- 28 Temmuz 2023
- 321
- 194
- 26
- Konu Sahibi minikkkkus
Kuzenim nişanlanacak bana dedi bi sor resimlerini felan atsınlar alyanslarının bana da fikir olsun dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hakaret mi ettim pardon anlamadım yani nasıl söylediyse o şekilde sordum yanlış bişe demedimkiÖyle dediyse bile buraya böyle mi sorulur? Sizi nezakete davet ediyorum, buyurun gelin.
hanımefendi biz kuzeninin kankası mıyız ki emrivaki burda tüm kadınlar seferber olup alyansımızı atıcaz buraya ? kibarca yüzüklerinizi atar mısınız bize fikir olsun demek var. yüzüklerini atsınlarda fikir olsun demek var.Hakaret mi ettim pardon anlamadım yani nasıl söylediyse o şekilde sordum yanlış bişe demedimki
Peki, haklısınız. Cevap veriyorum; atamam.Hakaret mi ettim pardon anlamadım yani nasıl söylediyse o şekilde sordum yanlış bişe demedimki
Bende burda daha yeni olduğum için yanlış yazmış yada yanlış şekilde sormuş olabilirim bu kadar katı olmaya ne gerek varhanımefendi biz kuzeninin kankası mıyız ki emrivaki burda tüm kadınlar seferber olup alyansımızı atıcaz buraya ? kibarca yüzüklerinizi atar mısınız bize fikir olsun demek var. yüzüklerini atsınlarda fikir olsun demek var.
Kuzenim nişanlanacak bana dedi bi sor resimlerini felan atsınlar alyanslarının bana da fikir olsun dedi
Yoo gayet güzel bir şekilde bu mizaca karşılık bu talebi gerçekleştirmeyeceğimizi belirtiyorum.Bende burda daha yeni olduğum için yanlış yazmış yada yanlış şekilde sormuş olabilirim bu kadar katı olmaya ne gerek var
mahmut yüzüğün linki acil bayıldım sdjkhfkjsdSöyle tassiz biseyler olabilir
Eki Görüntüle 3280800
Ya kim niye size alyansının fotoğrafını atsın ne alaka yani kuzeniniz de madem nişanlanacak zahmet olacak ama kendisi araştırsın bulsun. Google'a alyans modelleri yazıp enterlemek ne kadar zor olabilir ki.sjsjsjdbBende burda daha yeni olduğum için yanlış yazmış yada yanlış şekilde sormuş olabilirim bu kadar katı olmaya ne gerek var
Normal hayatta beni tanımadığın için böyle konuşman doğal ben nasıl sorcağımı veya ne şekilde sorcağımı bilemediğim için yanlış bi şeklde yazmış olabilirimYoo gayet güzel bir şekilde bu mizaca karşılık bu talebi gerçekleştirmeyeceğimizi belirtiyorum.
Burada yeniymişsiniz, hiç tanımadığınız insanlara neden emrivaki konuşuyorsunuz ki ? normal hayatta da mı bu şekildesiniz de 'yanlış' şekilde emrivaki konuştunuz
Üzgünüm sen buna layık degilsinmahmut yüzüğün linki acil bayıldım sdjkhfkjsd
gözümden yaş aktı makyajım bozulacakÜzgünüm sen buna layık degilsin
Hdhdhdhd zorlama olmaz.gözümden yaş aktı makyajım bozulacak
istemiyorum :dHdhdhdhd zorlama olmaz.
Sana bunlar layıkistemiyorum :d