• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kuzenim ve çocukları dayak yiyor

hasbel79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2011
255
19
118
mrb.öncelikle bu konuyu kuzenim için açıyorum nasıl davranacağımı bilemedim akıl almak istiyorum.
kuzenim kaçarak evlendi ve evlendiği kişide sabıkalı birisiydi neden sabıkalı biriyle evlendi??? diyceksiniz siz sormadan diyeyim parçalanmış bir ailenin tek çocuğu kuzenim sevgi eksikiliği sanırım birine tutuldu ve evlendi hiç istemediğimiz halde.evlendikten sonra her gün nerdeyse dayak yedi biz sonra öğrendik tabiki teyzemde kızına sahip çıkamıyor kocası üvey kızını ve cocuklarını istemiyor asla...

gelgelelim en son bir yerde kuzenimin kocası iş bulmuş orda yaşıyorlardı.bir köy gibi bir yer kaza daha doğrusu küçük bir yer.ordada kızı her gün dövüyormus en son gecen gün hattda en büyük çocugunun bile bogazına yapışmış bu arada bunlarında 3 tane çocugu var.bu daha vahim ben ne yapabliriz kaç gündür düşünüyorum ama ben sadece o çocukların halerine dayanamıyorum delircem düşünmekten bende bir anneyim çocuğum için en ufak bir seyi bile öyle dikkatli düşünürken başka bir çocuk baba dayağı altında neler yaşııyor bu hayatda yani bana bir yolverin kızın telini aldım kocasından gizli arıycam ama sonra ne yapmalı kıza nasıl bir yol göstereyim netden araştırdım baya ama sizlerede sorayım dedim komşularıda biliyor durumu hattda bütün köylü kuzenimin çocukların bu dövüldüğünü görmüşler onlar araya girmiş kuzenim annesini aramış boşancam ocuklarıda yuvaya vercem demiş bu çözümmü evlenirken düşünmeyen o kıt aklı kendince çözümü bulmuş

o çocuklar anneye muhtaç cok küçükkler biri yeni doğdu arka arkaya 3 çocuk pskopat serefsiz bir baba aklı kıt düşüncesiz bir anne ben ne yapablirim bana akıl verin lütfen.

1.eger sen ve annesınden baska boyle konuylaa alakalı kımse yoksa ya sen yanına alıcaksın bı sure yada annesı calısıp ev tutana kadar
2. yuvaya verılıcek kı suanda bu en mantıklısı gorunuyor cunku artık yuvalar eskısı gıbı dııl gercekten cok ılgılıler bı sure orada durup annesı kendını toplayana kadar durabılırler
3. kadın sıgınma evlerı var bı meslek edınene kadar orda durabılırler
aklıma baska bırsey gelmıyor anllattıklarına bakılırsa ancak bukadar akıl verebılırım cunku nerden tutsan ordan kopuyor

annesi yanına alamaz cünkü o da zaten ikincş evliligini yaptı kocası istemiyor
ben yanıma alamam ayrı sehirlerdeyiz acıkcası akraba olarak dayım var büyük babası var ama herkes kendi derdinde dayagı yesin dövülsün modunda herkesin maddi durumu kötü babasıda temizlik işcisi yani zor herkes gelsen bile cocuklarını ver gel demiş ben kuzenime falan acımam ceksin derdini ama 3 cocuk hepsi anaya muhtac sıgınma evlerini arastrıcam bakalım

teyzeme adam kızını gel al kızın beni aldatıyor demiş anlam veremedim doğrumu bahanemi arıyor pislik herif

Back