymuş. Bir de kuzenin adamın kendisini sevdiğini zannetmesin.
işte kuzenim de buradaki yanlışlığı anlayamıyor ya.Benim dersime girmedi okulda sıradan bir ogretmendi diyor.Kabul etmıyor yani anlayacagınız.+1
Adam okuldaki öğrenciye göz koymuş. Kürttü Türktü evlendi evlenmediye gelinceye kadar burda zaten vahim bir durum var.
Aynen oyle yapilmasi gerek ama iste onlar da bulunduklari ortam dolayisi ile yapmiyorlar maalesef.Benim annem duysa okulu basina yikardi o adamin
Şey sanirim az once yazdiklarimi okumadınız ama tekrar yazayim.Irk ayrımı yapmadan önce arada ki büyük sorunu göremediniz mi , adam 10 yaş büyük ve öğretmen öğrenci ilişkisi var. Annenizle teyzeniz de onaylamış telefonda konuşarak.
Kuzenin çok pişman olacak farkında değil şuan . Her koyun kendi bacağından asılır siz elinizden geleni yapmışsınız.Şey sanirim az once yazdiklarimi okumadınız ama tekrar yazayim.
Kuzenim bu isi zorluyor.Ayrildik diye ortaya yalan atti ama yine de birakmadi oglani.Oglan da nedense kuzenimi birakmiyor.1 sene oldu vazgeçmediler.
Annem de niyetini anlamak icin konustu zaten.Teyzem hala soguk davraniyor oglana.Kuzenim evlenmek istiyor.O yuzden irk meselesini yazdim.
Aynen oyle.Gecenlerde yine actim konuyu cok seviyorum iyiligini istiyorum diye konuyu kapatti artik konuşmuyorum bu konuyu ama bir öğretmenle hem de kendisinden kac yas buyuk doğru mu?Bit de adam yanında abisi gibi duruyor.Kuzenin çok pişman olacak farkında değil şuan . Her koyun kendi bacağından asılır siz elinizden geleni yapmışsınız.
Iş işten geçmeden gelir inşallah aklı başıma ayrıca annenizin konuşması saçma olmuş bence destekler gibi oğlan zaten sallamıyor bulmuş çıtır gönül eglendirimArkadaşlar kuzenimin haberi bile yok ama paylaşmak istedim.
Kuzenim 17 yaşında sevgilisi ise 26 civarı sanırım.
Bu adam kuzenimin okulunda stajyer biyoloji ogretmeniymiş.Facebooktan birbirlerini hoca-ogrenci ilişkisi baabında ekliyorlar.
Sonra messengerdan baya baya konuşmaya başlıyorlar.
Daha sonra numaralar alınıyor whatsapptan konuşulmaya başlanıyor.
Sevgili oluyorlar 2015 aralık sonu çıkmaya başladılar.
Babası abisi çok katı kuzenimin.İlişkisi olduğundan haberleri bile yok.
Sadece anne ve ablası biliyor.Ayrıca oğlan kürt ve kuzenimin babası ve abisi haz etmiyor ırk ayrımı yapıyorlar biraz.Yani bu iş evlilik boyutuna giderse ve duyulursa işler çıkmaza girer.
Bir de kuzenim benimle okul bitince evlenmeyi düşünür müsün gibi sorular sorduğunda olgunlaşmadın sen daha diyip geçiştiriyordu.
Annem de teyzesi olarak telefonda konuşmuştu çocukla telefonda.Pek haz etmedim demişti.Çocuk zaten daha sonra bağırmiş kuzenime olur olmadık insanlara bizi anlatma diye.Allah aşkına bu senin sevdiceginin teyzesi yani.Nasıl laf bu.Kuzenim yine de aldırış etmiyor o bana iyi geliyor derdimden sıkıntımdan anlıyor diyor.
Bunların sevgili olduklarının okulundakiler anlamış kuzenim okulunu değiştirdi oğlan da baska okula tayin istedi.
Durum boyle işte.Kuzenim kör olmuş gibi konusunu açtığımızda bile kızıyor.Halbuki bizim tek istediğimiz onun mutlulugu.Bu adam onun hocasıydı bir nevi dersine girmese bile.Bence adam evliliğe de yanaşmıyor.Kuzenim de uçuyor aşktan.Sizce na yapmalı bu işe??
Ben de ilk duydugumda kizdim anneme.Sanane onun sevgilisinden dedim.Burnunu sokma bu ise.Ama ben yokken yapmis iste.Niyetini ogrenmekmis amaci.Niyet belli zaten.Haklısınız.Iş işten geçmeden gelir inşallah aklı başıma ayrıca annenizin konuşması saçma olmuş bence destekler gibi oğlan zaten sallamıyor bulmuş çıtır gönül eglendirim
Kesinlikle sutlayacak kuzenimi.Hayal dunyasinda yasiyor kuzenim.Cok fazla sıkıntı var zaten.Ceza da almaz.Adam isini biliyor farkli okullara dagildilar.Şu olay duyulsa da adam bi ceza alsa.
Alır mı bilmiyorum da.
Zira kuzenin de vazgeçeği yok adam ayrılana kadar.
Adam ayrılacak belli bu arada.
Aralarinda hicbir sekilde o anlamda bir iliski olmadigini soykedi kuzenim.Okullari ayirdilar zaten.Kuzenim birakmiyor ki adami.Teyzem onaylamis onaylamamis umurunda degil.Öğretmen bir pedofili resmen acilen idareye bildirmeniz gerek kanitlariyla. Anne abla da normal mi karşılıyor bunu ya o sapığın tek amacı gönül eğlendirme gezme tozmak bunu görmemek mümkün mü yaaa çok sinirlendim şu an
Kac kez anlattim bir bilseniz.Bir yerden sonra karismak istemiyorsunuz artik.Bağırıyor cunku.Yok artık kuzenin o zaman daha 15 yaşındayken bu öğretmen bozuntusuyla sevgili olmuş pesss.Ona anlatmaya çalış bu adam maalesef onunla sadece ve sadece oynuyor.