Kuzenim ve ilişkisi

adam gün gecistiriyor kuzrninnizle oda anlamıyorsa kendi ceker

Oyle bir ortam var ki yasayan anlar.Teyzem ilk basta asiri tepki verdi.Sonra ayrildik numarasi cevirdiler kafasi rahatti teyzemin o yuzden.Yalan oldugunu ogrendiginde yine kiyamet koptu ama artik onunu alamiyor.Oglan da birakmiyor.Ayrica annem konusunda haklisiniz.Ne diye alip konusursun?Merak işte.

insAllah akillandiginda gelecegi elinden ucmamis olur. eve kapatin. hatta babasina anlatin mumkunse. isin sonu iyiye gitmiyor

Yakında bu adam kuzeninizi şutlar. O zaman anlar. 17 yaşındakine söz geçmiyor şu zamanda. Bırakın kafasına dank edecek zaten.

Teyzenin o adamı; kızın peşini bırakması gerektiğini, yaşının çok küçük olduğunu, bu ilişkiyi onaylamadıklarını söylemek için araması gerekirdi.

Teyzenin o adamı; kızın peşini bırakması gerektiğini, yaşının çok küçük olduğunu, bu ilişkiyi onaylamadıklarını söylemek için araması gerekirdi.
Iki uc defa aradi zaten.Hatta birakacaksin yoksa bu isin icine okul idaresi girer diye falan tehdit etti ama tik yok.

17 yaş tam sacma sapan birine asik olup hata yapma yasi da 26 yasindaki ogrencisine goz dikmis ogretmenle degil. Kuzeniniz bu adamin gercek yuzunu kendisi gormedigi surece kimseyi dinlemez. Siz dogruyu yanlisi anlatip gorevinizi yapmissiniz zaten.

Öğretmen adayı olarak tek söyleyebileceğim şey, yazık çok yazık!
O öğrencilerin hepsine, çocuk kardeş gözüyle bakıyorum ben. Ki en zor durumda kalabileceğimiz konulardan biridir öğretmen olarak, aramızdaki öğretmen öğrenci ilişkisinde problem çıkması.
26 yaşında kocaman bir adam, küçücük çocuğa nasıl bakabilmiş?
Çocuğun suçu yok ki, sınırı bilmeyen o adam! Öğretmen ile öğrenci arasında salt otoriter bir iletişim olması yanlış evet ama sınırlarını da bileceksin! 4 sene sana ne öğretiyorlar o okulda? Hiç mi bir şey kapmadın eğitim bilimi derslerinden be!
Ergen çocukların geneli orta okulun son yıllarından itibaren, çevresindeki yaşça büyük olan insanları beğenme, özenme eğilimine girerler. Ve en yakınlarında da öğretmenleri olur, bunun sonucu olarak biraz beğeniyi aşkla karıştırabilirler. Bu ayrımı öğrenci yapamaz, yapması gereken öğretmen zaten! Öğretmen serinkanlılıkla, öğrenciye zarar vermeden bu durumu çözebilir. Fırsat bilir gibi sevgili olmaz, olmamalı!
Şimdi şu kızla sevgili olmasaydı bu adam, kız belki de 1 seneden anlayacaktı yanlış yaptığını. Gencecik, 17 yaşında, parlak bir geleceği olan kız zaten ne yapsın kendinden 10 yaş büyük, ailesinin onaylamayacağı birini? Bunu er geç idrak edecekti zaten. Ama sağ olsun hiç fırsat verilmemiş.
Valla ben utandım.

Ben de utanıyorum.Gerçekten çok haklısınız ama o adamın kendisine iyi geldiğini ve hayatında kendisini en iyi anlayan kişi olduğu düşüncesinde.Bir de ilk mesaji o atmış düşünebiliyor musunuz?İş işten geçtiğinde anlayacak her şeyi kuzenim.

İşte aradığı ilgiyi sevgiyi yanlış kişide buluyor. Bulduğunu sanıyor demek daha doğru olur. Bu yaşlarda zaten hataların geneli bu yüzden yapılır. Ailede ne eksikse onu dışarıda arar çocuklar.
Bağnazlar demişsiniz, demek ki çocuk bir şeyleri istedi ve yapamadı. Şimdi bu adamı can simidi olarak görüyor. Evlenirim ve kurtulurum kafasında. Hem de azıcık hoşlanıyordur adamdan, bunu da aşk zannediyordur. Bunların arkasına saklanarak diretiyor sadece işte.
Eğer ailesi doğru davranışlar sergileyip çocuğu yanlıştan çekip almazsa bu kız bu adama kaçmaya kadar götürür işi ben söyleyeyim.
Bir kere aile baskıdan vazgeçecek, her yanlışında dayakla yüz yüze gelmeyecek, her olayda aman abin aman baban denmeyecek. Zaten şu olanların nedeni hep bunlar. Ne yapıp ne edip o adamdan vazgeçirecekler, başka çaresi yok!
Ben daha 17 yaşında, kendinden yaşça büyük, olmadık adamlarla ilişki yaşayıp da mutlu olan birini hiç görmedim. Kızın hayatı kaymadan acilen müdahale edin.

Ben o yaşta lise öğretmenlerime hayranlık duyardım sadece. İmrenirdim. Hatta o kadar saygı duyardım ki normal hayatlarında da zamanlarını çok kaliteli geçirdiklerini zannederdim. Keşke bu mesleği hakedecek kadar kaliteli olabilse bazıları. Çoğu genç kız aşkla karıştırıyor bu duyguları. Yanlış yapma olasılığı çok yüksek. Umarım nasılsa evleneceğiz diye kızı kullanmaya kalkmıyordur

adamla niyetin ne diye muhattap olacaklarına seni şikayet edeceğiz diye söylemiş olsalardı çoktan kuzenine tekmeyi basardı..

adamla niyetin ne diye muhattap olacaklarına seni şikayet edeceğiz diye söylemiş olsalardı çoktan kuzenine tekmeyi basardı..
Teyzem onu en basta soyledi.Ayrilik numarasi yaptilar.

Hicbir sey yapamazsin. Bu kuzeninin hayati ve yasayip hatasinin sonuclarini cekecek tecrube edinecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…