Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sanırım bizimkiler bazı şeylerin farkında garip bi tavır sözkonusu, şaşkınlıkla beraber tepkisizler, sessizliklerini koruyorlar, bir yakınımız bu gençleri evlendirin gitsin demiş ablam garipseyerek anlattı, ben hiç konuşmadım bu konuyu direk onlarmı söylesin acaba...bakalım neler olacak...:26:
acaba konuşulmuş mudur, ya da seninki çıtlatmış olabilir mi? belki de zarf atıyolardır?
Teyzemin kızıyla,dayımın oğlu birbirlerine aşıktı.inanın çok küçük yaşta başladı aşkları ama aileler karşı çıktı.
Daha sonra teyzem baktı senelerdir ne söyleselerde arkadaşlıkları devam etti.sonunda teyzem tamam bir söz keselim dediler.ama dayımın eşi (yengem) istemedi.baya sorunlar çıktı ayrıldılar.
Teyzemin kızı evlendi ve üç çocuğu var,ama dayımın oğlu hala bekar.İnanın bazen mecburen aynı ortamlarda bulunuyorlar anlaşılıyor ya hala birbirlerini seviyorlar.
Bu arada teyzemin kızı hiç mutlu olmadı,zoraki evlendi gibi birşey oldu.teyzemin kızının eşi biliyordu dayımın oğluyla arasındaki sevgiyi.
İnanın hayatı kıza zehir etti.
Teyzemin kaç defa keşke kızımla yiğenimi zorlada olsa evlendirseydim dediğini duydum.
İyi düşünün gerçektende seviyomusunuz yoksa olmayacak şeyler bize cazip gelir ya öyle birşeymi.
Teyzemin kızıyla,dayımın oğlu birbirlerine aşıktı.inanın çok küçük yaşta başladı aşkları ama aileler karşı çıktı.
Daha sonra teyzem baktı senelerdir ne söyleselerde arkadaşlıkları devam etti.sonunda teyzem tamam bir söz keselim dediler.ama dayımın eşi (yengem) istemedi.baya sorunlar çıktı ayrıldılar.
Teyzemin kızı evlendi ve üç çocuğu var,ama dayımın oğlu hala bekar.İnanın bazen mecburen aynı ortamlarda bulunuyorlar anlaşılıyor ya hala birbirlerini seviyorlar.
Bu arada teyzemin kızı hiç mutlu olmadı,zoraki evlendi gibi birşey oldu.teyzemin kızının eşi biliyordu dayımın oğluyla arasındaki sevgiyi.
İnanın hayatı kıza zehir etti.
Teyzemin kaç defa keşke kızımla yiğenimi zorlada olsa evlendirseydim dediğini duydum.
İyi düşünün gerçektende seviyomusunuz yoksa olmayacak şeyler bize cazip gelir ya öyle birşeymi.
Nasil yani ya niye olmadi. Dinen nikah düşüyor mu tamam bitti. bu kardesimdir nasil dusunebilirsiniz boyle diyenleri anlamiyorum herkes ayni kulturde büyümüyor benim ailemdede kuzen kuzene evlilik olmadi ama kuzenimin gönlü vardi bende ben istemedim kuzenim oldugu icin degil ben sevmedigim onu itici buldugum icin ama siz bu kadar asktan bahsederken niye olmadi niye hala o bekar sen bekar aklim almiyo lutfen cevap yazar misiniz cok merak ettim nedeniniMalesef herşey bitti, ne olduk ne onduk, o bekar ben bekar, onun için göze alamadığım sorunların bin katını başka insanlarda tecrübe ettim, vazgeçmeyin; aşk, sevgi, güven çok zor bulunuyor...